FREDDY MARTENS

Contactgegevens FREDDY MARTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREDDY MARTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREDDY MARTENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOLLANDSVELDLAAN 17B100; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11273330 (+32-11273330) 11273330 (+32-11273330)

Fax (fax): +32 (53) 880-27-70 +32 (53) 880-27-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREDDY MARTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREDDY MARTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREDDY MARTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREDDY MARTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREDDY MARTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREDDY MARTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREDDY MARTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREDDY MARTENS
Products information FREDDY MARTENS

BTW identificatienummer (tax): BE08476470947
Ondernemingsnummer: 3323608398
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 643,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FREDDY MARTENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREDDY MARTENS
(Get full report from official database of BE for FREDDY MARTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREDDY MARTENS
Addition kinds of activities for FREDDY MARTENS

01810202. Bloemen, gekweekt in veldkwekerijen | Flowers, grown in field nurseries
28699901. Versnellers, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Accelerators, rubber processing: cyclic or acyclic
35450000. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
38510202. Goggles: zon, veiligheid, industrieel, onderwater, enz. | Goggles: sun, safety, industrial, underwater, etc.
59990702. Motoren, elektrisch | Motors, electric
82310101. Rechtsbibliotheek | Law library
87429906. Productiviteitsverbetering consultant | Productivity improvement consultant

Werken bij FREDDY MARTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREDDY MARTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREDDY MARTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREDDY MARTENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop Dreamland Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

 • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

 • Operator buizenlasstraat (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator van onze Tube Mill ben je verantwoordelijke voor een team van 4 à 5 mensen. Je stelt de machine af en doet de nodige controles alvorens over te gaan op productie modus. Vanaf dan stuur je het team om de maximale kwaliteit en kwantiteit te behalen. Je doet de nodige kwaliteitscontroles en rapporteert de productieresultaten aan de productieverantwoordelijke. Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft zodat de overgang bij ploegwissel vlot kan verlopen. Na een opleidingsperiode van enkele maanden kan je volledig zelfstandig werken.

 • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

  Regio: LIERDE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • CNC frezer voor stukwerk (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ALPHATECH machinebouw

  Type: Vaste Job

  Als vaste technieker van Alpha-tech sta je in voor het CNC freeswerk van machine onderdelen: Je hebt enkele jaren ervaring als CNC frezer. Je bent een gemotiveerd en gedreven persoon met oog voor detail. Je kan frees stukken zelfstandig afwerken. Je kan op basis van een technische tekening de programmatie van de machine uitvoeren en het stuk opzetten. Hou je van variatie in je werk? Dan zit je bij ons goed, want wij bieden enkel stukwerk en geen seriewerk! Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem contact op!

 • Chauffeur CE (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: VAN ROOY - FBT

  Type: Vaste Job

  Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

 • Werfleider (PEPINGEN)

  Regio: PEPINGEN

  Bedrijf: AG-PROJECTS

  Type: Vaste Job

  Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings. De projectleider zorgt voor de coördinatie van de verschillende partijen (bouwheer, onderaannemers, eigen arbeiders). Je staat in voor de controle en kwaliteit conform plannen en lastenboek. Je houdt toezicht op het uitvoeren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het rendement en het te gebruiken materieel. Als projectleider sta je in voor de veiligheid op de werf. Je hebt de operationele leiding van de werf en het personeel. Je voert controle uit op de planning en personeel. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de werfveiligheid

 • Thuisverpleegkundige (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: THUISVERPLEGING MET EEN HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging op zelfstanidge basid, in het tofste team uit de regio. Goeie rondes, goeie verdiensten en leuke collega's

 • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669944-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

 • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van FREDDY MARTENS in sociale netwerken
Look for responds of FREDDY MARTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREDDY MARTENS. Laat een reactie achter voor FREDDY MARTENS. FREDDY MARTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREDDY MARTENS. Leave a respond for FREDDY MARTENS. FREDDY MARTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREDDY MARTENS op de google maps. Adres en contacten FREDDY MARTENS
Location of FREDDY MARTENS on the google maps. Address and contacts of FREDDY MARTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come FREDDY MARTENS FREDDY MARTENS: TREND-RENT | DAGCENTRUM MOZA?EK | Devimul BVBA | Delogne O Mme | SCHILDERWERKEN PEINEN

Other related companies as FREDDY MARTENS: TREND-RENT | DAGCENTRUM MOZA?EK | Devimul BVBA | Delogne O Mme | SCHILDERWERKEN PEINEN

FREDDY MARTENS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREDDY MARTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08476470947. Het bedrijf FREDDY MARTENS bevindt zich op het adres: HOLLANDSVELDLAAN 17B100; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 643,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in FREDDY MARTENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FREDDY MARTENS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREDDY MARTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREDDY MARTENS, openstaande posities, locatie van FREDDY MARTENS op de kaart.

FREDDY MARTENS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREDDY MARTENS, company assigned to the tax number BE08476470947. The company FREDDY MARTENS is located at the address: HOLLANDSVELDLAAN 17B100; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 643,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in FREDDY MARTENS were not found.
The main activity of FREDDY MARTENS is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FREDDY MARTENS is not available. You also can look at reviews of FREDDY MARTENS, open positions, location of FREDDY MARTENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREDDY MARTENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREDDY MARTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREDDY MARTENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREDDY MARTENS, employees, financial statistics.