FRANK VAN SPEYBROECK

Contactgegevens FRANK VAN SPEYBROECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANK VAN SPEYBROECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANK VAN SPEYBROECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTEENWEG 295; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92207252 (+32-92207252) 92207252 (+32-92207252)

Fax (fax): +32 (15) 816-43-56 +32 (15) 816-43-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANK VAN SPEYBROECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANK VAN SPEYBROECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANK VAN SPEYBROECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANK VAN SPEYBROECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANK VAN SPEYBROECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANK VAN SPEYBROECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANK VAN SPEYBROECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANK VAN SPEYBROECK
Products information FRANK VAN SPEYBROECK

BTW identificatienummer (tax): BE03133819580
Ondernemingsnummer: 6809570312
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FRANK VAN SPEYBROECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANK VAN SPEYBROECK
(Get full report from official database of BE for FRANK VAN SPEYBROECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANK VAN SPEYBROECK
Addition kinds of activities for FRANK VAN SPEYBROECK

5211. Timmerhout en andere bouwmaterialen | Lumber and other building materials
236999. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
738908. Mapmaking diensten | Mapmaking services
22110513. Poplin, katoen | Poplin, cotton
22219902. Linings, rayon of zijde | Linings, rayon or silk
97210403. Internationale zaken, provincie overheid | International affairs, county government

Werken bij FRANK VAN SPEYBROECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANK VAN SPEYBROECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANK VAN SPEYBROECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANK VAN SPEYBROECK. Looking for open vacancies in other companies

 • Master Data Administrator (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Ben jij nauwkeurig en stipt? Sta jij open voor een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar? Heb jij bovendien een technische affiniteit? Dan ontmoet ik jou graag! Voor een grote internationale speler in de chemische sector kijkt VIO uit naar een Master Data Administrator. Als Master Data Administrator bied je ondersteuning bij de ingave van master data in SAP.

 • Magazijnier vaste voormiddag (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als magazijnier werk je in de vaste voormiddagploeg. Gezien ja in deze functie van magazijnier in de voedingssector werkt, werk je in een koele omgeving. Jouw taken als magazijnier: Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de benodigde producten klaar voor de productie, aan de hand van bestellingen.

 • LASSER (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je last van metaalelementen voor stalinrichting en voedingsindustrie.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Deeltijdse STUDENT medewerker Product Support (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: CONFINITY (OUTSPOT)

  Type: Studentenjob

  VERANTWOORDELIJKHEDEN Je bent verantwoordelijk voor het testen van onze nieuwe producten en die opgedane technische kennis door te geven aan onze interne medewerkers van de helpdesk. Dit kan gaan van elektrische steps, tot strijkmachines, grasrobots tot partytenten etc. Je kan hierbij objectief en kritisch een korte handleiding uitschrijven. Je ondersteunt daar waar nodig bij bv. stocktellingen, organisatie van kijkdagen, het uitschrijven van technische specificaties.

 • Werfleider (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

  Type: Vaste Job

  Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

 • Chauffeur CE vaste rit (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

 • Telesales officer (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Würth Belux

  Type: Vaste Job

  Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

 • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: INVEDA

  Type: Vaste Job

  Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

 • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

 • Freelance docent Mindfulness Coach Brugge (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • zelfstandig vertegenwoordiger/agent pharma (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voorstelling van het productgamma bij professionele klanten.

Zoek naar antwoorden van FRANK VAN SPEYBROECK in sociale netwerken
Look for responds of FRANK VAN SPEYBROECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANK VAN SPEYBROECK. Laat een reactie achter voor FRANK VAN SPEYBROECK. FRANK VAN SPEYBROECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANK VAN SPEYBROECK. Leave a respond for FRANK VAN SPEYBROECK. FRANK VAN SPEYBROECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANK VAN SPEYBROECK op de google maps. Adres en contacten FRANK VAN SPEYBROECK
Location of FRANK VAN SPEYBROECK on the google maps. Address and contacts of FRANK VAN SPEYBROECK

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANK VAN SPEYBROECK FRANK VAN SPEYBROECK: HANSSENS | L´ATELIER FLORAL | BAMPS EURASSUR | YVON MINEUR | Goris K

Other related companies as FRANK VAN SPEYBROECK: HANSSENS | L´ATELIER FLORAL | BAMPS EURASSUR | YVON MINEUR | Goris K

FRANK VAN SPEYBROECK is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANK VAN SPEYBROECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03133819580. Het bedrijf FRANK VAN SPEYBROECK bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTEENWEG 295; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 544,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in FRANK VAN SPEYBROECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANK VAN SPEYBROECK is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANK VAN SPEYBROECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANK VAN SPEYBROECK, openstaande posities, locatie van FRANK VAN SPEYBROECK op de kaart.

FRANK VAN SPEYBROECK is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANK VAN SPEYBROECK, company assigned to the tax number BE03133819580. The company FRANK VAN SPEYBROECK is located at the address: KORTRIJKSESTEENWEG 295; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 544,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in FRANK VAN SPEYBROECK were not found.
The main activity of FRANK VAN SPEYBROECK is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANK VAN SPEYBROECK is not available. You also can look at reviews of FRANK VAN SPEYBROECK, open positions, location of FRANK VAN SPEYBROECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANK VAN SPEYBROECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANK VAN SPEYBROECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANK VAN SPEYBROECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANK VAN SPEYBROECK, employees, financial statistics.