GEERT REMAUT

Contactgegevens GEERT REMAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERT REMAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERT REMAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 111; 8880; LEDEGEM, België

Telefoon (phone): 56509603 (+32-56509603) 56509603 (+32-56509603)

Fax (fax): +32 (68) 482-23-96 +32 (68) 482-23-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERT REMAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERT REMAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERT REMAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERT REMAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERT REMAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERT REMAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERT REMAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERT REMAUT
Products information GEERT REMAUT

BTW identificatienummer (tax): BE01978607177
Ondernemingsnummer: 7554992675
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in GEERT REMAUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERT REMAUT
(Get full report from official database of BE for GEERT REMAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERT REMAUT
Addition kinds of activities for GEERT REMAUT

571903. Open haarden en houtkachels | Fireplaces and wood burning stoves
26319901. Bindenkarton | Binders' board
27590302. Catalogi: drukwerk, nsk | Catalogs: printing, nsk
27969900. Plattegronddiensten, nv | Platemaking services, nec
39490405. sneeuwschoenen | Snowshoes
49250105. Vervaardigd gas, productie en distributie | Manufactured gas, production and distribution
51120302. Looseleaf bindmiddelen | Looseleaf binders

Werken bij GEERT REMAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERT REMAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERT REMAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERT REMAUT. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf in Heist op den Berg zijn we op zoek naar een machine operator. Dankzij je zin voor nauwkeurigheid en technische skills zorg je voor het goede verloop van het productieproces. Je stelt je machines correct in, en zorgt voor een tijdige bevoorrading van de materialen. Je voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit.

 • Bekister ruwbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Konvert Construct Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn wij op zoek naar een ruwbouw bekister met ervaring. Heb je ervaring? Werk je graag in teamverband? En ga je steeds zorgvuldig te werk? Solliciteer dan onmiddellijk.

 • Machinist rupskraan (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaring met een rupskraan van minimum 20 ton en bereid om je collega's manueel te helpen met het leggen van buizen en funderingen? Je komt terecht in een toonaangevend wegenbouwbedrijf in de Kempen!

 • Schrijnwerker Interieur (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren schrijnwerker

 • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

 • Wasserijmedewerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een wasserij regio Waasland zijn wij op zoek naar een wasserijmedewerker.

 • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudenten River Woods Knokke weekendwerk (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor River Woods Knokke zijn we dringend op zoek naar studenten die op zaterdag en/of zondag kunnen werken. Ook voor de schoolvakanties o.a. herfstvakantie en kerstvakantie hebben wij studenten nodig. Interesse? Stuur een mail naar [email protected] Ben je nog niet ingeschreven? Maak dan een profiel aan op www.randstad.be

 • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

 • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Hundelgemse steenweg 329, 9820 Merelbeke Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u15 tot 18u00, op zaterdag van 7u30 tot 18u00, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

 • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

  Type: Werfreserve

  JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

 • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

  Type: Leercontract

  u geniet een opleiding kelner

Zoek naar antwoorden van GEERT REMAUT in sociale netwerken
Look for responds of GEERT REMAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERT REMAUT. Laat een reactie achter voor GEERT REMAUT. GEERT REMAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERT REMAUT. Leave a respond for GEERT REMAUT. GEERT REMAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERT REMAUT op de google maps. Adres en contacten GEERT REMAUT
Location of GEERT REMAUT on the google maps. Address and contacts of GEERT REMAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERT REMAUT GEERT REMAUT: MUTUALIT? SOCIALISTE | De Baetselier H | GOLDMAN | KATLIJN HOFMAN | Van Loock A

Other related companies as GEERT REMAUT: MUTUALIT? SOCIALISTE | De Baetselier H | GOLDMAN | KATLIJN HOFMAN | Van Loock A

GEERT REMAUT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERT REMAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01978607177. Het bedrijf GEERT REMAUT bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 111; 8880; LEDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GEERT REMAUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEERT REMAUT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERT REMAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERT REMAUT, openstaande posities, locatie van GEERT REMAUT op de kaart.

GEERT REMAUT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERT REMAUT, company assigned to the tax number BE01978607177. The company GEERT REMAUT is located at the address: STATIONSSTRAAT 111; 8880; LEDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GEERT REMAUT were not found.
The main activity of GEERT REMAUT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERT REMAUT is not available. You also can look at reviews of GEERT REMAUT, open positions, location of GEERT REMAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERT REMAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERT REMAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERT REMAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERT REMAUT, employees, financial statistics.