V.C. SPATUVOC

Contactgegevens V.C. SPATUVOC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.C. SPATUVOC: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.C. SPATUVOC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLIEGENEINDE 34; 3510; HASSELT, België

Telefoon (phone): 13554415 (+32-13554415) 13554415 (+32-13554415)

Fax (fax): +32 (57) 507-87-19 +32 (57) 507-87-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.C. SPATUVOC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.C. SPATUVOC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.C. SPATUVOC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.C. SPATUVOC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.C. SPATUVOC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.C. SPATUVOC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.C. SPATUVOC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.C. SPATUVOC
Products information V.C. SPATUVOC

BTW identificatienummer (tax): BE07912048339
Ondernemingsnummer: 1652862548
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types de Clubs: Volley-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.C. SPATUVOC
(Get full report from official database of BE for V.C. SPATUVOC)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.C. SPATUVOC
Addition kinds of activities for V.C. SPATUVOC

16290000. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
31999906. Embossed lederwaren | Embossed leather goods
36749900. Halfgeleiders en aanverwante apparaten, nec | Semiconductors and related devices, nec
41199906. Vanpool operatie | Vanpool operation
50920210. Computerspellen | Video games
58120117. Pakistaans restaurant | Pakistani restaurant
75499903. Hoge prestaties auto reparatie en service | High performance auto repair and service
79220300. Theatrale bedrijven | Theatrical companies

Werken bij V.C. SPATUVOC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.C. SPATUVOC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.C. SPATUVOC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.C. SPATUVOC. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers bijverdienste (week of weekend) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant produceert hoogwaardige folie voor tal van toepassingen voor industriële en consumentenverpakkingen in uiteenlopende sectoren, waaronder productiebedrijven, de voedingsindustrie, de bouw en de chemische industrie. Als operator sta je in voor de goede voortgang van het productieproces en grijp je in wanneer nodig. Je bedient en controleert extrusiemachines. Je controleert de kwaliteit van het product. Je rapporteert over het verloop van de productie We zijn op zoek naar extra poolmedewerkers die graag bijklussen ! graag personen die reeds tewerkgesteld zijn en geregeld vrij zijn in de week of weekend bij voorkeur technische bagage zowel mogelijkheden in 2 ploegen als in de nacht

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

  • Ervaren Vloerder industriële vloeren (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de afdeling vloersystemen is onze klant - een jong, dynamisch bouwbedrijf actief in totaalrenovatie- op zoek naar vakmannen: Als vloerder bestaat je takenpakket uit de volgende zaken: Je verzorgt het hele proces van voorbereiding tot afwerking. Je verwijdert bestaande kleding en voert het puin af. Je legt industriële en bedrijfsvloeren Je plaatst epoxy, gietvloeren, troffelvloeren, ...

  • Wegenwerker M/V (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker mag je je bij deze klant verwachten aan onderstaand takenpakket: Het leggen van rioleringen waterafvoer en andere leiding stelsels; Je plaatst en herstelt inritten voetpaden parkeerterreinen stapelplaatsen; Je plaatst straatkolken riooldeksels en geprefabriceerde elementen; Je kan ook instaan voor ander algemeen voorkomend werk in de wegenbouw. Je maakt weg verhardingen in diverse materialen.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • CHAUFFEUR CE - BRANDSTOFFEN (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE SAERT

    Type: Vaste Job

    Je levert brandstoffen (gasolie, mazout, ...) bij onze klanten in de ruime omgeving van Baasrode.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    De job in een notendop Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Kortrijk: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal. De ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

  • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILY DRIVE

    Type: Flexijob

    Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

Zoek naar antwoorden van V.C. SPATUVOC in sociale netwerken
Look for responds of V.C. SPATUVOC in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.C. SPATUVOC. Laat een reactie achter voor V.C. SPATUVOC. V.C. SPATUVOC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.C. SPATUVOC. Leave a respond for V.C. SPATUVOC. V.C. SPATUVOC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.C. SPATUVOC op de google maps. Adres en contacten V.C. SPATUVOC
Location of V.C. SPATUVOC on the google maps. Address and contacts of V.C. SPATUVOC

Andere gerelateerde bedrijven als come V.C. SPATUVOC V.C. SPATUVOC: FLVERRYCKEN VERVOER BVBA | Kwanten H | Ingrid | FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS | Vienna

Other related companies as V.C. SPATUVOC: FLVERRYCKEN VERVOER BVBA | Kwanten H | Ingrid | FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS | Vienna

V.C. SPATUVOC is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.C. SPATUVOC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07912048339. Het bedrijf V.C. SPATUVOC bevindt zich op het adres: VLIEGENEINDE 34; 3510; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 634,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Volley-Ball..
De hoofdactiviteit van V.C. SPATUVOC is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.C. SPATUVOC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.C. SPATUVOC, openstaande posities, locatie van V.C. SPATUVOC op de kaart.

V.C. SPATUVOC is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.C. SPATUVOC, company assigned to the tax number BE07912048339. The company V.C. SPATUVOC is located at the address: VLIEGENEINDE 34; 3510; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 634,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Volley-Ball..
The main activity of V.C. SPATUVOC is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of V.C. SPATUVOC is not available. You also can look at reviews of V.C. SPATUVOC, open positions, location of V.C. SPATUVOC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.C. SPATUVOC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.C. SPATUVOC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.C. SPATUVOC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.C. SPATUVOC, employees, financial statistics.