FINEC

Contactgegevens FINEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FINEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

FINEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZOOMLAAN 2; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26493226 (+32-26493226) 26493226 (+32-26493226)

Fax (fax): +32 (16) 116-24-41 +32 (16) 116-24-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FINEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FINEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FINEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FINEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FINEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FINEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FINEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FINEC
Products information FINEC

BTW identificatienummer (tax): BE09231781005
Ondernemingsnummer: 6063049316
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FINEC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FINEC
(Get full report from official database of BE for FINEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor FINEC
Addition kinds of activities for FINEC

344604. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
556101. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers
20340303. Groenten, gedroogd of gedehydreerd (met uitzondering van vriesdroog) | Vegetables, dried or dehydrated (except freeze-dried)
22210804. Velvets, synthetische vezel en zijde | Velvets, manmade fiber and silk
28190911. Lithiumverbindingen, anorganisch | Lithium compounds, inorganic
28340301. Digitalis farmaceutische preparaten | Digitalis pharmaceutical preparations
50499902. Opstellen van benodigdheden | Drafting supplies
57139904. tapijten | Rugs
60990103. Regionale clearinghouse verenigingen | Regional clearinghouse associations

Werken bij FINEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FINEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FINEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FINEC. Looking for open vacancies in other companies

 • operator medische sector (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Je bent verantwoordelijk voor de afwerking van stukken, inclusief de kwaliteitsinspectie, inpakken en het chippen. Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie. Als arbeider word je ingeschakeld in het hele productieproces. Je taken bestaan uit; - Instellen van de machines. - Afwerken en schoonmaken van de eindproducten. - Kwaliteitscontrole door middel van een optische scanner - Inpakken en verzenden

 • Bordenbouwer (m/v) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie in een bedrijf Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af

 • POLYVALENTE MAGAZIJNIER - METAALSECTOR 7270626 / 6 C (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een stabiele KMO te Evergem en actief als toeleverancier in metaalsector Samen met hen zijn wij op zoek naar een HANDIGE EN POLYVALENTE MAGAZIJNIER Samen met een andere collega magazijnier, krijg je een zeer gevarieerd takenpakket toebedeeld : Je staat in voor het controleren van de goederenontvangst waarbij je de bestelbon vergelijkt met de leveringsbon Je helpt om vrachtwagens te laden en te lossen Je staat in voor het picken van technisch materiaal op afroep voor bestaande klanten Je staat in voor het verpakken van afgewerkt materiaal, het bestickeren en de verzending ervan Daarnaast help je bij het afzagen van bruut materiaal op maat per order, het graveren van stukken en eventueel wat laswerk

 • MONTEURS (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor vakkundige installatie van poorten en zonwering zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatiewerken. Je hebt technische ervaring en kennis van verschillende materialen zoals metaal, hout, kunststof.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

 • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

    Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

 • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Keukenadviseur (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: STEVENS MEUBEL

  Type: Vaste Job

  Advies, verkoop en opmetingen ter plaatse bij de klant. Opvolging van de dossiers.

 • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Vaste Job

  * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

 • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: STAR CAR

  Type: Vaste Job

  Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

 • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

Zoek naar antwoorden van FINEC in sociale netwerken
Look for responds of FINEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor FINEC. Laat een reactie achter voor FINEC. FINEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FINEC. Leave a respond for FINEC. FINEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FINEC op de google maps. Adres en contacten FINEC
Location of FINEC on the google maps. Address and contacts of FINEC

Andere gerelateerde bedrijven als come FINEC FINEC: ESSO | P.R.H. | HEYMANS PHILIPPE | Delema | Atout D茅cor

Other related companies as FINEC: ESSO | P.R.H. | HEYMANS PHILIPPE | Delema | Atout D茅cor

FINEC is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FINEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09231781005. Het bedrijf FINEC bevindt zich op het adres: ZOOMLAAN 2; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 597,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in FINEC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FINEC is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FINEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FINEC, openstaande posities, locatie van FINEC op de kaart.

FINEC is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FINEC, company assigned to the tax number BE09231781005. The company FINEC is located at the address: ZOOMLAAN 2; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 597,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in FINEC were not found.
The main activity of FINEC is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FINEC is not available. You also can look at reviews of FINEC, open positions, location of FINEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FINEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FINEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FINEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FINEC, employees, financial statistics.