BUREAU VAN NYVERSEEL

Contactgegevens BUREAU VAN NYVERSEEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU VAN NYVERSEEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU VAN NYVERSEEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PROCESSIESTRAAT 26; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25220190 (+32-25220190) 25220190 (+32-25220190)

Fax (fax): +32 (82) 193-71-78 +32 (82) 193-71-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU VAN NYVERSEEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU VAN NYVERSEEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU VAN NYVERSEEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU VAN NYVERSEEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU VAN NYVERSEEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU VAN NYVERSEEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU VAN NYVERSEEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU VAN NYVERSEEL
Products information BUREAU VAN NYVERSEEL

BTW identificatienummer (tax): BE06587646484
Ondernemingsnummer: 3872650146
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in BUREAU VAN NYVERSEEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU VAN NYVERSEEL
(Get full report from official database of BE for BUREAU VAN NYVERSEEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU VAN NYVERSEEL
Addition kinds of activities for BUREAU VAN NYVERSEEL

5084. Industriële machines en uitrusting | Industrial machinery and equipment
027200. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
225301. Warm weer breien bovenkleding, inclusief strandkleding | Warm weather knit outerwear, including beachwear
28699921. Glycolethers | Glycol ethers
34969910. Keukengerei | Kitchen wire goods
35320206. Flotatiemachines (mijnbouwmachines) | Flotation machinery (mining machinery)
50510215. Rails en accessoires | Rails and accessories
59991801. Kinderwagens en kinderwagens | Baby carriages and strollers

Werken bij BUREAU VAN NYVERSEEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU VAN NYVERSEEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU VAN NYVERSEEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU VAN NYVERSEEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren reachtruckchauffeur die zich op lange termijn voor de firma wil engageren en die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Als reachtruckchauffeur zal je zowel overdag als in een twee ploegen systeem ingeschakeld worden. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien. Naast reachtruckwerk zal je ook ingeschakeld worden bij andere taken (orderpicking, laden en lossen, ...). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je bent flexibel ingesteld, dit zowel naar taken als naar uren toe. Job met optie vast!

  • Nachtchauffeur CE regio Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je werkt als chauffeur CE bij onze klant zal al het onderstaande tot jouw takenpakket behoren: het ophalen en leveren van confectie. je zal laden en lossen van goederen op een veilige en verantwoorde manier. je zal de lading zekeren. je zal vaste ritten en/of wisselende ritten uitvoeren. je zal leveringen uitvoeren van beton panelen met een binnenlader. je zal leveringen uitvoeren van bouwmaterialen met een plateau. je zal leveringen uitvoeren met een frigowagen.

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio As (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio As en omgeving

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • STUDENTEN - BIJRIJDER - DOORHEEN DE WEEK - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zijn wij op zoek naar jobstudenten die op weekdagen kunnen meerijden met de vrachtwagen als bijrijder. Je rijdt mee met de chauffeur en helpt met het leveren, laden/lossen en installeren van goederen.

  • Jobstudent winkelmedewerker (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Studentenjob: Voor een klant in Landen zijn we op zoek naar gemotiveerde en dynamische studenten Voor deze job moet je flexibel zijn. Je zal voornamelijk met de kassa werken. 'S ochtends vroeg starten vormt voor jou geen probleem. Ook ben je bereid om lange dagen te werken. Je loon wordt berekend volgens barema.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers voor toonaangevend familiebedrijf"EGGO" voor LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: EURO CENTER

    Type: Vaste Job

    Zoek jij een uitdagende job in de COMMERCIËLE sector? Ben jij gebeten door al wat met INTERIEUR te maken heeft? Met name vooral KEUKENDESIGN? Ben jij creatief, communicatief vaardig en ENTHOUSIAST? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar keukenadviseurs/keukenverkopers die ons creatief en hecht team kunnen versterken! JOBOMSCHRIJVING Als verkoper sta je in één van onze Eggo-winkels. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van de klant en hun behoeftes in kaart te brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. ZIN OM BIJ ÈGGO TE WERKEN ?... https://youtu.be/srWMXuvOC5o Reageer dan NU via volgende link en stuur je cv via onze site: www.eggo.be/nl/jobs

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: VRANKEN RIETEN DAKEN

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van rieten daken. Een opleiding binnen de firma is voorzien.

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

Zoek naar antwoorden van BUREAU VAN NYVERSEEL in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU VAN NYVERSEEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU VAN NYVERSEEL. Laat een reactie achter voor BUREAU VAN NYVERSEEL. BUREAU VAN NYVERSEEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU VAN NYVERSEEL. Leave a respond for BUREAU VAN NYVERSEEL. BUREAU VAN NYVERSEEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU VAN NYVERSEEL op de google maps. Adres en contacten BUREAU VAN NYVERSEEL
Location of BUREAU VAN NYVERSEEL on the google maps. Address and contacts of BUREAU VAN NYVERSEEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU VAN NYVERSEEL BUREAU VAN NYVERSEEL: A.V.M | TEHUIS DE TWEE GEZUSTERS | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | BOULANGERIE DUMONT | Rembrandt JR

Other related companies as BUREAU VAN NYVERSEEL: A.V.M | TEHUIS DE TWEE GEZUSTERS | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | BOULANGERIE DUMONT | Rembrandt JR

BUREAU VAN NYVERSEEL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU VAN NYVERSEEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06587646484. Het bedrijf BUREAU VAN NYVERSEEL bevindt zich op het adres: PROCESSIESTRAAT 26; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in BUREAU VAN NYVERSEEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU VAN NYVERSEEL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU VAN NYVERSEEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU VAN NYVERSEEL, openstaande posities, locatie van BUREAU VAN NYVERSEEL op de kaart.

BUREAU VAN NYVERSEEL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU VAN NYVERSEEL, company assigned to the tax number BE06587646484. The company BUREAU VAN NYVERSEEL is located at the address: PROCESSIESTRAAT 26; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in BUREAU VAN NYVERSEEL were not found.
The main activity of BUREAU VAN NYVERSEEL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU VAN NYVERSEEL is not available. You also can look at reviews of BUREAU VAN NYVERSEEL, open positions, location of BUREAU VAN NYVERSEEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU VAN NYVERSEEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU VAN NYVERSEEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU VAN NYVERSEEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU VAN NYVERSEEL, employees, financial statistics.