T.T.C. HASSELT

Contactgegevens T.T.C. HASSELT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.T.C. HASSELT: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.T.C. HASSELT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-LAMBRECHTS-HERKSTRAAT 69; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11315691 (+32-11315691) 11315691 (+32-11315691)

Fax (fax): +32 (71) 874-60-69 +32 (71) 874-60-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.T.C. HASSELT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.T.C. HASSELT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.T.C. HASSELT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.T.C. HASSELT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.T.C. HASSELT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.T.C. HASSELT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.T.C. HASSELT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.T.C. HASSELT
Products information T.T.C. HASSELT

BTW identificatienummer (tax): BE05499450683
Ondernemingsnummer: 2105499267
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types de Clubs: Tennis de Table.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.T.C. HASSELT
(Get full report from official database of BE for T.T.C. HASSELT)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.T.C. HASSELT
Addition kinds of activities for T.T.C. HASSELT

2254. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
231100. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
24990502. Kurken, fles | Corks, bottle
26211003. Gegoten pulpproducten | Molded pulp products
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
32530203. Muur tegel, keramiek | Wall tile, ceramic
40119902. Spoorwegen | Interurban railways

Werken bij T.T.C. HASSELT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.T.C. HASSELT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.T.C. HASSELT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.T.C. HASSELT. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

  • Interieur vormgever (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken in Ardooie een tijdelijke interieur vormgever voor een zwangerschapsvervanging. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen en opmaken van plannen voornamelijk voor badkamers. Je maakt offertes op.

  • Diepvrieschauffeur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het halen van producten uit de juiste koelruimte Je levert de producten aan op de verschillende verpakkingslijnen Je zorgt ervoor dat de leveringen van de producten vlot en tijdig verloopt Je neemt de verantwoordelijkheid bij controle van het product

  • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

  • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

  • Front-End Ontwikkelaar - Angular Expert (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Senior/Medior Front End developer with solid expertise in Angular for a partner operating in the Electronics sector. They are developing a unique solution for their clients to manage their assets. Job Description Angular 6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootstrap, SOAP, Rest Team of 7 developers composed of UX/UI designers and Front-end developers You have a analatycal mind Your goal is to write clean and simple codes You want to challenge yourself You will work also a little with Nodejs Profile You have at least 3 years experience as a Front End developer You are enthousiastic and flexible You are an Angular (JS / 5/6) expert You are a team player You speak Dutch and English Details 6 months contract Possibility to learn new technologies Friendly and challenging atmosphere Possibility to extend your contract

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van T.T.C. HASSELT in sociale netwerken
Look for responds of T.T.C. HASSELT in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.T.C. HASSELT. Laat een reactie achter voor T.T.C. HASSELT. T.T.C. HASSELT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.T.C. HASSELT. Leave a respond for T.T.C. HASSELT. T.T.C. HASSELT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.T.C. HASSELT op de google maps. Adres en contacten T.T.C. HASSELT
Location of T.T.C. HASSELT on the google maps. Address and contacts of T.T.C. HASSELT

Andere gerelateerde bedrijven als come T.T.C. HASSELT T.T.C. HASSELT: FLALBAT WIRSAM BENELUX SPRL | Dubois P | Sonck BVBA | CLABOTS PIERRE | Zwicky Group

Other related companies as T.T.C. HASSELT: FLALBAT WIRSAM BENELUX SPRL | Dubois P | Sonck BVBA | CLABOTS PIERRE | Zwicky Group

T.T.C. HASSELT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.T.C. HASSELT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05499450683. Het bedrijf T.T.C. HASSELT bevindt zich op het adres: SINT-LAMBRECHTS-HERKSTRAAT 69; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 688,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis de Table..
De hoofdactiviteit van T.T.C. HASSELT is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.T.C. HASSELT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.T.C. HASSELT, openstaande posities, locatie van T.T.C. HASSELT op de kaart.

T.T.C. HASSELT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.T.C. HASSELT, company assigned to the tax number BE05499450683. The company T.T.C. HASSELT is located at the address: SINT-LAMBRECHTS-HERKSTRAAT 69; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 688,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tennis de Table..
The main activity of T.T.C. HASSELT is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of T.T.C. HASSELT is not available. You also can look at reviews of T.T.C. HASSELT, open positions, location of T.T.C. HASSELT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.T.C. HASSELT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.T.C. HASSELT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.T.C. HASSELT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.T.C. HASSELT, employees, financial statistics.