FREDDY GYSEL

Contactgegevens FREDDY GYSEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREDDY GYSEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREDDY GYSEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELIZABETLAAN 141; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50622828 (+32-50622828) 50622828 (+32-50622828)

Fax (fax): +32 (68) 280-14-25 +32 (68) 280-14-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREDDY GYSEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREDDY GYSEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREDDY GYSEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREDDY GYSEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREDDY GYSEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREDDY GYSEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREDDY GYSEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREDDY GYSEL
Products information FREDDY GYSEL

BTW identificatienummer (tax): BE05333557128
Ondernemingsnummer: 4194000244
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 212,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FREDDY GYSEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREDDY GYSEL
(Get full report from official database of BE for FREDDY GYSEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREDDY GYSEL
Addition kinds of activities for FREDDY GYSEL

8699. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec
506401. Elektrische apparaten, grote | Electrical appliances, major
35320304. Pulverisatoren (stationair), steen | Pulverizers (stationary), stone
36619900. Telefoon- en telegraafapparatuur, nec | Telephone and telegraph apparatus, nec
39440106. Scooters, kinderen | Scooters, children's
73891101. Muziek kopiëren service | Music copying service

Werken bij FREDDY GYSEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREDDY GYSEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREDDY GYSEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREDDY GYSEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegchef matraslijn (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je volgt de productie en de planning op. - Je controleert de grondstoffen volgens vooropgesteld schema. - Je controleert de werking van productie eenheden door middel van checklijsten. - Je stuurt operatoren aan en je kan hen motiveren. - Je helpt mee in de dagdagelijkse werking van de productielijn. - Je kan een correcte werkverdeling opstellen.

 • Machine operator | 2 Ploegen | Overpelt | Sector: Metaal (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je ervaring als operator in de metaalsector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor de regio Overpelt een machineoperator in 2 ploegen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines. Je verzorgt de kwaliteitscontrole en lost zelfstandig kleine storingen op. Je assisteert de onderhoudstechnicus en controleert de algemene toestand van de machine.

 • Mechanieker Algemeen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker om te werken in regio Oost- en/of West-Vlaanderen Je staat in voor het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud Ook analyseer je mechanische storingen en rapporteert deze aan de maintenance supervisor Je voert herstellingen en reviseert zowel roterend als statisch equipment op een zelfstandige manier uit. Het gaat hier ondermeer om pompen, compressoren, airfans, warmtewisselaars, filters, … Tevens sta je in voor de montage en demontage van piping en afsluiters, kleine constructies en eventuele herstellingen Ook het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters behoort tot jouw takenpakket

 • Ervaren Vloerder industriële vloeren (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen de afdeling vloersystemen is onze klant - een jong, dynamisch bouwbedrijf actief in totaalrenovatie- op zoek naar vakmannen: Als vloerder bestaat je takenpakket uit de volgende zaken: Je verzorgt het hele proces van voorbereiding tot afwerking. Je verwijdert bestaande kleding en voert het puin af. Je legt industriële en bedrijfsvloeren Je plaatst epoxy, gietvloeren, troffelvloeren, ...

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Turnhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

 • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

 • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Actief Interim Westmalle

  Type: Studentenjob

  Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

 • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

  Type: Studentenjob

  Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

 • Student verkoop sportwinkel (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • Fiber Project Leader (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670205-inline.html?cid=Partner_VDAB Tec ICT is active in the field of telecommunications. In addition to the installation of telecom infrastructure and the provision of services, the company is mainly engaged in the detachment of Telecom profiles.  The “fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new Proximus fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions to realise the EOY objective for the program. This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned…

Zoek naar antwoorden van FREDDY GYSEL in sociale netwerken
Look for responds of FREDDY GYSEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREDDY GYSEL. Laat een reactie achter voor FREDDY GYSEL. FREDDY GYSEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREDDY GYSEL. Leave a respond for FREDDY GYSEL. FREDDY GYSEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREDDY GYSEL op de google maps. Adres en contacten FREDDY GYSEL
Location of FREDDY GYSEL on the google maps. Address and contacts of FREDDY GYSEL

Andere gerelateerde bedrijven als come FREDDY GYSEL FREDDY GYSEL: FLANTWERP GAS TERMINAL NV | ODIEL VANCOLEN | FRANS VAN ROOST | Xenia BVBA | Franklin (Le)

Other related companies as FREDDY GYSEL: FLANTWERP GAS TERMINAL NV | ODIEL VANCOLEN | FRANS VAN ROOST | Xenia BVBA | Franklin (Le)

FREDDY GYSEL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREDDY GYSEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05333557128. Het bedrijf FREDDY GYSEL bevindt zich op het adres: ELIZABETLAAN 141; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 212,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in FREDDY GYSEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FREDDY GYSEL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREDDY GYSEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREDDY GYSEL, openstaande posities, locatie van FREDDY GYSEL op de kaart.

FREDDY GYSEL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREDDY GYSEL, company assigned to the tax number BE05333557128. The company FREDDY GYSEL is located at the address: ELIZABETLAAN 141; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 212,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in FREDDY GYSEL were not found.
The main activity of FREDDY GYSEL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FREDDY GYSEL is not available. You also can look at reviews of FREDDY GYSEL, open positions, location of FREDDY GYSEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREDDY GYSEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREDDY GYSEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREDDY GYSEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREDDY GYSEL, employees, financial statistics.