ANTIEK FRANKY & DESIGN

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • ANTIEK FRANKY & DESIGN
Private companiesTransportation by Air • ANTIEK FRANKY & DESIGN

Contactgegevens ANTIEK FRANKY & DESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTIEK FRANKY & DESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTIEK FRANKY & DESIGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Truidersteenweg 361B; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 28 37 69 (+32-011 28 37 69) 011 28 37 69 (+32-011 28 37 69)

Fax (fax): +32 (86) 574-14-32 +32 (86) 574-14-32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTIEK FRANKY & DESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTIEK FRANKY & DESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTIEK FRANKY & DESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTIEK FRANKY & DESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTIEK FRANKY & DESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTIEK FRANKY & DESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTIEK FRANKY & DESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTIEK FRANKY & DESIGN
Products information ANTIEK FRANKY & DESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE01810241699
Ondernemingsnummer: 4682891845
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ANTIEK FRANKY & DESIGN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTIEK FRANKY & DESIGN
(Get full report from official database of BE for ANTIEK FRANKY & DESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTIEK FRANKY & DESIGN
Addition kinds of activities for ANTIEK FRANKY & DESIGN

09719902. Wildlife management | Wildlife management
20640000. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
23920101. Bootkussens | Boat cushions
33120401. Spoorverbindingen of bevestigingen | Rail joints or fastenings
36410100. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
38260500. Gas testapparaat | Gas testing apparatus
38610300. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment
50840608. Vrachtwagens, industrieel | Trucks, industrial
73840203. Home films, ontwikkeling en verwerking | Home movies, developing and processing

Werken bij ANTIEK FRANKY & DESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTIEK FRANKY & DESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTIEK FRANKY & DESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTIEK FRANKY & DESIGN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE M/V tewerkstelling Kalmthout (357/17712) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een chauffeur CE voor een bedrijf te Kalmthout. Het bedrijf is gespecialiseerd in ophaling, opslag en vervoer van papier. Het takenpakket van de chauffeur CE die wij zoeken: ophalen van papier bij bedrijven zorgen voor een goede service die het bedrijf wil aanbieden aan zijn klanten

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • Productiemedewerker allround (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner, een chemisch bedrijf in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker 2 ploegensysteem. je zorgt voor de opstart, opvolging en afwerking van het productieproces je vult verpakkingen af  je laadt en lost bulkwagens  je staat in voor de reiniging van reactoren, installaties en productiezones  je vervoert grondstoffen met de heftruck  je print labels, CMR documenten, werkaanvragen 

  • Werfingenieur speciale technieken HVAC (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature werfingenieur speciale technieken HVAC ben je bereid volgende taken op te nemen binnen herbestemmingsprojecten: Bestuderen van plannen doorgronden van specificaties en bepalen van noden; Bepalen van de beste oplossing rekening houdend met de ruimte waarin deze geplaatst wordt; Overleggen met studiebureaus opvolging controle en bijsturing; Opvolging van de werven waarbij je gepast actie onderneemt indien iets niet naar wens wordt uitgevoerd.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • sprankelende huishoudhulp (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • Student verkoop Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Sint-Truiden, zoeken we studenten die kunnen werken op woensdagnamiddag en in het weekend (zaterdag en zondagvoormiddag). Je zal instaan voor het aanvullen van producten in de winkel en het verderhelpen van klanten indien nodig

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

  • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Leercontract

    U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

  • Medewerker bediening : flexi-job (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Flexijob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een medewerker voor de bediening onder het statuut van flexi-job. U werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of u bent gepensioneerde en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

Zoek naar antwoorden van ANTIEK FRANKY & DESIGN in sociale netwerken
Look for responds of ANTIEK FRANKY & DESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTIEK FRANKY & DESIGN. Laat een reactie achter voor ANTIEK FRANKY & DESIGN. ANTIEK FRANKY & DESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTIEK FRANKY & DESIGN. Leave a respond for ANTIEK FRANKY & DESIGN. ANTIEK FRANKY & DESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTIEK FRANKY & DESIGN op de google maps. Adres en contacten ANTIEK FRANKY & DESIGN
Location of ANTIEK FRANKY & DESIGN on the google maps. Address and contacts of ANTIEK FRANKY & DESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTIEK FRANKY & DESIGN ANTIEK FRANKY & DESIGN: BANCO BILBAO VIZCAYA | KATHY DESMET | Thonnard R | JOSEPH GOEMINE | CHEZ MARIE-PAULE

Other related companies as ANTIEK FRANKY & DESIGN: BANCO BILBAO VIZCAYA | KATHY DESMET | Thonnard R | JOSEPH GOEMINE | CHEZ MARIE-PAULE

ANTIEK FRANKY & DESIGN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTIEK FRANKY & DESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01810241699. Het bedrijf ANTIEK FRANKY & DESIGN bevindt zich op het adres: Sint-Truidersteenweg 361B; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - General. Producten gemaakt in ANTIEK FRANKY & DESIGN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTIEK FRANKY & DESIGN is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTIEK FRANKY & DESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTIEK FRANKY & DESIGN, openstaande posities, locatie van ANTIEK FRANKY & DESIGN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANTIEK FRANKY & DESIGN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTIEK FRANKY & DESIGN, company assigned to the tax number BE01810241699. The company ANTIEK FRANKY & DESIGN is located at the address: Sint-Truidersteenweg 361B; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - General. Products created in ANTIEK FRANKY & DESIGN were not found.
The main activity of ANTIEK FRANKY & DESIGN is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTIEK FRANKY & DESIGN is not available. You also can look at reviews of ANTIEK FRANKY & DESIGN, open positions, location of ANTIEK FRANKY & DESIGN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTIEK FRANKY & DESIGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTIEK FRANKY & DESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTIEK FRANKY & DESIGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTIEK FRANKY & DESIGN, employees, financial statistics.