THE NEW CRUCIBLE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • THE NEW CRUCIBLE
Private companiesTransportation by Air • THE NEW CRUCIBLE

Contactgegevens THE NEW CRUCIBLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THE NEW CRUCIBLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

THE NEW CRUCIBLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CENTRUMLAAN 176; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93862698 (+32-93862698) 93862698 (+32-93862698)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THE NEW CRUCIBLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THE NEW CRUCIBLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THE NEW CRUCIBLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THE NEW CRUCIBLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THE NEW CRUCIBLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THE NEW CRUCIBLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THE NEW CRUCIBLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THE NEW CRUCIBLE
Products information THE NEW CRUCIBLE

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types de Clubs: Football en Salle.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THE NEW CRUCIBLE
(Get full report from official database of BE for THE NEW CRUCIBLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor THE NEW CRUCIBLE
Addition kinds of activities for THE NEW CRUCIBLE

703399. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec
12229902. Ondergrondse mijnbouw, semibitumineuze | Underground mining, semibituminous
24529903. Jachthavens, geprefabriceerd, hout | Marinas, prefabricated, wood
27210200. Tijdschriften, uitgeverij en drukwerk | Periodicals, publishing and printing
31729901. Checkbook covers | Checkbook covers
50390103. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
52110501. Steen | Brick

Werken bij THE NEW CRUCIBLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THE NEW CRUCIBLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THE NEW CRUCIBLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THE NEW CRUCIBLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - magazijnier (vaste nachtploeg) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de distributieafdeling zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die instaat voor het leveren, laden en lossen van goederen tussen de verschillende sites in de afdeling in Aalter. Je helpt bij het beheer van het magazijn en zorgt ervoor dat alle filialen de juiste producten krijgen. Bij piekmomenten ben je bereid om mee te helpen bij het orderpicken. Je bent bereid te werken in een vaste nachtploeg van 22u tot 6u in de voormiddag. Je beschikt over een rijbewijs C. Een heftruck- of reachtruckattest is een pluspunt.

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Productiemedewerker met groene vingers M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -        Zaaien -        Verplanten -        Bladstalen nemen -        Afval opruimen

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Huishoudhulp Waregem 15u (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Licht huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdagnamiddag, woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • student verkoop m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de luchthaven in Oostende zijn wij opzoek naar een student. Je staat in voor de verkoop van de duty free artikelen (parfum, tabak, chocolade, ...)

  • Gezocht: Enthousiaste en sociale studenten voor in de eventsector (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Technisch Consultant – Office 365 (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Infront

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Consultant ontwerp en realiseer je de applicatiearchitectuur van Office 365 en SharePoint oplossingen voor onze klanten. Gebaseerd op business cases en functionele ontwerpen kan je een technische analyse maken en een gestructureerd plan voor implementatie uitwerken. De kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing is jouw verantwoordelijkheid. In de presalesfase van een project maak je deel uit van het bid-team, waarbij je een solution design oplevert binnen de vereisten van scope en budget, tegen een uitdagend tijdschema. Je kan dit daarna overtuigend presenteren aan de klant, terwijl je zonder verpinken kan antwoorden op ad-hoc vragen. Daarnaast kan je de klant begeleiden naar een langetermijnvisie over SharePoint en Office 365. Bij dit alles plaats je de noden en tevredenheid van de klant steeds centraal. Je weet dat communicatie hier van cruciaal belang is, en houdt hier rekening mee zowel binnen het eigen projectteam als naar de klant toe.

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

Zoek naar antwoorden van THE NEW CRUCIBLE in sociale netwerken
Look for responds of THE NEW CRUCIBLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor THE NEW CRUCIBLE. Laat een reactie achter voor THE NEW CRUCIBLE. THE NEW CRUCIBLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THE NEW CRUCIBLE. Leave a respond for THE NEW CRUCIBLE. THE NEW CRUCIBLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THE NEW CRUCIBLE op de google maps. Adres en contacten THE NEW CRUCIBLE
Location of THE NEW CRUCIBLE on the google maps. Address and contacts of THE NEW CRUCIBLE

Andere gerelateerde bedrijven als come THE NEW CRUCIBLE THE NEW CRUCIBLE: BABY RENT BELGIUM | Dullaert L | BAKKERIJ PATRICK | PHILIPPE ROBERT | ANTIEK FRANKY & DESIGN

Other related companies as THE NEW CRUCIBLE: BABY RENT BELGIUM | Dullaert L | BAKKERIJ PATRICK | PHILIPPE ROBERT | ANTIEK FRANKY & DESIGN

THE NEW CRUCIBLE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THE NEW CRUCIBLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf THE NEW CRUCIBLE bevindt zich op het adres: CENTRUMLAAN 176; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Football en Salle..
De hoofdactiviteit van THE NEW CRUCIBLE is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THE NEW CRUCIBLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THE NEW CRUCIBLE, openstaande posities, locatie van THE NEW CRUCIBLE op de kaart.

THE NEW CRUCIBLE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is THE NEW CRUCIBLE, company assigned to the tax number BE03251647949. The company THE NEW CRUCIBLE is located at the address: CENTRUMLAAN 176; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Football en Salle..
The main activity of THE NEW CRUCIBLE is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of THE NEW CRUCIBLE is not available. You also can look at reviews of THE NEW CRUCIBLE, open positions, location of THE NEW CRUCIBLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THE NEW CRUCIBLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THE NEW CRUCIBLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THE NEW CRUCIBLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THE NEW CRUCIBLE, employees, financial statistics.