GERANCE BLOIS DAMPIERRE

Contactgegevens GERANCE BLOIS DAMPIERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERANCE BLOIS DAMPIERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERANCE BLOIS DAMPIERRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES LINIERS 54; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10226178 (+32-10226178) 10226178 (+32-10226178)

Fax (fax): +32 (87) 309-59-27 +32 (87) 309-59-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERANCE BLOIS DAMPIERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERANCE BLOIS DAMPIERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERANCE BLOIS DAMPIERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERANCE BLOIS DAMPIERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERANCE BLOIS DAMPIERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERANCE BLOIS DAMPIERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERANCE BLOIS DAMPIERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERANCE BLOIS DAMPIERRE
Products information GERANCE BLOIS DAMPIERRE

BTW identificatienummer (tax): BE09503692626
Ondernemingsnummer: 2729248046
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 420,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in GERANCE BLOIS DAMPIERRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERANCE BLOIS DAMPIERRE
(Get full report from official database of BE for GERANCE BLOIS DAMPIERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERANCE BLOIS DAMPIERRE
Addition kinds of activities for GERANCE BLOIS DAMPIERRE

799912. Rijden en rodeo diensten | Riding and rodeo services
10990100. Aluminium- en berylliummalmwinning | Aluminum and beryllium ores mining
38420416. Suspensories | Suspensories
39490606. Waterski's | Water skis
50879914. Stemmachines | Voting machines
57319907. Radios, tweerichtings, burgersband, weer, kortgolf, enz. | Radios, two-way, citizens band, weather, short-wave, etc.
57349901. Persoonlijke computers | Personal computers
79110101. Danszaal of balzaal operatie | Dance hall or ballroom operation
96510402. Regeling, diverse commerciële sectoren, overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, state government

Werken bij GERANCE BLOIS DAMPIERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERANCE BLOIS DAMPIERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERANCE BLOIS DAMPIERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERANCE BLOIS DAMPIERRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Medewerker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je behandelt aanvragen van offertes en orders en zorgt dat de klant deze tijdig ontvangt. - Je zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van aanvragen en klantenorders. - Samen met je collega's bied jij de klant first class service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van cross- en upsell mogelijkheden, maar ook op downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

 • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

 • Procesoperator die de job wil leren m/v (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze functie zal je een interne opleiding krijgen om het goede verloop van het productieproces te controleren. Je zorgt ervoor dat de machines efficiënt blijven draaien. Je controleert hierbij de geautomatiseerde processen vanuit het operatorlokaal en grijpt in bij kleine storingen. Je geeft prioriteit aan veilig werken. Naast het instellen en controleren van het besturingspaneel, werk je als operator zelf fysiek mee aan het tot stand komen van het productieresultaat en sta je in voor de kwaliteitscontrole.

 • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

 • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

 • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als automecanicien, behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: - Elektrische en mechanische herstellingen - Na intensieve en grondige opleiding: stellen van diagnoses - Rapporteren aan de werkplaatsleider - Informeren van jouw klanten

 • LASROBOTBEDIENER (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zeer sterk groeiend bedrijf regio Gullegem actief in de metaalsector zijn we op zoek naar een lasrobotbediener die de kennis heeft om complexere stukken aan de robot te bedienen. U kan zeer goed zelfstandig werken en kan planlezen. U werkt in dag, kan daarna overgaan naar een 2-ploegenstelsel (5-13h / 13-21h). Geen seriewerk! U kan zelfstandig een machine ombouwen.

 • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

   De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

 • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Chocolatier DUMON

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

 • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Afwashulp (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: PARTAASCH

  Type: Flexijob

  Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van GERANCE BLOIS DAMPIERRE in sociale netwerken
Look for responds of GERANCE BLOIS DAMPIERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERANCE BLOIS DAMPIERRE. Laat een reactie achter voor GERANCE BLOIS DAMPIERRE. GERANCE BLOIS DAMPIERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERANCE BLOIS DAMPIERRE. Leave a respond for GERANCE BLOIS DAMPIERRE. GERANCE BLOIS DAMPIERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERANCE BLOIS DAMPIERRE op de google maps. Adres en contacten GERANCE BLOIS DAMPIERRE
Location of GERANCE BLOIS DAMPIERRE on the google maps. Address and contacts of GERANCE BLOIS DAMPIERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come GERANCE BLOIS DAMPIERRE GERANCE BLOIS DAMPIERRE: IPPA | MAASLAND BEHEER & LOGIST. | O.G.I. | CHRISTIAN DICK | SLAETS

Other related companies as GERANCE BLOIS DAMPIERRE: IPPA | MAASLAND BEHEER & LOGIST. | O.G.I. | CHRISTIAN DICK | SLAETS

GERANCE BLOIS DAMPIERRE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERANCE BLOIS DAMPIERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09503692626. Het bedrijf GERANCE BLOIS DAMPIERRE bevindt zich op het adres: RUE DES LINIERS 54; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 420,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GERANCE BLOIS DAMPIERRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERANCE BLOIS DAMPIERRE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERANCE BLOIS DAMPIERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERANCE BLOIS DAMPIERRE, openstaande posities, locatie van GERANCE BLOIS DAMPIERRE op de kaart.

GERANCE BLOIS DAMPIERRE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERANCE BLOIS DAMPIERRE, company assigned to the tax number BE09503692626. The company GERANCE BLOIS DAMPIERRE is located at the address: RUE DES LINIERS 54; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 420,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GERANCE BLOIS DAMPIERRE were not found.
The main activity of GERANCE BLOIS DAMPIERRE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GERANCE BLOIS DAMPIERRE is not available. You also can look at reviews of GERANCE BLOIS DAMPIERRE, open positions, location of GERANCE BLOIS DAMPIERRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERANCE BLOIS DAMPIERRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERANCE BLOIS DAMPIERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERANCE BLOIS DAMPIERRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERANCE BLOIS DAMPIERRE, employees, financial statistics.