ALLO VIDANGES CONT.STEPH.

Contactgegevens ALLO VIDANGES CONT.STEPH.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLO VIDANGES CONT.STEPH.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLO VIDANGES CONT.STEPH.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES M?L?ZES 6; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE, België

Telefoon (phone): 10451369 (+32-10451369) 10451369 (+32-10451369)

Fax (fax): +32 (87) 429-20-90 +32 (87) 429-20-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLO VIDANGES CONT.STEPH.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLO VIDANGES CONT.STEPH."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLO VIDANGES CONT.STEPH."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLO VIDANGES CONT.STEPH., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLO VIDANGES CONT.STEPH.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLO VIDANGES CONT.STEPH., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLO VIDANGES CONT.STEPH.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLO VIDANGES CONT.STEPH.
Products information ALLO VIDANGES CONT.STEPH.

BTW identificatienummer (tax): BE03900390625
Ondernemingsnummer: 4147308349
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 259,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ALLO VIDANGES CONT.STEPH. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afvalwaterverwerking and ontstoppingsdiensten; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLO VIDANGES CONT.STEPH.
(Get full report from official database of BE for ALLO VIDANGES CONT.STEPH.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLO VIDANGES CONT.STEPH.
Addition kinds of activities for ALLO VIDANGES CONT.STEPH.

145901. Klei, behalve kaolien en bal | Clays, except kaolin and ball
202301. Baby formules | Baby formulas
344309. Pijp, staander, en culverts | Pipe, standpipe, and culverts
28120101. Aardappel, kaliumhydroxide | Caustic potash, potassium hydroxide
28739903. Stikstofoplossingen (meststoffen) | Nitrogen solutions (fertilizer)
37280501. Link trainers (vliegtuig training mechanismen) | Link trainers (aircraft training mechanisms)
73899905. Kinderstoel, auto: verhuur | Child restraint seat, automotive: rental
79290102. Klassieke muziekgroepen of artiesten | Classical music groups or artists

Werken bij ALLO VIDANGES CONT.STEPH.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLO VIDANGES CONT.STEPH.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLO VIDANGES CONT.STEPH.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLO VIDANGES CONT.STEPH.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je doet het algemeen onderhoud van tuinen Je doet de aanleg en onderhoud in openbare werken Je wiedt onkruid, maait gras en doet het nodige snoeiwerk Je plant bomen en struikgewas Aanleggen van opritten en terrassen Je werkt van maandag tot vrijdag Je werkt in een flexibel uurrooster

  • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poets- en huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Begijnendijk en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT Commercieel medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever ontwikelt vooruitstrevende producten van topkwaliteit voor de reiniging, verzorging en bescherming van wagens, moto's en fiets. Wij zijn op zoek naar een v erkooptalent die weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen. Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Je verkoopt de producten in regio Antwerpen op bvb: Parkings van grootwarenhuizen etc, je kann zelf je kleine verkoopteam samen stellen en een extra verkoper mee laten sollicteren. Je verdient: €9 per verkocht product, en wordt minstens 3u betaald.

  • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

  • Magazijnier (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Ninove zijn we op zoek naar een magazijnier die in zal staan voor volgende taken: - Ontvangen goederen + stockeren - Controle van de goederen - Opvolgen van de goederenflow tussen de verschillende stockageplaatsen - Inkomende en Uitgaande orders verwerken - Magazijn mee proper houden Voltijds van maandag tot vrijdag, daguren

  • sportkinesitherapeut (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

  • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FOODCAFE SPORK

    Type: Flexijob

    Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

Zoek naar antwoorden van ALLO VIDANGES CONT.STEPH. in sociale netwerken
Look for responds of ALLO VIDANGES CONT.STEPH. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLO VIDANGES CONT.STEPH.. Laat een reactie achter voor ALLO VIDANGES CONT.STEPH.. ALLO VIDANGES CONT.STEPH. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLO VIDANGES CONT.STEPH.. Leave a respond for ALLO VIDANGES CONT.STEPH.. ALLO VIDANGES CONT.STEPH. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLO VIDANGES CONT.STEPH. op de google maps. Adres en contacten ALLO VIDANGES CONT.STEPH.
Location of ALLO VIDANGES CONT.STEPH. on the google maps. Address and contacts of ALLO VIDANGES CONT.STEPH.

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLO VIDANGES CONT.STEPH. ALLO VIDANGES CONT.STEPH.: BOTQUIN & CIE | MARK MEERSMAN | A. LAWTON | VAN RENTERGEM DIEDERIK | de Tesor Computers

Other related companies as ALLO VIDANGES CONT.STEPH.: BOTQUIN & CIE | MARK MEERSMAN | A. LAWTON | VAN RENTERGEM DIEDERIK | de Tesor Computers

ALLO VIDANGES CONT.STEPH. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALLO VIDANGES CONT.STEPH., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03900390625. Het bedrijf ALLO VIDANGES CONT.STEPH. bevindt zich op het adres: RUE DES M?L?ZES 6; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 259,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afvalwaterverwerking and ontstoppingsdiensten; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in ALLO VIDANGES CONT.STEPH. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALLO VIDANGES CONT.STEPH. is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLO VIDANGES CONT.STEPH. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLO VIDANGES CONT.STEPH., openstaande posities, locatie van ALLO VIDANGES CONT.STEPH. op de kaart.

ALLO VIDANGES CONT.STEPH. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALLO VIDANGES CONT.STEPH., company assigned to the tax number BE03900390625. The company ALLO VIDANGES CONT.STEPH. is located at the address: RUE DES M?L?ZES 6; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 259,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afvalwaterverwerking and ontstoppingsdiensten; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in ALLO VIDANGES CONT.STEPH. were not found.
The main activity of ALLO VIDANGES CONT.STEPH. is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLO VIDANGES CONT.STEPH. is not available. You also can look at reviews of ALLO VIDANGES CONT.STEPH., open positions, location of ALLO VIDANGES CONT.STEPH. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLO VIDANGES CONT.STEPH., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLO VIDANGES CONT.STEPH., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLO VIDANGES CONT.STEPH., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLO VIDANGES CONT.STEPH., employees, financial statistics.