UNION SUD VOLLEY 86

Contactgegevens UNION SUD VOLLEY 86: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNION SUD VOLLEY 86: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNION SUD VOLLEY 86

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALL?E ROI-ALBERT-IER 5; 5660; COUVIN, België

Telefoon (phone): 60345970 (+32-60345970) 60345970 (+32-60345970)

Fax (fax): +32 (53) 510-16-73 +32 (53) 510-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNION SUD VOLLEY 86: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNION SUD VOLLEY 86"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNION SUD VOLLEY 86"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNION SUD VOLLEY 86, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNION SUD VOLLEY 86. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNION SUD VOLLEY 86, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNION SUD VOLLEY 86. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNION SUD VOLLEY 86
Products information UNION SUD VOLLEY 86

BTW identificatienummer (tax): BE06072662353
Ondernemingsnummer: 2413940429
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Clubs: Volley-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNION SUD VOLLEY 86
(Get full report from official database of BE for UNION SUD VOLLEY 86)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNION SUD VOLLEY 86
Addition kinds of activities for UNION SUD VOLLEY 86

027299. Paarden en andere paarden, nec | Horses and other equines, nec
829902. Educatieve diensten | Educational services
24290100. Vaten en vatdelen | Barrels and barrel parts
34940102. Uitbreidingsverbindingen, buis | Expansion joints, pipe
35489904. Lasdraad, kaal en gecoat | Welding wire, bare and coated
35559900. Machines voor drukkerijen, nec | Printing trades machinery, nec
36340108. Grindels of grillen, elektrisch: huishouden | Griddles or grills, electric: household
38299925. Polygraph apparaten | Polygraph devices

Werken bij UNION SUD VOLLEY 86: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNION SUD VOLLEY 86: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNION SUD VOLLEY 86. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNION SUD VOLLEY 86. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ID LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • INPAKOPERATOR MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN (M/V/X) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan in een druk draaiende textielfirma en je wordt ingezet aan de inpakmachine. De afgewerkte producten worden machinaal verpakt. Jij zal instaan voor het bedienen van de verpakkingsmachine en nadien handmatig de etiketten op de verpakte producten kleven. Je zal in 2ploegen aan de slag gaan. Je start in deze functie als verpakkingsoperator, maar er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een hogere functie.

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • Werfleider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Aansturen van ploegen op de werf Verzorgen van alle administratie en organisatie van verschillende werven

  • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

  • Front-End Web Developer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: BATMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Development & maintenance of web applications Improving UI/UX design Skilled in Javascript, jquery, git, html, css. Responsive desgin! A/B testing, json, working with API’s

Zoek naar antwoorden van UNION SUD VOLLEY 86 in sociale netwerken
Look for responds of UNION SUD VOLLEY 86 in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNION SUD VOLLEY 86. Laat een reactie achter voor UNION SUD VOLLEY 86. UNION SUD VOLLEY 86 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNION SUD VOLLEY 86. Leave a respond for UNION SUD VOLLEY 86. UNION SUD VOLLEY 86 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNION SUD VOLLEY 86 op de google maps. Adres en contacten UNION SUD VOLLEY 86
Location of UNION SUD VOLLEY 86 on the google maps. Address and contacts of UNION SUD VOLLEY 86

Andere gerelateerde bedrijven als come UNION SUD VOLLEY 86 UNION SUD VOLLEY 86: Dieltjens B | LES JARDINS DE COUVIN | Lambrecht Wijnen | Provino | WESLING

Other related companies as UNION SUD VOLLEY 86: Dieltjens B | LES JARDINS DE COUVIN | Lambrecht Wijnen | Provino | WESLING

UNION SUD VOLLEY 86 is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNION SUD VOLLEY 86, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072662353. Het bedrijf UNION SUD VOLLEY 86 bevindt zich op het adres: ALL?E ROI-ALBERT-IER 5; 5660; COUVIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Volley-Ball..
De hoofdactiviteit van UNION SUD VOLLEY 86 is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNION SUD VOLLEY 86 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNION SUD VOLLEY 86, openstaande posities, locatie van UNION SUD VOLLEY 86 op de kaart.

UNION SUD VOLLEY 86 is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNION SUD VOLLEY 86, company assigned to the tax number BE06072662353. The company UNION SUD VOLLEY 86 is located at the address: ALL?E ROI-ALBERT-IER 5; 5660; COUVIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Volley-Ball..
The main activity of UNION SUD VOLLEY 86 is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of UNION SUD VOLLEY 86 is not available. You also can look at reviews of UNION SUD VOLLEY 86, open positions, location of UNION SUD VOLLEY 86 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNION SUD VOLLEY 86, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNION SUD VOLLEY 86, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNION SUD VOLLEY 86, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNION SUD VOLLEY 86, employees, financial statistics.