V.C. TVELDEKE HOLSBEEK

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • V.C. TVELDEKE HOLSBEEK
Private companiesSocial Services • V.C. TVELDEKE HOLSBEEK

Contactgegevens V.C. TVELDEKE HOLSBEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.C. TVELDEKE HOLSBEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.C. TVELDEKE HOLSBEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGEVELD 208; 3220; HOLSBEEK, België

Telefoon (phone): 16449352 (+32-16449352) 16449352 (+32-16449352)

Fax (fax): +32 (64) 118-34-28 +32 (64) 118-34-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.C. TVELDEKE HOLSBEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.C. TVELDEKE HOLSBEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.C. TVELDEKE HOLSBEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.C. TVELDEKE HOLSBEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.C. TVELDEKE HOLSBEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.C. TVELDEKE HOLSBEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.C. TVELDEKE HOLSBEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.C. TVELDEKE HOLSBEEK
Products information V.C. TVELDEKE HOLSBEEK

BTW identificatienummer (tax): BE05753509521
Ondernemingsnummer: 2945129394
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Clubs: Volley-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.C. TVELDEKE HOLSBEEK
(Get full report from official database of BE for V.C. TVELDEKE HOLSBEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.C. TVELDEKE HOLSBEEK
Addition kinds of activities for V.C. TVELDEKE HOLSBEEK

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
7313. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
753299. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels, nec | Top and body repair and paint shops, nec
20990603. Suiker, industriële esdoorn | Sugar, industrial maple
34990000. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
86999907. Food co-operative | Food co-operative

Werken bij V.C. TVELDEKE HOLSBEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.C. TVELDEKE HOLSBEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.C. TVELDEKE HOLSBEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.C. TVELDEKE HOLSBEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

  • Transportplanner Export (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in de logsitieke sector en gevstigd in Wondelgem. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoekn aar een logistiek bediende en meer bepaald een Transportplanner. Jouw taken: - Je plant de opdrachten van de klanten, van punt A naar B, van order tot aflevering. - Je doet dit op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen. - Je houdt rekening met de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel én beladingsgraad. - Je stuurt constant bij, bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden.

  • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

  • Gemotiveerde poetshulp m/v (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: PWA OOSTERZELE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je staat er niet alleen voor! Jouw meter of peter zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Voordelen: Je kiest zelf hoeveel uur je wil werken en op welke dagen. Wij maken voor jouw een planning op maat! Wij garanderen een stipte en correcte verloning.

  • Studenten gezocht !!!!! (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met een cateringbedrijf zijn wij op zoek naar studenten voor 17/08 + 18/08 + 19/08 - In een eet- of drankkraampje mensen voorzien van hapjes en drankjes

  • Zaterdaghulp Zara Meir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZARA ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • GEMOTIVEERDE MONTAGEMEDEWERKERS (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zoeken dringend medewerkers voor de montage van Isothermische ramen en deuren. Je hebt technisch inzicht en werkt in een 2- ploegenstelsel.

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

  • Bemiddelaar (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Master Franchise Belux | iBinder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1632785-inline.html?cid=Partner_VDAB iBinder is een Zweeds concept dat zeer innovatieve software oplossingen ontwikkelt voor de bouwsector, studie- en architecten bureaus, en engineering ondernemingen. De software van iBinder is het best te omschrijven als een digitale versie van een ordner. Het werkt niet alleen hetzelfde waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is, maar het ziet er visueel ook hetzelfde uit. Iedereen beschikt altijd over de juiste informatie. En dankzij een eenvoudige checklist weet u zeker dat alle betrokkenen de informatie ontvangen die ze nodig hebben. Bij alle projecten, ongeacht de grootte en looptijd van het project, kan iBinder gebruikt worden. iBinder maakt het mogelijk dat alle betrokkenen zijn aangesloten op één en dezelfde ‘Binder’ waardoor alle informatie altijd up-to-date is. Hierdoor worden (bouw)projecten efficiënter, en wordt er heelwat tijd en geld bespaard.  Het concept bestaat sinds 2005 en werkt sinds 2010 met Master Franchisees in Denemarken en Noorwegen. De focus voor verdere internationale uitbreiding ligt de komende jaren op Belux, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Finland. Op basis van een door iBinder uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat er in deze landen meer dan gemiddelde kansen liggen voor een duurzame business ontwikkeling. iBinder heeft reeds meer dan 200.000 actieve gebruikers in Zweden, Denemarken, Noorwegen, en Nederland. De Master Franchise stuurt een netwerk aan van eigen account managers én franchisees die instaan voor de verkoop van iBinder in hun regio. Actieve ondersteuning van iBinder: Ontwikkeling, onderhoud en beveiliging van het systeem Uitgebreide trainingen voor de Master Franchise en het personeel Gedetailleerde handboeken voor het business plan en de operationele zaken van de Master Franchise Ontwikkelen en beschikbaar stellen van marketing richtlijnen Ontwikkeling en onderhoud van de website en grafische aspecten van het concept Monitoring en ondersteuning van de Master Franchise Verschaffen van KPI’s rapportering en business informatie ten behoeve van een beter resultaat Kwaliteitsbewaking van het concept ten behoeve van de Master Franchise De Master Franchise hoeft zich niet bezig te houden met alle technische aspecten van de franchise

  • Eurostaff - Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My global client in Brussels is looking for a Senior Java developer to join their organisation. Please see technical spec below -      Technical skills Java 8 Spring (MVC, beans, Rest, Security) Reactive programming - (bonus) MicroServices - Rest services Testing tools: JUnit Any frontend experience with Angular would be greatly appreciated, however this is not a mandatory skill.     Environment JBoss EAP 7 Oracle GIT IntelliJ (IDE) Agile / Scrum   Contracts Details 12 month contract English is mandatory + one of the local languages (French and Dutch) Fulltime onsite in Brussels   Please note you must be eligible to work in Belgium for this contract mission.

Zoek naar antwoorden van V.C. TVELDEKE HOLSBEEK in sociale netwerken
Look for responds of V.C. TVELDEKE HOLSBEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.C. TVELDEKE HOLSBEEK. Laat een reactie achter voor V.C. TVELDEKE HOLSBEEK. V.C. TVELDEKE HOLSBEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.C. TVELDEKE HOLSBEEK. Leave a respond for V.C. TVELDEKE HOLSBEEK. V.C. TVELDEKE HOLSBEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.C. TVELDEKE HOLSBEEK op de google maps. Adres en contacten V.C. TVELDEKE HOLSBEEK
Location of V.C. TVELDEKE HOLSBEEK on the google maps. Address and contacts of V.C. TVELDEKE HOLSBEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come V.C. TVELDEKE HOLSBEEK V.C. TVELDEKE HOLSBEEK: Maison Daplon | COIFFURE PIERRE | Duval Motors BVBA | C. HEILPORN | LEVASAN

Other related companies as V.C. TVELDEKE HOLSBEEK: Maison Daplon | COIFFURE PIERRE | Duval Motors BVBA | C. HEILPORN | LEVASAN

V.C. TVELDEKE HOLSBEEK is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.C. TVELDEKE HOLSBEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05753509521. Het bedrijf V.C. TVELDEKE HOLSBEEK bevindt zich op het adres: LANGEVELD 208; 3220; HOLSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Volley-Ball..
De hoofdactiviteit van V.C. TVELDEKE HOLSBEEK is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.C. TVELDEKE HOLSBEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.C. TVELDEKE HOLSBEEK, openstaande posities, locatie van V.C. TVELDEKE HOLSBEEK op de kaart.

V.C. TVELDEKE HOLSBEEK is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.C. TVELDEKE HOLSBEEK, company assigned to the tax number BE05753509521. The company V.C. TVELDEKE HOLSBEEK is located at the address: LANGEVELD 208; 3220; HOLSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Volley-Ball..
The main activity of V.C. TVELDEKE HOLSBEEK is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of V.C. TVELDEKE HOLSBEEK is not available. You also can look at reviews of V.C. TVELDEKE HOLSBEEK, open positions, location of V.C. TVELDEKE HOLSBEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.C. TVELDEKE HOLSBEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.C. TVELDEKE HOLSBEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.C. TVELDEKE HOLSBEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.C. TVELDEKE HOLSBEEK, employees, financial statistics.