FRANCISCUS CELIS

Contactgegevens FRANCISCUS CELIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCISCUS CELIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCISCUS CELIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-MARTINUSPLEIN 5B10; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11281425 (+32-11281425) 11281425 (+32-11281425)

Fax (fax): +32 (83) 762-84-27 +32 (83) 762-84-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCISCUS CELIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCISCUS CELIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCISCUS CELIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCISCUS CELIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCISCUS CELIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCISCUS CELIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCISCUS CELIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCISCUS CELIS
Products information FRANCISCUS CELIS

BTW identificatienummer (tax): BE02987976074
Ondernemingsnummer: 2134063720
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FRANCISCUS CELIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCISCUS CELIS
(Get full report from official database of BE for FRANCISCUS CELIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCISCUS CELIS
Addition kinds of activities for FRANCISCUS CELIS

27599917. Textieldrukrollen: gravure | Textile printing rolls: engraving
35410107. Jig saai en slijpmachines | Jig boring and grinding machines
35719902. Mainframe computers | Mainframe computers
35720100. Computer schijf en drum drives en componenten | Computer disk and drum drives and components
39310203. Fretted instrumenten en onderdelen | Fretted instruments and parts
50390102. Mobiele huizen | Mobile homes
50840503. verzinkboren | Countersinks
73199903. Poster reclame dienst, behalve buiten | Poster advertising service, except outdoor

Werken bij FRANCISCUS CELIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCISCUS CELIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCISCUS CELIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCISCUS CELIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemewerkers voor konijnen-slachterij (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Q Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant gelegen in Temse zijn wij opzoek naar  slachtmedewerkers die helpen in het slachtproces (ontvellen, ontdarmen, ...) Je werkt tussen 6u en 15u (38u/week) Ervaring is een pluspunt Bereid om, indien nodig, in te springen in afdeling versnijding/productie.

 • Medewerker Contactcenter Non-Food (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega's bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group. Nu eens begeleid je mensen bij het online kiezen van tuinmeubelen, dan weer maak je iemand wegwijs op de bestelsite van Collect&Go of beantwoord je een vraag over de nieuwste videogames bij DreamLand. Afwisselend? Zeker en vast!

 • Chauffeur CE (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Ham zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur  Je zal instaan voor het rijden met de vrachtwagen CE - betonmix

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Genk - Boxberg - Zutendaal -Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen),lappen van de ramen,soms de was doen,strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

 • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Proxy Linkeroever

  Type: Studentenjob

  je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

 • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

 • TECHNISCH VERANTWOORDELIJKE (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Na een grondige interne opleiding word je verantwoordelijk voor de technische productieinstallaties: - opstarten en instellen van productielijnen - uitvoeren van het technisch onderhoud - aansturen van operatoren - technische diagnoses bij problemen - nauwe samenwerking met de productieleiding i.v.m. supervisie, planning, veiligheid, ... - rapportering aan het management

 • logistiek medewerkers (regio Antwerpen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SAFETEC INTERIM

  Type: Vaste Job

  Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar laden/lossers. Je zal o.a. instaan voor: -laden en lossen van vrachtwagens -controleren van goederen -beheer van de stock -bestellingen klaarzetten -algemeen magazijnwerk..

 • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

 • Computer Recruitment Services - Oracle and MS SQL DBA (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nk386 Oracle and MS SQL DBA; Banking, Brussels Background The Data Services team is in charge of the Oracle and MS SQL Database infrastructures as well as the Business Intelligence & Analytics infrastructures. The team takes care of the installation, configuration of the software as well as the support of the production, test and development systems. It also provides technical guidelines and participates in design reviews, working in close collaboration with project leaders and development teams. It ensures the stability, performance and security of the infrastructure and manages the software versioning and patching. Job Description The candidate will be a member of the team in charge of the Oracle & SQL Server database infrastructures. This team is responsible for: Providing technical support for the database environment, including support of the production but also supporting the development and enhancement of applications Helping to achieve a state-of-the-art environment that meets current and future business objectives, highest reliability and performance possible Software installation procedure + configuration of the servers Release management Upgrade/migrations of databases Day-to-day administration of the infrastructure Disaster recovery plans Defining standards and guidelines Security of DB servers Replication of data Performance tuning Research & Development : Assessment and implementation of new technologies and providing IT with a long-term perspective on the relationship of database technology to the business opportunities Provides and designs tools to assist in the management of the databases. The candidate's skills 5+ years experience with Oracle DB (as from version 11g and above) and MS SQL Server (as from version 2008R2 and above) Strong operational focus including security, patch revision control, performance management and tuning, high availability and licensing Experience with Oracle Management Server (installation, configuration & usage) Autonomous Problem solver Proactive Good written and oral communication skills Fluent in English Able to prioritize and execute tasks in a high-pressure environment Experience working in a team-oriented, collaborative environment Operating Systems: Red Hat Linux, AIX, Windows The candidate should also accept to participate in the watch duty role (24/24 on call for a total of about 7/10 days/month). Details Reference: Nk386 Location: Brussels Rate: 500-525 euros per day Start date: ASAP Duration: 8 months This position is for starting as soon as possible for 8 months.

Zoek naar antwoorden van FRANCISCUS CELIS in sociale netwerken
Look for responds of FRANCISCUS CELIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCISCUS CELIS. Laat een reactie achter voor FRANCISCUS CELIS. FRANCISCUS CELIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCISCUS CELIS. Leave a respond for FRANCISCUS CELIS. FRANCISCUS CELIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCISCUS CELIS op de google maps. Adres en contacten FRANCISCUS CELIS
Location of FRANCISCUS CELIS on the google maps. Address and contacts of FRANCISCUS CELIS

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCISCUS CELIS FRANCISCUS CELIS: JAN DOCKX | IJSSALON DE HOEVE | M.C.S.C. | FA. KOLIBRIE | A M B BVBA

Other related companies as FRANCISCUS CELIS: JAN DOCKX | IJSSALON DE HOEVE | M.C.S.C. | FA. KOLIBRIE | A M B BVBA

FRANCISCUS CELIS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCISCUS CELIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02987976074. Het bedrijf FRANCISCUS CELIS bevindt zich op het adres: SINT-MARTINUSPLEIN 5B10; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in FRANCISCUS CELIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCISCUS CELIS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCISCUS CELIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCISCUS CELIS, openstaande posities, locatie van FRANCISCUS CELIS op de kaart.

FRANCISCUS CELIS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCISCUS CELIS, company assigned to the tax number BE02987976074. The company FRANCISCUS CELIS is located at the address: SINT-MARTINUSPLEIN 5B10; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in FRANCISCUS CELIS were not found.
The main activity of FRANCISCUS CELIS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCISCUS CELIS is not available. You also can look at reviews of FRANCISCUS CELIS, open positions, location of FRANCISCUS CELIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCISCUS CELIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCISCUS CELIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCISCUS CELIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCISCUS CELIS, employees, financial statistics.