MARK MEERSMAN

Contactgegevens MARK MEERSMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARK MEERSMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARK MEERSMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-URSMARUSSTRAAT 43; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52332535 (+32-52332535) 52332535 (+32-52332535)

Fax (fax): +32 (64) 806-84-59 +32 (64) 806-84-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARK MEERSMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARK MEERSMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARK MEERSMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARK MEERSMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARK MEERSMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARK MEERSMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARK MEERSMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARK MEERSMAN
Products information MARK MEERSMAN

BTW identificatienummer (tax): BE05903198242
Ondernemingsnummer: 5337127685
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 110,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in MARK MEERSMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARK MEERSMAN
(Get full report from official database of BE for MARK MEERSMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARK MEERSMAN
Addition kinds of activities for MARK MEERSMAN

3241. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
28190917. Mercurius, opnieuw afgestemd | Mercury, redistilled
28249911. Polyvinylideenchloride vezels | Polyvinylidene chloride fibers
32990402. Kerkelijke beeldvorming: gips, klei of papier mache | Ecclesiastical statuary: gypsum, clay, or papier mache
60990102. Clearinghouse verenigingen, bank of cheque | Clearinghouse associations, bank or check
61410102. Consumentenfinanciering bedrijven | Consumer finance companies

Werken bij MARK MEERSMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARK MEERSMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARK MEERSMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARK MEERSMAN. Looking for open vacancies in other companies

 • 2de Monteur (357/18050) (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adecco Kapellen zoekt een 2de monteur (m/v) voor onze klant die een toonaangevend bedrijf is binnen de kunststofsector in België en Nederland, gelegen in Essen, met de focus op kunststofsleidingssystemen (GVK, Thermoplast, en GRE; productie, prefab en montage). De functie van een tweede monteur (m/v) ziet er als volgt uit: Doel : De 2de Monteur werkt samen in een team, monteert en repareert kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten Plaats in de organisatie : De 2de Monteur maakt deel uit van de montageafdeling en werkt onder leiding van de 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider. Contacten : De 2de Monteur onderhoud vooral contacten met collega's, monteurs van subcontractors en medewerkers van de klant. Je taken en verantwoordelijkheden als 2de monteur (m/v): Monteert binnen een team, min. onder toezicht van 1ste Monteur, kunststof leidingsystemen uit aangeleverde componenten of spools enerzijds, en voert anderzijds reparaties uit aan kunststof tanks en apparaten Voert (de-)montage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van mondelinge instructies (door 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider), montagetekeningen (vb. isometrische tekeningen), besteklijsten etc. Verricht kunststof laswerken en lamineer activiteiten Toezicht op de veiligheid van de eigen werkplek alsook andermans werkplek en collega's, andere contractoren of klanten aanspreken op onveilig werken Het naleven van de door de klant specifiek gestelde regels Tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef Signaleren van tekortkomingen en afwijkingen en deze in overleg met zijn directe chef correct afhandelen, alsook het aangeven van fouten op tekeningen. Zorgdragen voor de ter beschikking gestelde gereedschappen Medeverantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het werk Thermopol op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen

 • Mecanicien (M/V) (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  1 mecanicien 18h-03h (eventueel afwisselend dag of ochtend)-Regio Moeskroen o Takenpakket Beheer uitgebreid machinepark Verantwoordelijk voor de goede werking van de installaties Instaan voor preventief en curatief onderhoud Uitvoeren van herstellingen

 • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

 • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Actief Aarschot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

 • Service monteur (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Schoonmaak- en Keukenmedewerker koude keuken (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: SALONS DE ROMREE

  Type: Vaste Job

  Poetsen en onderhouden van de zalen en keukens. Koude keuken: voorbereiden groenten, hapjes en broodjes.

 • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

 • Zorgkundige / Bejaardenhelper / Bejaardenhelpster (SINT-GENESIUS-RODE)

  Regio: SINT-GENESIUS-RODE

  Bedrijf: NURSE CARE @ HOME

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je takenpakket bestaat uit: Verzorging (kleine toiletten, steunkousen aantrekken,...) bieden aan mensen thuis. Medicatie toedienen die reeds is klaargezet door de verpleegkundigen. Onze klanten zijn voornamelijk gelegen in de regio Sint-Genesius-Rode en Alsemberg.

 • Business Developer (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: ANB SECURITE

  Type: Zelfstandige activiteit

  AnB-Rimex is een fabrikant-distributeur van alarm- en domoticasystemen en distributeur van CCTV, toegangscontrole en branddetectie materiaal. Onze klanten zijn de elektrotechnische en de alarminstallatiebedrijven. Voor de uitbreiding van onze commerciële dienst in Vlaanderen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde business developer. Binnen jouw regio zal je verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het klantenbestand en het onderhouden van de relaties met bestaande klanten. Dit alles om de gestelde doelen te bereiken. Hiervoor wordt je ondersteund door een dynamische groep collega's op zowel technisch als commercieel vlak. Ben je aangesproken door techniek. Ben je een dynamisch persoon die zelfstandig kan werken. Ben je communicatief en klantgericht. Ben je getriggerd door uitdagingen. Dan is dit een opportuniteit voor u!

Zoek naar antwoorden van MARK MEERSMAN in sociale netwerken
Look for responds of MARK MEERSMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARK MEERSMAN. Laat een reactie achter voor MARK MEERSMAN. MARK MEERSMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARK MEERSMAN. Leave a respond for MARK MEERSMAN. MARK MEERSMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARK MEERSMAN op de google maps. Adres en contacten MARK MEERSMAN
Location of MARK MEERSMAN on the google maps. Address and contacts of MARK MEERSMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARK MEERSMAN MARK MEERSMAN: DRUKKERIJ VONCKERS | E.K.G. KEUKENS | B.E.L.D. BVBA | STADSBESTUUR | SOPHIE DE LE COURT

Other related companies as MARK MEERSMAN: DRUKKERIJ VONCKERS | E.K.G. KEUKENS | B.E.L.D. BVBA | STADSBESTUUR | SOPHIE DE LE COURT

MARK MEERSMAN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARK MEERSMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05903198242. Het bedrijf MARK MEERSMAN bevindt zich op het adres: SINT-URSMARUSSTRAAT 43; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 110,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MARK MEERSMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARK MEERSMAN is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARK MEERSMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARK MEERSMAN, openstaande posities, locatie van MARK MEERSMAN op de kaart.

MARK MEERSMAN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARK MEERSMAN, company assigned to the tax number BE05903198242. The company MARK MEERSMAN is located at the address: SINT-URSMARUSSTRAAT 43; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 110,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MARK MEERSMAN were not found.
The main activity of MARK MEERSMAN is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARK MEERSMAN is not available. You also can look at reviews of MARK MEERSMAN, open positions, location of MARK MEERSMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARK MEERSMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARK MEERSMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARK MEERSMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARK MEERSMAN, employees, financial statistics.