DRUKKERIJ VONCKERS

Contactgegevens DRUKKERIJ VONCKERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VONCKERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VONCKERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELSTRAAT 16; 3590; DIEPENBEEK, België

Telefoon (phone): 11323152 (+32-11323152) 11323152 (+32-11323152)

Fax (fax): +32 (86) 203-71-23 +32 (86) 203-71-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VONCKERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VONCKERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VONCKERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VONCKERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VONCKERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VONCKERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VONCKERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VONCKERS
Products information DRUKKERIJ VONCKERS

BTW identificatienummer (tax): BE07372619628
Ondernemingsnummer: 3139312744
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in DRUKKERIJ VONCKERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VONCKERS
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VONCKERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VONCKERS
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VONCKERS

233700. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
15219900. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
23290300. Mannen en jongens atletische uniformen | Men's and boys' athletic uniforms
34960113. Geweven draad producten, niet inbegrepen | Woven wire products, nec
34969909. Kruidenwagens, gemaakt van aangekochte draad | Grocery carts, made from purchased wire
39420102. Doll delen | Doll parts
56990102. uniformen | Uniforms

Werken bij DRUKKERIJ VONCKERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VONCKERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VONCKERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VONCKERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

 • Lasser/monteur gezocht regio Gent (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma die alles doet rond elektrische installaties op werven, elektrisch en mechanisch onderhoud, constuctiewerken,... zijn wij op zoek naar 2 TIG lassers. Je vertrekt dagelijks van je thuis met een firma bestelwagen met werkmateriaal naar de werven toe. Je taken bestaan zowel uit laswerk (HA/TIG) als uit montagewerk Je kan vlot plan lezen, dit betreft stukwerk Er is ook een mogelijkheid dat je kan ingeschakeld worden voor onderhoudswerken

 • Meewerkend Projectmanager (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Konvert Office Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant, regio Arendonk, zoeken wij een Projectmanager. Jouw takenpakket: - Hands on mentaliteit - Administratieve op zich willen nemen. 4u/dag voorzien voor administratief werk: werkorders, planning controleren, … en overige 4u ter opvolging van de techniekers - Je zal de rechterhand van de technisch verantwoordelijke worden - Je hebt 10 jaar ervaring op de werkvloer. Je kan techniekers aansturen die daar reeds 10-20 jaren werken - LMRA (Last Minute Risico Analyse) opmaken + werkvergunningen uitschrijven - Je kan goed met mensen omgaan en krijgt ook respect van je werknemers - Je wil werken in dagdienst Wordt jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature ? Contacteer dan meteen [email protected] of bel ons op het nummer 014/22.23.74

 • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nevele/Aalter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES (regio Bissegem) (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken voor de regio Bissegem: gemotiveerde kandidaten als huishoudhulp, voornamelijk voor het onderhoud van de woning en strijken.

 • poetshulp (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Merl'O

  Type: Studentenjob

  Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

 • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: CRE8

  Type: Vaste Job

  Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

 • Analist (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: Virtus Select

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: - de communicatie tussen de business en de pragmatische IT-wereld - de vertaling van een abstract niveau naar een bruikbare roadmap voor de codegenerators - de opstart van het project samen met de verantwoordelijke programmeur (de pré-analyse) - het gieten van de pré-analyse in een standaard en werkbare vorm + doorgeven aan de development afdeling - het aanleveren van alle gegevens nodig voor de realisatie van het project - het meewerken aan het project tot aan de oplevering - het bespreken van de wijzigingen met de programmeur Je rapporteert aan de Teamleader

 • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VONCKERS in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VONCKERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VONCKERS. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VONCKERS. DRUKKERIJ VONCKERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VONCKERS. Leave a respond for DRUKKERIJ VONCKERS. DRUKKERIJ VONCKERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VONCKERS op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VONCKERS
Location of DRUKKERIJ VONCKERS on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VONCKERS

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VONCKERS DRUKKERIJ VONCKERS: FLJO NICOLAI & CO NV | FLSENSOTEC NV | Solitherm SPRL | Develter P | LINEA CAPELLI

Other related companies as DRUKKERIJ VONCKERS: FLJO NICOLAI & CO NV | FLSENSOTEC NV | Solitherm SPRL | Develter P | LINEA CAPELLI

DRUKKERIJ VONCKERS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VONCKERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07372619628. Het bedrijf DRUKKERIJ VONCKERS bevindt zich op het adres: KAPELSTRAAT 16; 3590; DIEPENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 894,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VONCKERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VONCKERS is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VONCKERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VONCKERS, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VONCKERS op de kaart.

DRUKKERIJ VONCKERS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VONCKERS, company assigned to the tax number BE07372619628. The company DRUKKERIJ VONCKERS is located at the address: KAPELSTRAAT 16; 3590; DIEPENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 894,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VONCKERS were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VONCKERS is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VONCKERS is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VONCKERS, open positions, location of DRUKKERIJ VONCKERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VONCKERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VONCKERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VONCKERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VONCKERS, employees, financial statistics.