W.C. BODEGEM SPORTIEF

Contactgegevens W.C. BODEGEM SPORTIEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W.C. BODEGEM SPORTIEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

W.C. BODEGEM SPORTIEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 14; 1700; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 25826375 (+32-25826375) 25826375 (+32-25826375)

Fax (fax): +32 (71) 981-58-25 +32 (71) 981-58-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W.C. BODEGEM SPORTIEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W.C. BODEGEM SPORTIEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W.C. BODEGEM SPORTIEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W.C. BODEGEM SPORTIEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W.C. BODEGEM SPORTIEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W.C. BODEGEM SPORTIEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W.C. BODEGEM SPORTIEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W.C. BODEGEM SPORTIEF
Products information W.C. BODEGEM SPORTIEF

BTW identificatienummer (tax): BE03899841308
Ondernemingsnummer: 7044952392
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W.C. BODEGEM SPORTIEF
(Get full report from official database of BE for W.C. BODEGEM SPORTIEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor W.C. BODEGEM SPORTIEF
Addition kinds of activities for W.C. BODEGEM SPORTIEF

30810000. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
31610103. koffers | Suitcases
33659901. Masten, gegoten aluminium | Masts, cast aluminum
39490207. Kunstenen, vissen: kunstmatig | Lures, fishing: artificial
57199900. Diverse huishoudelijke winkels, nec | Miscellaneous homefurnishings stores, nec
83610104. Kinderdorpen | Children's villages

Werken bij W.C. BODEGEM SPORTIEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W.C. BODEGEM SPORTIEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W.C. BODEGEM SPORTIEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W.C. BODEGEM SPORTIEF. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent tussen 5u en 6u30 op de depot. Eenmaal daar bekijk je de planning en vertrek je met je collega’s naar de werf om van start te gaan. Radio aan, thermos erbij en hops! Wat houdt jouw takenpakket juist in? - Materialen voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, …) - De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren - De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten - Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, …) - Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten - Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen

  • Transportplanner binnenlandse distributie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Planningsactiviteiten - verzamelen van gegevens over vervoersopdrachten - plannen en opvolgen afhaal- en leveropdrachten - contacteren van onderaannemers - ingrijpen indien opdrachten dreigen verkeerd uitgevoerd te worden - leiding en begeleiding van het team van chauffeurs - evaluatie, analyse en optimalisatie van de planning - voorfactureren - invullen van noodzakelijke documenten Te werken in 2 ploegen. De ene week in dagploeg en de andere week in late ploeg

  • Machinebediener textielsector m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van fijnkaardemachines en de uitrekbanken & voorziet deze continue van grondstoffen. Je zorgt dat de machines vlot kunnen werken & maakt deze schoon.

  • Schilder (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • Huishoudhulp Loppem/Zedelgem gezocht! Uurrooster op maat! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lebbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENT VOOR SCHOONMAAKWERK OP ZATERDAG (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken dringend uit naar een kandidaat die een bijverdienste voor op zaterdag zoekt. Je werkt elke zaterdag van 5.30u tot 12.00u Je reinigt het machinepark in een fabriek. Je werkt in een team van een aantal mensen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: LERIAN-Nti nv

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

Zoek naar antwoorden van W.C. BODEGEM SPORTIEF in sociale netwerken
Look for responds of W.C. BODEGEM SPORTIEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor W.C. BODEGEM SPORTIEF. Laat een reactie achter voor W.C. BODEGEM SPORTIEF. W.C. BODEGEM SPORTIEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W.C. BODEGEM SPORTIEF. Leave a respond for W.C. BODEGEM SPORTIEF. W.C. BODEGEM SPORTIEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W.C. BODEGEM SPORTIEF op de google maps. Adres en contacten W.C. BODEGEM SPORTIEF
Location of W.C. BODEGEM SPORTIEF on the google maps. Address and contacts of W.C. BODEGEM SPORTIEF

Andere gerelateerde bedrijven als come W.C. BODEGEM SPORTIEF W.C. BODEGEM SPORTIEF: FUNةRAILLES DE CHARLEROI | LIDL | S.A. CHRISTIAN DEVALLEE NV | RUSTHUIS TEN KERSELAERE | Parking Charles Magnette

Other related companies as W.C. BODEGEM SPORTIEF: FUNةRAILLES DE CHARLEROI | LIDL | S.A. CHRISTIAN DEVALLEE NV | RUSTHUIS TEN KERSELAERE | Parking Charles Magnette

W.C. BODEGEM SPORTIEF is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W.C. BODEGEM SPORTIEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03899841308. Het bedrijf W.C. BODEGEM SPORTIEF bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 14; 1700; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 270,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van W.C. BODEGEM SPORTIEF is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W.C. BODEGEM SPORTIEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W.C. BODEGEM SPORTIEF, openstaande posities, locatie van W.C. BODEGEM SPORTIEF op de kaart.

W.C. BODEGEM SPORTIEF is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is W.C. BODEGEM SPORTIEF, company assigned to the tax number BE03899841308. The company W.C. BODEGEM SPORTIEF is located at the address: MOLENSTRAAT 14; 1700; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 270,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of W.C. BODEGEM SPORTIEF is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of W.C. BODEGEM SPORTIEF is not available. You also can look at reviews of W.C. BODEGEM SPORTIEF, open positions, location of W.C. BODEGEM SPORTIEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W.C. BODEGEM SPORTIEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W.C. BODEGEM SPORTIEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W.C. BODEGEM SPORTIEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W.C. BODEGEM SPORTIEF, employees, financial statistics.