G JACQUEMIN &CIE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • G JACQUEMIN &CIE
Private companiesBusiness Services • G JACQUEMIN &CIE

Contactgegevens G JACQUEMIN &CIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G JACQUEMIN &CIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

G JACQUEMIN &CIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES FOUGERES 10; 1301; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10416233 (+32-10416233) 10416233 (+32-10416233)

Fax (fax): +32 (60) 219-69-12 +32 (60) 219-69-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G JACQUEMIN &CIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G JACQUEMIN &CIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G JACQUEMIN &CIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G JACQUEMIN &CIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G JACQUEMIN &CIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G JACQUEMIN &CIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G JACQUEMIN &CIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G JACQUEMIN &CIE
Products information G JACQUEMIN &CIE

BTW identificatienummer (tax): BE04554901123
Ondernemingsnummer: 7604431152
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in G JACQUEMIN &CIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G JACQUEMIN &CIE
(Get full report from official database of BE for G JACQUEMIN &CIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor G JACQUEMIN &CIE
Addition kinds of activities for G JACQUEMIN &CIE

252200. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
32599903. Muurbehandeling, klei | Wall coping, clay
35429907. Gear rolling machines | Gear rolling machines
36299901. Spuitmachines, elektrisch | Blasting machines, electrical
42269904. Lumber terminal (opslag voor verhuur) | Lumber terminal (storage for hire)
57149902. gordijnen | Draperies
80939900. Specialiteiten poliklinieken, nec, nec | Specialty outpatient clinics, nec, nec

Werken bij G JACQUEMIN &CIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G JACQUEMIN &CIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G JACQUEMIN &CIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G JACQUEMIN &CIE. Looking for open vacancies in other companies

 • INDUSTRIEEL REINIGER TREINSTELLEN - AFROEPBASIS/DAGWERK (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Forum Jobs Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant staat in voor het reinigen van de treintoestellen van de NMBS. Voor deze klant zijn we op zoek naar gemotiveerde industriële reinigers in dagploeg. Je staat in voor het reinigen van de treinen tijdens hun stilstand. Concreet ga je samen met een aantal collega's op een hoog tempo door de trein om deze te poetsen, dit om de stilstand zo veel mogelijk te beperken. Je werkt steeds vanuit het treindepot te Aalst (9u-16u) en op regelmatige afroepbasis.

 • Heftruckchauffeur - attest niet noodzakelijk OPTIE VAST (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote logistieke speler werkzaam in oa de automotive wereld zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met het rijden van lange lepels. Je beschikt over een geldig heftruckattest of de nodige ervaring, en kan in 2 ploegen werken.

 • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

 • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

 • Huishoudhulp (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: t-interim Waregem

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Student als voedingsassistent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Studentenjob

  Als Voedingsassistente help je bij het rondbrengen van de maaltijden naar de patiënten. Je controleert of de maaltijden overeenkomen met de noden van de patiënten die je kan terugvinden in de patiëntenfiche. Tijdens de schoolvakanties wordt je ook ingezet om te helpen bij de verzorging.

 • jobstudent (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let's Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit. |

 • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Vaste Job

  Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Klusjesman (MARKEGEM)

  Regio: MARKEGEM

  Bedrijf: MAES & COUCKE

  Type: Vaste Job

  . Je staat in voor het uitvoeren van kleine opdrachten op de werf: plaatsen van resterende plinten, uitvoeren van kitwerk, retoucheren van schilderwerken, plaatsen van werfinrichting (hekkens, werfketen), ... . Het uitvoeren van algemene opkuis op de werven. . Je bent in staat om zowel zelfstandig als in groep te werken.

 • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: COMPLEMENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • Flexijob (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: E10 HOEVE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken mensen die op hun vrije dagen een centje willen bijverdienen in onze feestzalen . Personen met een verzorgt voorkomen , die in onze feestzalen op verschillende tijdstippen mee willen opdienen , of zalen mee klaar te maken voor de feesten . Ervaring niet noodzakelijk , doch een verzorgt voorkomen , willen werken . Opleiding wordt voorzien .

Zoek naar antwoorden van G JACQUEMIN &CIE in sociale netwerken
Look for responds of G JACQUEMIN &CIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor G JACQUEMIN &CIE. Laat een reactie achter voor G JACQUEMIN &CIE. G JACQUEMIN &CIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G JACQUEMIN &CIE. Leave a respond for G JACQUEMIN &CIE. G JACQUEMIN &CIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G JACQUEMIN &CIE op de google maps. Adres en contacten G JACQUEMIN &CIE
Location of G JACQUEMIN &CIE on the google maps. Address and contacts of G JACQUEMIN &CIE

Andere gerelateerde bedrijven als come G JACQUEMIN &CIE G JACQUEMIN &CIE: Ciku R | DE ZANDZAK | SERVAIS R. & SERVAIS CHR. | CHRISTIAN GALAND | SEDI SC

Other related companies as G JACQUEMIN &CIE: Ciku R | DE ZANDZAK | SERVAIS R. & SERVAIS CHR. | CHRISTIAN GALAND | SEDI SC

G JACQUEMIN &CIE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G JACQUEMIN &CIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04554901123. Het bedrijf G JACQUEMIN &CIE bevindt zich op het adres: AVENUE DES FOUGERES 10; 1301; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 754,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in G JACQUEMIN &CIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G JACQUEMIN &CIE is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G JACQUEMIN &CIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G JACQUEMIN &CIE, openstaande posities, locatie van G JACQUEMIN &CIE op de kaart.

G JACQUEMIN &CIE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is G JACQUEMIN &CIE, company assigned to the tax number BE04554901123. The company G JACQUEMIN &CIE is located at the address: AVENUE DES FOUGERES 10; 1301; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 754,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in G JACQUEMIN &CIE were not found.
The main activity of G JACQUEMIN &CIE is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of G JACQUEMIN &CIE is not available. You also can look at reviews of G JACQUEMIN &CIE, open positions, location of G JACQUEMIN &CIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G JACQUEMIN &CIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G JACQUEMIN &CIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G JACQUEMIN &CIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G JACQUEMIN &CIE, employees, financial statistics.