TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.
Private companiesBusiness Services • TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.

Contactgegevens TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA TASNI?RE 10BA; 1360; PERWEZ, België

Telefoon (phone): 81658078 (+32-81658078) 81658078 (+32-81658078)

Fax (fax): +32 (64) 118-34-28 +32 (64) 118-34-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.
Products information TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.

BTW identificatienummer (tax): BE05753509521
Ondernemingsnummer: 2945129394
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.
(Get full report from official database of BE for TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.
Addition kinds of activities for TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.

399300. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
22319907. Weefmolen, breedgeweven stoffen: wol of soortgelijke stof | Weaving mill, broadwoven fabrics: wool or similar fabric
23710200. Bont voeringen, afsnijdingen en nekpunten | Fur linings, trimmings, and neckpieces
59320300. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
79991502. Vermaakconcessie | Amusement concession
81110204. Corporate, partnership en business law | Corporate, partnership and business law

Werken bij TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.. Looking for open vacancies in other companies

  • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

  • Deeltijdse magazijnier te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een vroege vogel die opzoek is naar een bijverdienste? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je de juiste persoon die we zoeken. Je zal steeds in een deeltijdse shift werken van 4u tot 7u. Volgende taken zal je moeten uitvoeren: Handmatig lossen en laden van vrachtenwagen Sorteren van paketten Scannen van paketten Interesse? Laat ons dan snel iets weten: 015/44 82 68 of [email protected]

  • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

  • Jobstudent verkoop C&A Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Leuven zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag door heen de week beschikbaar kunnen zijn. studenten die voornamelijk tijdens het eindejaar kunnen werken (december) - (door de week, zaterdagen, zondagen)

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud?en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • Teambuilding - Sales Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

  • Process / Production Engineer (kunststof) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Process / Manufacturing Engineer : ontwikkel je nieuwe plastic preforms en flessen in de pilot plant verwissel je proefmatrijzen en start je de testmachines op verbeter je de processen qua efficiëntie, kost, betrouwbaarheid,... controleer je de proefseries en valideer/rapporteer je de nieuwe processen assisteer je bij onderhoud en de introductie van nieuwe technologieën Bedrijfsprofiel : Bedrijf in kunststof te Brecht met een 110-tal vaste medewerkers

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

Zoek naar antwoorden van TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P. in sociale netwerken
Look for responds of TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.. Laat een reactie achter voor TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.. TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.. Leave a respond for TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.. TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P. op de google maps. Adres en contacten TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.
Location of TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P. on the google maps. Address and contacts of TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.

Andere gerelateerde bedrijven als come TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P. TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.: COPY 3000 | Swillen F | ELS EMPEREUR | VOET MARCEL & ERIK | Foto Miet

Other related companies as TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P.: COPY 3000 | Swillen F | ELS EMPEREUR | VOET MARCEL & ERIK | Foto Miet

TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05753509521. Het bedrijf TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P. bevindt zich op het adres: RUE DE LA TASNI?RE 10BA; 1360; PERWEZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P. is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P., openstaande posities, locatie van TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P. op de kaart.

TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P., company assigned to the tax number BE05753509521. The company TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P. is located at the address: RUE DE LA TASNI?RE 10BA; 1360; PERWEZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P. is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P. is not available. You also can look at reviews of TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P., open positions, location of TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TENNIS CLUB ORBAIS M.T.P., employees, financial statistics.