BUR. LA GESTION IMMEUBLE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BUR. LA GESTION IMMEUBLE
Private companiesMetal Mining • BUR. LA GESTION IMMEUBLE

Contactgegevens BUR. LA GESTION IMMEUBLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUR. LA GESTION IMMEUBLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUR. LA GESTION IMMEUBLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAAGLAAN 14; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26495234 (+32-26495234) 26495234 (+32-26495234)

Fax (fax): +32 (67) 662-98-94 +32 (67) 662-98-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUR. LA GESTION IMMEUBLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUR. LA GESTION IMMEUBLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUR. LA GESTION IMMEUBLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUR. LA GESTION IMMEUBLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUR. LA GESTION IMMEUBLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUR. LA GESTION IMMEUBLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUR. LA GESTION IMMEUBLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUR. LA GESTION IMMEUBLE
Products information BUR. LA GESTION IMMEUBLE

BTW identificatienummer (tax): BE09632232666
Ondernemingsnummer: 8680541992
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BUR. LA GESTION IMMEUBLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUR. LA GESTION IMMEUBLE
(Get full report from official database of BE for BUR. LA GESTION IMMEUBLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUR. LA GESTION IMMEUBLE
Addition kinds of activities for BUR. LA GESTION IMMEUBLE

5949. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
224104. Webbing, vlechten en banding | Webbing, braids and belting
308500. Kunststof flessen | Plastics bottles
608200. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
14990301. Alabaster mijnbouw | Alabaster mining
39449911. Marmeren (speelgoed) | Marbles (toys)
47890100. Last laad- en losdiensten | Cargo loading and unloading services
51910403. zadelmakerij | Saddlery

Werken bij BUR. LA GESTION IMMEUBLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUR. LA GESTION IMMEUBLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUR. LA GESTION IMMEUBLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUR. LA GESTION IMMEUBLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Marketing Assistent (Tijdelijk) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In afwachting van de aanwerving van een ervaren trade marketing specialist, is onze klant op zoek naar een tijdelijke marketing assistent. In deze functie voer je operationele taken uit binnen ons trade marketing departement en werk je mee aan de ontwikkeling en uitrol van ons sales en marketing plan. Daarnaast sta je ons marketing team bij in de uitwerking en de uitvoering van sales en marketing programma's volgens EMEA Strategieën en Activity plans. Verder help je mee in de organisatie van beurzen en evenementen en biedt je ondersteuning aan onze product managers tijdens deze evenementen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelings-systemen en -componenten. Daarnaast levert men apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtmiddelen. Dankzij voortdurende investeringen in materiaalmanagement en -beheersing, biedt onze klant innovatieve oplossingen voor de wereldmarkt.  

  • Ploegbaas metser (m/v) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een ploegbaas/ploegchef metser,  Leiding over een ploeg van 5 metsers Ruwbouwwerken Woningen en appartementen

  • HR Consultant m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

  • TIG lasser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

    Type: Vaste Job

    In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

  • Commercieel Adviseur - Regio Vlaams Brabant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om klanten innovatieve oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften. BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land, geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een stimulerende en agile werkomgeving. Voor ons kantorennet zoeken we nieuwe collega's die klaar zijn voor een uitdaging. Onze klantenportefeuille is zeer gevarieerd. En jouw job dus ook! Je toekomstige job: Jouw taken als commercieel medewerker: Je bent in een van onze agentschappen het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt klanten en geeft hen advies in de domeinen daily banking, save & invest, verzekeringen en kredieten. Je rekent daarvoor op je commerciële geest. Je grijpt commerciële kansen met beide handen en zorgt voor situaties waarbij de klant, de bank én de maatschappij winnen. Je deelt spontaan de nieuwste digitale tools met onze klanten. Want innovatie en creativiteit fascineren je.

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

  • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van BUR. LA GESTION IMMEUBLE in sociale netwerken
Look for responds of BUR. LA GESTION IMMEUBLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUR. LA GESTION IMMEUBLE. Laat een reactie achter voor BUR. LA GESTION IMMEUBLE. BUR. LA GESTION IMMEUBLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUR. LA GESTION IMMEUBLE. Leave a respond for BUR. LA GESTION IMMEUBLE. BUR. LA GESTION IMMEUBLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUR. LA GESTION IMMEUBLE op de google maps. Adres en contacten BUR. LA GESTION IMMEUBLE
Location of BUR. LA GESTION IMMEUBLE on the google maps. Address and contacts of BUR. LA GESTION IMMEUBLE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUR. LA GESTION IMMEUBLE BUR. LA GESTION IMMEUBLE: LA COMبTE | G.S.I. | LES BISOUCHIENS | Lamarque Photo-Vid茅o | Degreve C

Other related companies as BUR. LA GESTION IMMEUBLE: LA COMبTE | G.S.I. | LES BISOUCHIENS | Lamarque Photo-Vid茅o | Degreve C

BUR. LA GESTION IMMEUBLE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUR. LA GESTION IMMEUBLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09632232666. Het bedrijf BUR. LA GESTION IMMEUBLE bevindt zich op het adres: WAAGLAAN 14; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 890,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in BUR. LA GESTION IMMEUBLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUR. LA GESTION IMMEUBLE is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUR. LA GESTION IMMEUBLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUR. LA GESTION IMMEUBLE, openstaande posities, locatie van BUR. LA GESTION IMMEUBLE op de kaart.

BUR. LA GESTION IMMEUBLE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUR. LA GESTION IMMEUBLE, company assigned to the tax number BE09632232666. The company BUR. LA GESTION IMMEUBLE is located at the address: WAAGLAAN 14; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 890,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in BUR. LA GESTION IMMEUBLE were not found.
The main activity of BUR. LA GESTION IMMEUBLE is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUR. LA GESTION IMMEUBLE is not available. You also can look at reviews of BUR. LA GESTION IMMEUBLE, open positions, location of BUR. LA GESTION IMMEUBLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUR. LA GESTION IMMEUBLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUR. LA GESTION IMMEUBLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUR. LA GESTION IMMEUBLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUR. LA GESTION IMMEUBLE, employees, financial statistics.