TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT
Private companiesMiscellaneous Repair Services • TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT

Contactgegevens TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE CH?TELET 119B3; 6060; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71416397 (+32-71416397) 71416397 (+32-71416397)

Fax (fax): +32 (82) 462-56-87 +32 (82) 462-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT
Products information TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT

BTW identificatienummer (tax): BE02324127197
Ondernemingsnummer: 2936889648
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT
(Get full report from official database of BE for TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT
Addition kinds of activities for TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT

2672. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
30520301. Transmissieband, rubber | Transmission belting, rubber
39490603. Zwembaden, plastic | Swimming pools, plastic
39959900. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec
52110502. Cement | Cement

Werken bij TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

  • Elektricien (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wellen zijn wij op zoek naar een elektricien van koeltechnische installaties m/v Het installeren, onderhouden en reviseren van koeltechnische installaties en airconditioningsystemen, 

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen gezocht te regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: TRIXXO HOME BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral instaan van de schoonmaken van privé woningen, waarbij je mogelijks ook strijkwerk kan verrichten. Dienstencheques Zowel deeltijds als voltijds contract mogelijk

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Jobstudent Dispatcher (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    We zijn opzoek naar een student die in Juli en Augustus tewerkgesteld kan worden bij de afdeling Dispatch in Zwijndrecht. Je zal ondersteuning bieden in de volgende domeinen: Boeken van prestaties van de medewerkers Administratieve opvolging van de planningen ( vb. afwezigheid) Verwerken en nakijken van de certificeringen in onze systemen Cruciale dagen dat je aanwezig moet zijn: - 13/07/2018 & 16/07/2018 - 31/07/2018 & 01/08/2018 - 14/08/2018 & 16/08/2018 - 31/08/2018

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas.? ?Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,...? Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met een sterke interesse in elektriciteit. U ontwerpt en beheert uw projecten die zich afspelen in elektriciteit. Al naargelang uw ervaring, in de : residentiële / lichte industriële / zware industriële / hoogspanning / kantoren / hotels elektriciteitsinstallaties; voor bv: inplanting lichtpunten, kabelberekeningen, stuklijsten, aanpassen of opstellen plannen, eendraadsschems's, domotica, brandbeveiliging, beveiligingschema's, transmissieberekeningen, ... Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT in sociale netwerken
Look for responds of TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT. Laat een reactie achter voor TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT. TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT. Leave a respond for TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT. TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT op de google maps. Adres en contacten TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT
Location of TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT on the google maps. Address and contacts of TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT: JURGEN VANDRIESSCHE | Rombouts J | BOSSART B | COMPELEC | JACOB J

Other related companies as TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT: JURGEN VANDRIESSCHE | Rombouts J | BOSSART B | COMPELEC | JACOB J

TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324127197. Het bedrijf TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE CH?TELET 119B3; 6060; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT, openstaande posities, locatie van TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT op de kaart.

TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT, company assigned to the tax number BE02324127197. The company TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT is located at the address: CHAUSS?E DE CH?TELET 119B3; 6060; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT is not available. You also can look at reviews of TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT, open positions, location of TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TC CENT.REG.ENTR.HAINAUT, employees, financial statistics.