VOLUNTAS

Contactgegevens VOLUNTAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLUNTAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLUNTAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERLINDENHOFSTRAAT 150; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36470288 (+32-36470288) 36470288 (+32-36470288)

Fax (fax): +32 (61) 307-66-49 +32 (61) 307-66-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLUNTAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLUNTAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLUNTAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLUNTAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLUNTAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLUNTAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLUNTAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLUNTAS
Products information VOLUNTAS

BTW identificatienummer (tax): BE07007324218
Ondernemingsnummer: 4072601318
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLUNTAS
(Get full report from official database of BE for VOLUNTAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLUNTAS
Addition kinds of activities for VOLUNTAS

5192. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
15420103. Commerciële en kantoorgebouwen, renovatie en reparatie | Commercial and office buildings, renovation and repair
38290512. Spectrometers, vloeibare scintillatie en nucleaire | Spectrometers, liquid scintillation and nuclear
38420304. Modellen, anatomisch | Models, anatomical
39990700. Kunstbomen en bloemen | Artificial trees and flowers
81119902. Algemene praktijk advocatenkantoor | General practice law office
96410404. Regeling van landbouwmarketing, lokale overheid | Regulation of agricultural marketing, local government

Werken bij VOLUNTAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLUNTAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLUNTAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLUNTAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp 16h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij verschillende gezinnen Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent beenhouwerij (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor de beenhouwerij in een supermarkt gaan wij op zoek naar een enthousiaste medewerker om de verkoop te doen. • Je bedient de klanten met een glimlach. • In minder drukke periodes in de verkoop, help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) • Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. • Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt

  • Sinterklaas en zwarte piet gezocht! (Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb jij altijd al je stoute schoenen willen aantrekken en in de huid van Sinterklaas of Zwarte Piet willen kruipen? Heb je de nodige affiniteit met kinderen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

  • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

  • Student with knowledge of the Croatian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Croatian language. The job requires to do data quality checks in Croatian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

  • Officer Planning & Control (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FINSKILLS

    Type: Vaste Job

    Bijdragen aan de formulering van het “Strategische en Tactische Financieel Economisch Beleid”. Inhoud geven aan en toezicht houden op de structuren van de bedrijfsprocessen mbt Planning & Control, teneinde een integrale en optimale bedrijfsvoering te waarborgen waardoor de strategische rapportages (kwalitatief en kwantitatief) worden verzekerd. Planning: - Business Plan: lange termijn beleid uitschrijven - Forecast & Budget: doelstellingen op korte- en middellange termijn vastleggen Coördinatie van Business plan, Forecast & Budget Controlling:  - Plan Risk Assessment: opvolging en adviseren mbt het realiseren van de doelstellingen  - HY en YE Forecast: bewaken van de cijfers voor en tijdens het afsluitproces  - Cost Reporting: bewaken van de operationele bedrijfskosten  - Cockpit: kwartaal rapportering in relatie gebracht met de te bereiken doelstellingen Coördinatie Plan Risk Assessment, HY en YE Forecast, Cost Reporting, Cockpit

  • Wegeniswerker/buizenlegger (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zwevegem zijn wij op zoek naar een wegeniswerker/buizenlegger. Functieomschrijving: - Uitvoeren van grondwerk (nivelleren,...) - Plaatsen van rioleringen, waterslikkers, deksels van inspectieputten, beschoeiingen ... - Plaatsen van boordstenen, klinkers... - Uitvoeren van huisaansluitingen - Sonderen van leidingen - Aanleggen van funderingen - Werken met klein materieel (laser, trilplaat, stamper ...)

  • AFWASSER/flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RESTAURANT SANS CRAVATE

    Type: Flexijob

    Je doet de afwas (hoofdzakelijk machinaal). Je werkt op vrijdag en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van VOLUNTAS in sociale netwerken
Look for responds of VOLUNTAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLUNTAS. Laat een reactie achter voor VOLUNTAS. VOLUNTAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLUNTAS. Leave a respond for VOLUNTAS. VOLUNTAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLUNTAS op de google maps. Adres en contacten VOLUNTAS
Location of VOLUNTAS on the google maps. Address and contacts of VOLUNTAS

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLUNTAS VOLUNTAS: Isofimic | Bester Lastechniek NV | LOCMAT-PROMAT | novy | CHRISTOPHE DUPONCHEELE

Other related companies as VOLUNTAS: Isofimic | Bester Lastechniek NV | LOCMAT-PROMAT | novy | CHRISTOPHE DUPONCHEELE

VOLUNTAS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLUNTAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07007324218. Het bedrijf VOLUNTAS bevindt zich op het adres: TERLINDENHOFSTRAAT 150; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van VOLUNTAS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLUNTAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLUNTAS, openstaande posities, locatie van VOLUNTAS op de kaart.

VOLUNTAS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLUNTAS, company assigned to the tax number BE07007324218. The company VOLUNTAS is located at the address: TERLINDENHOFSTRAAT 150; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of VOLUNTAS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLUNTAS is not available. You also can look at reviews of VOLUNTAS, open positions, location of VOLUNTAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLUNTAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLUNTAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLUNTAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLUNTAS, employees, financial statistics.