TKO OOSTAKKER

Contactgegevens TKO OOSTAKKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TKO OOSTAKKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

TKO OOSTAKKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): E. RONSESTRAAT 68; 9041; GENT, België

Telefoon (phone): 92510876 (+32-92510876) 92510876 (+32-92510876)

Fax (fax): +32 (53) 540-72-27 +32 (53) 540-72-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TKO OOSTAKKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TKO OOSTAKKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TKO OOSTAKKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TKO OOSTAKKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TKO OOSTAKKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TKO OOSTAKKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TKO OOSTAKKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TKO OOSTAKKER
Products information TKO OOSTAKKER

BTW identificatienummer (tax): BE06512115478
Ondernemingsnummer: 6298706054
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TKO OOSTAKKER
(Get full report from official database of BE for TKO OOSTAKKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor TKO OOSTAKKER
Addition kinds of activities for TKO OOSTAKKER

2269. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
225803. Net- en nettingproducten | Net and netting products
504401. Rekenmachines | Calculating machines
20860102. Lemonade: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Lemonade: packaged in cans, bottles, etc.
26730101. Garment bags (plastic film): gemaakt van aangekochte materialen | Garment bags (plastic film): made from purchased materials
36130304. Zekeringen, elektrisch | Fuses, electric
36770103. Flyback transformatoren | Flyback transformers
55219901. Antieke auto's | Antique automobiles
76991301. Mobiele huis reparatie | Mobile home repair

Werken bij TKO OOSTAKKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TKO OOSTAKKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TKO OOSTAKKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TKO OOSTAKKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever 2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar een wever.

  • Productiearbeider puntjeslijn (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, gelegen regio Diest, zijn we op zoek naar een medewerker puntjeslijn Taakomschrijving: - Etiketten instellen, nazicht op data - klantnaam etc; - Doosjes plooien; - Verpakte paté inleggen in doosjes. - uitkloppen van paté, die hierna met machines worden uitgesneden in puntjes

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • Customer Service Representative (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Kinderboekhandel zoekt zelfstandige medewerkers M/V voor schoolverkoop (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BOOKINVEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een onafhankelijke kinderboekhandel te Mechelen en organiseren ook een 200 tal boekenbeurzen op basisscholen in Vlaanderen. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde zelfstandige medewerkers. Heeft u een zelfstandige activiteit en wenst u deze uit te breiden dan is dit misschien uw kans. We brengen de beurzen aan en zorgen voor alle voorbereidingen. U begeleidt de beurs op de school en ontvangt hiervoor een commissie op de verkoop. Wenst u meer te weten, gelieve ons dan te contacteren. Misschien tot heel binnenkort!

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van TKO OOSTAKKER in sociale netwerken
Look for responds of TKO OOSTAKKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor TKO OOSTAKKER. Laat een reactie achter voor TKO OOSTAKKER. TKO OOSTAKKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TKO OOSTAKKER. Leave a respond for TKO OOSTAKKER. TKO OOSTAKKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TKO OOSTAKKER op de google maps. Adres en contacten TKO OOSTAKKER
Location of TKO OOSTAKKER on the google maps. Address and contacts of TKO OOSTAKKER

Andere gerelateerde bedrijven als come TKO OOSTAKKER TKO OOSTAKKER: Brassinne Geoffrey | Dirk | Banque Bruxelles Lambert SA | TR?SOR COLL?G. ST.WAUDRU | E. MOMMEN

Other related companies as TKO OOSTAKKER: Brassinne Geoffrey | Dirk | Banque Bruxelles Lambert SA | TR?SOR COLL?G. ST.WAUDRU | E. MOMMEN

TKO OOSTAKKER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TKO OOSTAKKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06512115478. Het bedrijf TKO OOSTAKKER bevindt zich op het adres: E. RONSESTRAAT 68; 9041; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 775,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
De hoofdactiviteit van TKO OOSTAKKER is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TKO OOSTAKKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TKO OOSTAKKER, openstaande posities, locatie van TKO OOSTAKKER op de kaart.

TKO OOSTAKKER is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is TKO OOSTAKKER, company assigned to the tax number BE06512115478. The company TKO OOSTAKKER is located at the address: E. RONSESTRAAT 68; 9041; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 775,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
The main activity of TKO OOSTAKKER is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TKO OOSTAKKER is not available. You also can look at reviews of TKO OOSTAKKER, open positions, location of TKO OOSTAKKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TKO OOSTAKKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TKO OOSTAKKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TKO OOSTAKKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TKO OOSTAKKER, employees, financial statistics.