VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE
Private companiesTransportation Equipment • VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE

Contactgegevens VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEIBOOMLAAN 3B8; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51228394 (+32-51228394) 51228394 (+32-51228394)

Fax (fax): +32 (58) 573-81-20 +32 (58) 573-81-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE
Products information VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE

BTW identificatienummer (tax): BE09776428222
Ondernemingsnummer: 4048980712
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE
(Get full report from official database of BE for VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE
Addition kinds of activities for VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE

394900. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
14299912. Serpentine, verpletterd en gebroken-steengroeven | Serpentine, crushed and broken-quarrying
20999915. Aardappelen, geschild voor de handel | Potatoes, peeled for the trade
28420100. Speciaal schoonmaken | Specialty cleaning
34430112. Hoppers, metalen plaat | Hoppers, metal plate
34629904. Flens-, klep- en pijpbevestigings smeden, ferro | Flange, valve, and pipe fitting forgings, ferrous

Werken bij VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE. Looking for open vacancies in other companies

  • KLEDINGRETOUCHEUR (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingzaak met vaste waarde zijn we op zoek naar een kledingretoucheur (M/V). Je werkt vanuit het atelier van de zaak.

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • Ploegbaas Ruwbouw NL/EN (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring in de ruwbouw (als ploegbaas)? Spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Engels? Dan is dit iets voor jou: Als ploegbaas ruwbouw heb je volgend takenpakket: - Je stuurt een team van metsers aan - Je zet een muur volgens plan en helpt met het verder metsen van snelbouw-, facade- en gevelstenen - Je woont de werfvergaderingen bij - Je bent de link tussen de metser en de werfleider. De communicatie naar de metsers verloopt in het Engels. Die naar externen en verantwoordelijken in het Nederlands.

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • SHOPMANAGER JACK & JONES Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JACK & JONES WIJNEGEM IS LOOKING FOR A SHOPMANAGER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van shopmanager! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor alles wat van de winkel een succes maakt, zoals: Product & Merchandising Aanwerving, opleiding, ontwikkeling en planning van het personeel Budgetten/resultaten Administratie en stockopvolging Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Groenarbeider rijbewijs B(E) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ANROB

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het groenonderhoud van de openbare weg Je staat in voor netheid van het Vlaams wegennet Je staat in voor het maaien van bermen Je kan overweg met een kettingzaag, grasmachine, motoculteur, bosmaaier en heggeschaar

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

  • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

  • Zaakvoerder (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: COPPENS L

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij werken in een toffe café? Wij zoeken een partner/medewerker. U hoeft niet te investeren. Het zelfstandig statuut schrikt u niet af. U bent 's avonds beschikbaar van woensdag tem zaterdag en dinsdag in de voormiddag (tot 14.00 uur) Ervaring in de horeca is mooi meegenomen doch zeker geen must.

  • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

Zoek naar antwoorden van VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE in sociale netwerken
Look for responds of VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE. Laat een reactie achter voor VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE. VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE. Leave a respond for VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE. VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE op de google maps. Adres en contacten VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE
Location of VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE on the google maps. Address and contacts of VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE

Andere gerelateerde bedrijven als come VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE: Woluw'Ecoute | Boutremans R | MATH RIZK | FLOPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN | Caille Pierre-Alfred

Other related companies as VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE: Woluw'Ecoute | Boutremans R | MATH RIZK | FLOPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN | Caille Pierre-Alfred

VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09776428222. Het bedrijf VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE bevindt zich op het adres: MEIBOOMLAAN 3B8; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 225,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE, openstaande posities, locatie van VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE op de kaart.

VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE, company assigned to the tax number BE09776428222. The company VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE is located at the address: MEIBOOMLAAN 3B8; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 225,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE is not available. You also can look at reviews of VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE, open positions, location of VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VELOCLUB DE MANDELZOENEN ROESELARE, employees, financial statistics.