TAEKWONDO HENSIES

Contactgegevens TAEKWONDO HENSIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAEKWONDO HENSIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAEKWONDO HENSIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CHIENS 31; 7350; HENSIES, België

Telefoon (phone): 65457888 (+32-65457888) 65457888 (+32-65457888)

Fax (fax): +32 (51) 355-20-32 +32 (51) 355-20-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAEKWONDO HENSIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAEKWONDO HENSIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAEKWONDO HENSIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAEKWONDO HENSIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAEKWONDO HENSIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAEKWONDO HENSIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAEKWONDO HENSIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAEKWONDO HENSIES
Products information TAEKWONDO HENSIES

BTW identificatienummer (tax): BE03747406005
Ondernemingsnummer: 1141174316
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types de Clubs: Taekwondo.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAEKWONDO HENSIES
(Get full report from official database of BE for TAEKWONDO HENSIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAEKWONDO HENSIES
Addition kinds of activities for TAEKWONDO HENSIES

9111. Uitvoerende kantoren | Executive offices
279600. Platemaking diensten | Platemaking services
07249901. Katoen pickeriediensten | Cotton pickery services
23110102. Jassen, maatpakket: mannen en jongens ' | Jackets, tailored suit-type: men's and boys'
24110305. Sliding logs | Skidding logs
47310101. Agenten, verzending | Agents, shipping
72610000. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
89990203. Gebrandschilderd glas | Stained glass art

Werken bij TAEKWONDO HENSIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAEKWONDO HENSIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAEKWONDO HENSIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAEKWONDO HENSIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

  • Afdelingsverantwoordelijke (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelens en rubbercompounds in Lanaken zijn we op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke. Verantwoordelijkheden: Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Ingenieur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

  • Junior medewerker garage (afleveren wagens) - tweetalig (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een junior mechanieker voor de afdeling nieuwe wagens. Onze klant is behoort tot het premium autosegment. Je taken zijn voornamelijk het klaar maken van nieuwe wagens. * afstellen lichten * afstellen boordcomputer * nakijken en bijvullen van vloeistoffen * op druk zetten van banden * instellen specifieke configuraties

  • MAGAZIJNIER TUINBOUWSECTOR DAGWERK (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributeur van plantenvoeding zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier / heftruckchauffeur. Jouw takenpakket: Lossen en laden van vrachtwagens met heftruck Manipulatie losse meststoffen met wiellader en verreiker Vullen van bigbags met afzakmachine Algemene magazijnwerking : o.m. opvolging voorraden en onderhoud magazijn, materieel, buitenterreinen

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • Host/hostess jaarbeurs Roeselare (student) 1-11/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarbeurs te Roeselare zoekt Randstad een communicatieve student om mee te helpen bij een standhouder. De standhouder is een gespecialiseerde groothandel in ICT en electromateriaal 1 tot 11 november telkens van 14.00h tot 19h. Donderdag 8 november tot 22h

  • Transportmanager (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: REVADA

    Type: Vaste Job

    TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

  • Balieverkoper (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

Zoek naar antwoorden van TAEKWONDO HENSIES in sociale netwerken
Look for responds of TAEKWONDO HENSIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAEKWONDO HENSIES. Laat een reactie achter voor TAEKWONDO HENSIES. TAEKWONDO HENSIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAEKWONDO HENSIES. Leave a respond for TAEKWONDO HENSIES. TAEKWONDO HENSIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAEKWONDO HENSIES op de google maps. Adres en contacten TAEKWONDO HENSIES
Location of TAEKWONDO HENSIES on the google maps. Address and contacts of TAEKWONDO HENSIES

Andere gerelateerde bedrijven als come TAEKWONDO HENSIES TAEKWONDO HENSIES: Select Piscines SPRL | TOM SCHIFFELEERS | CROLLET | L. DE POTTER | WILLIAM DE VISCH

Other related companies as TAEKWONDO HENSIES: Select Piscines SPRL | TOM SCHIFFELEERS | CROLLET | L. DE POTTER | WILLIAM DE VISCH

TAEKWONDO HENSIES is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAEKWONDO HENSIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03747406005. Het bedrijf TAEKWONDO HENSIES bevindt zich op het adres: RUE DES CHIENS 31; 7350; HENSIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 309,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Taekwondo..
De hoofdactiviteit van TAEKWONDO HENSIES is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAEKWONDO HENSIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAEKWONDO HENSIES, openstaande posities, locatie van TAEKWONDO HENSIES op de kaart.

TAEKWONDO HENSIES is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAEKWONDO HENSIES, company assigned to the tax number BE03747406005. The company TAEKWONDO HENSIES is located at the address: RUE DES CHIENS 31; 7350; HENSIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 309,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Taekwondo..
The main activity of TAEKWONDO HENSIES is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TAEKWONDO HENSIES is not available. You also can look at reviews of TAEKWONDO HENSIES, open positions, location of TAEKWONDO HENSIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAEKWONDO HENSIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAEKWONDO HENSIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAEKWONDO HENSIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAEKWONDO HENSIES, employees, financial statistics.