FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS
Private companiesGeneral Merchandise Stores • FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS

Contactgegevens FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POSTEL 100; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14816334 (+32-14816334) 14816334 (+32-14816334)

Fax (fax): +32 (2) 209-26-18 +32 (2) 209-26-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS
Products information FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS

BTW identificatienummer (tax): BE05332733154
Ondernemingsnummer: 8540466308
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Produits: Bicyclettes.. Produits: Vélos.

Product categorie (product category): Vélos. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS
(Get full report from official database of BE for FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS
Addition kinds of activities for FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS

508299. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
33160104. Draad, plat, koudgewalst strip: niet gemaakt in warmgewalste molens | Wire, flat, cold-rolled strip: not made in hot-rolled mills
35450201. Motoren, metaalbewerking | Counterbores, metalworking
37990402. kruiwagens | Wheelbarrows
48130103. Telecommunicatie op lange afstand | Long distance telephone communications
56219901. Moederschapskleding | Maternity wear
59429905. Stripboeken | Comic books
76999913. Wiel en caster reparatie | Wheel and caster repair
79991103. Basketbal instructie school | Basketball instruction school

Werken bij FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider wegsignalisatie - rijbewijs C (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Wommelgem zijn we op zoek naar een plaatser wegsignalisatie bij wegenwerken. Je vertrekt 's ochtends met de vrachtwagen vanuit het magazijn naar de werf waar je zal instaan voor het manueel plaatsen van wegsignalisatie. Hard werken en lange dagen schrikken je niet af.

  • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

  • Werfleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een WERFLEIDER (M/V). TAKEN:  Je beheert gelijklopende werven in uitvoering;  Je staat in voor een vlotte praktische werforganisatie; Je stuurt onze werfploegen en onderaannemers aan.

  • Rioolinspecteur (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

  • HUISHOUDHULPEN BIJ GEZINNEN MET DIENSTENCHEQUES (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Assist at home

    Type: Dienstenchequebaan

    schoonmaken bij gezinnen: -ramen wassen-stofvegen-dweilen boodschappen doen voor de klanten

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Lubbeek en omgeving

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

Zoek naar antwoorden van FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS in sociale netwerken
Look for responds of FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS. Laat een reactie achter voor FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS. FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS. Leave a respond for FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS. FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS op de google maps. Adres en contacten FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS
Location of FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS on the google maps. Address and contacts of FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS: Lisselot | A 1 INJECTION PLASTICS | EDITIONS D'ART JO REDIG | CHR. VAN DEN EYNDEN | BUREAU JANSSENS-DE BRUYN

Other related companies as FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS: Lisselot | A 1 INJECTION PLASTICS | EDITIONS D'ART JO REDIG | CHR. VAN DEN EYNDEN | BUREAU JANSSENS-DE BRUYN

FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05332733154. Het bedrijf FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS bevindt zich op het adres: POSTEL 100; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 229,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vélos. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes.. Produits: Vélos..
De hoofdactiviteit van FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS, openstaande posities, locatie van FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS op de kaart.

FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS, company assigned to the tax number BE05332733154. The company FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS is located at the address: POSTEL 100; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 229,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vélos. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. List of products are Produits: Bicyclettes.. Produits: Vélos..
The main activity of FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS is not available. You also can look at reviews of FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS, open positions, location of FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIETSENVERHUUR VITAL BERKMANS, employees, financial statistics.