T.C. SCHELDEDREEF

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • T.C. SCHELDEDREEF
Private companiesCoal Mining • T.C. SCHELDEDREEF

Contactgegevens T.C. SCHELDEDREEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.C. SCHELDEDREEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.C. SCHELDEDREEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD II LAAN 9BA7; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52221200 (+32-52221200) 52221200 (+32-52221200)

Fax (fax): +32 (53) 321-28-11 +32 (53) 321-28-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.C. SCHELDEDREEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.C. SCHELDEDREEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.C. SCHELDEDREEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.C. SCHELDEDREEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.C. SCHELDEDREEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.C. SCHELDEDREEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.C. SCHELDEDREEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.C. SCHELDEDREEF
Products information T.C. SCHELDEDREEF

BTW identificatienummer (tax): BE03256042480
Ondernemingsnummer: 1083770751
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 348,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.C. SCHELDEDREEF
(Get full report from official database of BE for T.C. SCHELDEDREEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.C. SCHELDEDREEF
Addition kinds of activities for T.C. SCHELDEDREEF

203203. Soepen en bouillon, ingeblikte, jarred, enz. | Soups and broths, canned, jarred, etc.
30690208. Tegel, rubber | Tile, rubber
35410108. Reaming machines | Reaming machines
44999902. Kanaal operatie | Canal operation
50650409. Videoutrusting, elektronisch | Video equipment, electronic
76991401. Reparatie van landbouwmachines | Farm machinery repair

Werken bij T.C. SCHELDEDREEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.C. SCHELDEDREEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.C. SCHELDEDREEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.C. SCHELDEDREEF. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankbediende met technische achtergrond (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de klanten (bouw en industrie). Je takenpakket ziet er als volgt uit : * Opstellen van huurcontracten + verstrekken van advies over zeer diverse huurmachines * Aanmaak van offertes * Beantwoorden van e-mail verkeer * Opnemen van telefoon voor productinformatie * Afrekenen van huurcontracten (geldmanipulatie) Je werkt in een 38u-week, met wisselende uurroosters, 1 zaterdag op 2

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Temse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Chauffeur CE vaste rit (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Business Developer Industriële Machines (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: DB & S MACHINES

    Type: Vaste Job

    U bent integraal verantwoordelijk voor het uitbouwen van de professionele business unit industriële machines. Dit houdt o.m. in : - analyseren van het marktpotentieel - definiëren van de marktbenaderingsstrategie - persoonlijke approach en salesopvolging van industriële projecten incl. het afsluiten van contracten - advies geven m.b.t. de lay-out en logistieke flow op de werkvloer - onderhandelen over financieringsmodaliteiten - geven van opleidingen en demo's - overleggen met de leveranciers m.b.t. de technische oplossingen voor klanten

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Diëtist (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Praktijkhuis Calfit

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vervanging van onze huidige diëtiste zoekt praktijkhuis Calfit een nieuwe collega. Je werkt in een multidisciplinaire praktijk samen met collega diëtist, logopedist, coaches, schoonheidsspecialist

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • Zelfstandig bankagent Regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • Bediening/bar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: VALLÉ CARMEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van T.C. SCHELDEDREEF in sociale netwerken
Look for responds of T.C. SCHELDEDREEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.C. SCHELDEDREEF. Laat een reactie achter voor T.C. SCHELDEDREEF. T.C. SCHELDEDREEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.C. SCHELDEDREEF. Leave a respond for T.C. SCHELDEDREEF. T.C. SCHELDEDREEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.C. SCHELDEDREEF op de google maps. Adres en contacten T.C. SCHELDEDREEF
Location of T.C. SCHELDEDREEF on the google maps. Address and contacts of T.C. SCHELDEDREEF

Andere gerelateerde bedrijven als come T.C. SCHELDEDREEF T.C. SCHELDEDREEF: CةCILE DAYEZ | De Meester J | ALAIN BOLLE | B. DEBOECK | RODE KRUIS WATERMAAL-BOSVOORDE

Other related companies as T.C. SCHELDEDREEF: CةCILE DAYEZ | De Meester J | ALAIN BOLLE | B. DEBOECK | RODE KRUIS WATERMAAL-BOSVOORDE

T.C. SCHELDEDREEF is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.C. SCHELDEDREEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03256042480. Het bedrijf T.C. SCHELDEDREEF bevindt zich op het adres: LEOPOLD II LAAN 9BA7; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 348,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van T.C. SCHELDEDREEF is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.C. SCHELDEDREEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.C. SCHELDEDREEF, openstaande posities, locatie van T.C. SCHELDEDREEF op de kaart.

T.C. SCHELDEDREEF is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.C. SCHELDEDREEF, company assigned to the tax number BE03256042480. The company T.C. SCHELDEDREEF is located at the address: LEOPOLD II LAAN 9BA7; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 348,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of T.C. SCHELDEDREEF is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of T.C. SCHELDEDREEF is not available. You also can look at reviews of T.C. SCHELDEDREEF, open positions, location of T.C. SCHELDEDREEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.C. SCHELDEDREEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.C. SCHELDEDREEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.C. SCHELDEDREEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.C. SCHELDEDREEF, employees, financial statistics.