FONCIبRE

Contactgegevens FONCIبRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FONCIبRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FONCIبRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DE FROIDMONT 38; 4020; LIبGE, België

Telefoon (phone): 43414384 (+32-43414384) 43414384 (+32-43414384)

Fax (fax): +32 (51) 662-49-79 +32 (51) 662-49-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FONCIبRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FONCIبRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FONCIبRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FONCIبRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FONCIبRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FONCIبRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FONCIبRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FONCIبRE
Products information FONCIبRE

BTW identificatienummer (tax): BE04438995361
Ondernemingsnummer: 7007324218
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 817,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FONCIبRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FONCIبRE
(Get full report from official database of BE for FONCIبRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FONCIبRE
Addition kinds of activities for FONCIبRE

3621. Motoren en generatoren | Motors and generators
07230205. Kolenreinigingsdiensten | Grain cleaning services
22959900. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
28340603. Lip balms | Lip balms
28920207. Ethyleenglycol dinitraat, egdn | Ethylene glycol dinitrate, egdn
50510406. Blikplaat | Tin plate
65539905. Eigendomsonderdelen en ontwikkelaars, alleen begraafplaatsen | Real property subdividers and developers, cemetery lots only

Werken bij FONCIبRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FONCIبRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FONCIبRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FONCIبRE. Looking for open vacancies in other companies

 • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

 • Lasser met ervaring (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij zeer flexibel naar uren toe? Ben jij een ervaren lasser met inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant zijn wij opzoek naar een ervaren lasser die passie heeft. Jouw takenpakket bevat: Voorbereiding van de werken; Boren, knippen, zagen, ... Monteren en samenstellen; Halfautomatisch lassen; Indien gewenst mee op montage (dit is vrijblijvend).

 • Passievolle Bakker (OPDORP)

  Regio: OPDORP

  Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Leut – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUT)

  Regio: LEUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Kessel (KESSEL)

  Regio: KESSEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Studierelevante bijbaan Autocad Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je graag ervaring opdoen als student in een familiale firma? Wil je meedraaien op de technisch afdeling betreffende autocad? Ben je beschikbaar om 1 dag per week te werken en dit gedurende 1 of 2 maanden? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Voor dit bedrijf dienden de handmatige tekeneningen in autocad gestoken te worden

 • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Vaste Job

  Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

 • MECHANIEKER TE KAPELLE OP DEN BOS (259-477) (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Als gemotiveerde mechanieker kom je terecht in een familiebedrijf dat tuinen en parken aanlegt en onderhoudt bij bedrijven, overheden en particulieren. Je onderhoudt de mechanische uitrustingen. Je verleent technische ondersteuning aan de andere afdelingen. De opvolggegevens van interventies registreer je en geef je door aan de betrokken dienst. Je zorgt ervoor dat de werking van de installatie conform is met de veiligheid en het milieu. Defecte mechanische stukken en onderdelen vervang, herstel, test of regel je af. Je controleert de werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten.

 • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

  Type: Flexijob

  Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

Zoek naar antwoorden van FONCIبRE in sociale netwerken
Look for responds of FONCIبRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FONCIبRE. Laat een reactie achter voor FONCIبRE. FONCIبRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FONCIبRE. Leave a respond for FONCIبRE. FONCIبRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FONCIبRE op de google maps. Adres en contacten FONCIبRE
Location of FONCIبRE on the google maps. Address and contacts of FONCIبRE

Andere gerelateerde bedrijven als come FONCIبRE FONCIبRE: AXA | Merlot | Robert J | Baguette C | Libertad

Other related companies as FONCIبRE: AXA | Merlot | Robert J | Baguette C | Libertad

FONCIبRE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FONCIبRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04438995361. Het bedrijf FONCIبRE bevindt zich op het adres: BOULEVARD DE FROIDMONT 38; 4020; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 817,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in FONCIبRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FONCIبRE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FONCIبRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FONCIبRE, openstaande posities, locatie van FONCIبRE op de kaart.

FONCIبRE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FONCIبRE, company assigned to the tax number BE04438995361. The company FONCIبRE is located at the address: BOULEVARD DE FROIDMONT 38; 4020; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 817,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in FONCIبRE were not found.
The main activity of FONCIبRE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FONCIبRE is not available. You also can look at reviews of FONCIبRE, open positions, location of FONCIبRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FONCIبRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FONCIبRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FONCIبRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FONCIبRE, employees, financial statistics.