FREDDY AESAERT

Contactgegevens FREDDY AESAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREDDY AESAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREDDY AESAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STAATSBAAN 72B6; 9991; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50714835 (+32-50714835) 50714835 (+32-50714835)

Fax (fax): +32 (84) 370-21-13 +32 (84) 370-21-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREDDY AESAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREDDY AESAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREDDY AESAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREDDY AESAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREDDY AESAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREDDY AESAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREDDY AESAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREDDY AESAERT
Products information FREDDY AESAERT

BTW identificatienummer (tax): BE04055297851
Ondernemingsnummer: 6011688232
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FREDDY AESAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREDDY AESAERT
(Get full report from official database of BE for FREDDY AESAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREDDY AESAERT
Addition kinds of activities for FREDDY AESAERT

20510206. Donuts, behalve bevroren | Doughnuts, except frozen
20990402. Chili peper of poeder | Chili pepper or powder
26780100. Memorandum boeken, notitieboekjes en looseleaf vulpapier | Memorandum books, notebooks, and looseleaf filler paper
30890216. Servies, kunststoffen | Tableware, plastics
30899919. Sponzen, kunststoffen | Sponges, plastics
35429917. Robots voor het vormen van metalen: persen, extruderen, enz. | Robots for metal forming: pressing, extruding, etc.
38739903. Chronometers, lente wond | Chronometers, spring wound
59490200. Naaien en naaldwerk | Sewing and needlework
70339904. Aanhangwagenpark | Trailer park
73779901. Huur of verhuur van computerhardware, uitgezonderd financiele leasing | Computer hardware rental or leasing, except finance leasing

Werken bij FREDDY AESAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREDDY AESAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREDDY AESAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREDDY AESAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

 • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

  Regio: SEMMERZAKE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

 • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

  Regio: HOREBEKE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

 • Customer Service (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Customer Service zijn je voornaamste taken: - Maximalizeren van klantentevredenheid - Opvolgen van klanten orders - Communiceren met interne/extere stakeholders, team leaders en managers - Informeren van de klant - Participeren in constante verbetering

 • Magazijnier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

 • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SACHA

  Type: Studentenjob

  YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

 • Kantoorverantwoordelijke Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Hecht jij bij het solliciteren ook veel belang aan een positieve bedrijfscultuur? Dan ben je bij VIO aan het juiste adres! Als bedrijf creëren we namelijk een gelukkige werkomgeving waar waarden centraal staan. Bekijk alvast even onze bedrijfsfilm; https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio. Binnen de uitzendsector staan we bekend om onze dagelijkse inzet op kwaliteit en dienstverlening. Ben jij ook gedreven door kwaliteit en klantgerichtheid? Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team “Viollega’s”? Solliciteer dan snel en wie weet word jij binnenkort ook een gelukkige werknemer! Voor het arbeiderskantoor in Antwerpen kijken we uit naar een kantoorverantwoordelijke. Als kantoorverantwoordelijke zal je volgend takenpakket beheren: Je bent een people manager die jouw uitzendconsulenten kan inspireren en motiveren Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van het kantoor Als rasechte ondernemer ga je dagdagelijks op de baan op zoek naar nieuwe commerciële opportuniteiten  Prospectie en klantentevredenheid belichamen jouw persoonlijkheid.  Je denkt mee over marktbewerking en zet dit ook om in de praktijk  Samen met jouw regioverantwoordelijke stel je jaarlijks het kantoorbudget op dat je samen met je team ijverig nastreeft  Je zorgt voor een feilloze communicatie naar jouw medewerkers  Je beheert eveneens de taken als uitzendconsulent en kan hierin een rolmodel zijn naar jouw viollega’s Bedrijfsprofiel:  https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio

 • VLOERDER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: CARTILLES

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

 • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

 • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

 • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • People & Technology - .NET Developer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  People & Technology est à la recherche d'un Developer .NET avec minimum 5 ans d'expérience pour un de ses clients situé à Bruxelles.     Mission    Développement d'applications .NET ainsi que la maintenance évolutive et corrective des applications.   C'est-à-dire... Comprendre les analyses fonctionnelles et techniques et les traduire en un code efficace. Programmation Orienté Objet et fonctionnelle.  Conception et développement d'interfaces utilisateurs professionnelles. Respecter le concept architectural applicatif et technique instauré dans l'entreprise préalablement validée par le comité des architectes d'entreprise. Prise en charge des spécifications techniques des projets. Et surtout...   Travailler en équipe!     Pour plus de détails : Programming Language : C #, MVC, MVVM, WCF, Angular. Platform : .NET. DB: SQL, SQL Server. Entity Framework Web Tools : HTML, CSS, XML , Angular, JQuery, JSON Web Server : IIS Microsoft Framework : Framework 4.x. IDE :Visual Studio 2015 + Tests unitaires.  Méthodologies et Technologie Agile, Scrum UML et RUP Langues : FR/NL - NL/FR + ENG     Vous avez envie de relever ce challenge ? N'attendez plus et postulez en appuyant sur le bouton ci-dessous..

Zoek naar antwoorden van FREDDY AESAERT in sociale netwerken
Look for responds of FREDDY AESAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREDDY AESAERT. Laat een reactie achter voor FREDDY AESAERT. FREDDY AESAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREDDY AESAERT. Leave a respond for FREDDY AESAERT. FREDDY AESAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREDDY AESAERT op de google maps. Adres en contacten FREDDY AESAERT
Location of FREDDY AESAERT on the google maps. Address and contacts of FREDDY AESAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come FREDDY AESAERT FREDDY AESAERT: Sogepra | PHILIPPE DEROUAUX | ALUDECO | BUREAU GRAFIS | ALLO VIDANGES CONT.STEPH.

Other related companies as FREDDY AESAERT: Sogepra | PHILIPPE DEROUAUX | ALUDECO | BUREAU GRAFIS | ALLO VIDANGES CONT.STEPH.

FREDDY AESAERT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREDDY AESAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04055297851. Het bedrijf FREDDY AESAERT bevindt zich op het adres: STAATSBAAN 72B6; 9991; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 168,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in FREDDY AESAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FREDDY AESAERT is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREDDY AESAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREDDY AESAERT, openstaande posities, locatie van FREDDY AESAERT op de kaart.

FREDDY AESAERT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREDDY AESAERT, company assigned to the tax number BE04055297851. The company FREDDY AESAERT is located at the address: STAATSBAAN 72B6; 9991; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 168,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in FREDDY AESAERT were not found.
The main activity of FREDDY AESAERT is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FREDDY AESAERT is not available. You also can look at reviews of FREDDY AESAERT, open positions, location of FREDDY AESAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREDDY AESAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREDDY AESAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREDDY AESAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREDDY AESAERT, employees, financial statistics.