SPORTCENTER KORA STOKKEM

Particuliere bedrijvenLegale diensten • SPORTCENTER KORA STOKKEM
Private companiesLegal Services • SPORTCENTER KORA STOKKEM

Contactgegevens SPORTCENTER KORA STOKKEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTCENTER KORA STOKKEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTCENTER KORA STOKKEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKPLEIN 19B8; 3620; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 475505591 (+32-475505591) 475505591 (+32-475505591)

Fax (fax): +32 (51) 376-32-63 +32 (51) 376-32-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTCENTER KORA STOKKEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTCENTER KORA STOKKEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTCENTER KORA STOKKEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTCENTER KORA STOKKEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTCENTER KORA STOKKEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTCENTER KORA STOKKEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTCENTER KORA STOKKEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTCENTER KORA STOKKEM
Products information SPORTCENTER KORA STOKKEM

BTW identificatienummer (tax): BE05469512939
Ondernemingsnummer: 7027099609
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Clubs: Taekwondo, Jiujitsu.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTCENTER KORA STOKKEM
(Get full report from official database of BE for SPORTCENTER KORA STOKKEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTCENTER KORA STOKKEM
Addition kinds of activities for SPORTCENTER KORA STOKKEM

3824. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
394406. Speeltreinen, vliegtuigen en auto's | Toy trains, airplanes, and automobiles
519999. Nondurable goods, nec, nec | Nondurable goods, nec, nec
594199. Sportartikelen en fietswinkels, niet inbegrepen | Sporting goods and bicycle shops, nec
703300. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites
873201. Marktanalyse, bedrijfs- en economisch onderzoek | Market analysis, business, and economic research
30690205. Matten of mat, rubber, niet | Mats or matting, rubber, nec
34449907. Stapel schelpen, plaatwerk | Pile shells, sheet metal
35669900. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen, anders | Speed changers, drives, and gears, nec

Werken bij SPORTCENTER KORA STOKKEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTCENTER KORA STOKKEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTCENTER KORA STOKKEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTCENTER KORA STOKKEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

  • Automechanieker Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

    Regio: HOEVENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • Student (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in de betonhandel, zijn we op zoek naar een chauffeur CE . Dit voor dagritten in de streek rond Gent. Er is een mogelijkheid om de camion mee naar huis te kunnen nemen.

  • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

Zoek naar antwoorden van SPORTCENTER KORA STOKKEM in sociale netwerken
Look for responds of SPORTCENTER KORA STOKKEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTCENTER KORA STOKKEM. Laat een reactie achter voor SPORTCENTER KORA STOKKEM. SPORTCENTER KORA STOKKEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTCENTER KORA STOKKEM. Leave a respond for SPORTCENTER KORA STOKKEM. SPORTCENTER KORA STOKKEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTCENTER KORA STOKKEM op de google maps. Adres en contacten SPORTCENTER KORA STOKKEM
Location of SPORTCENTER KORA STOKKEM on the google maps. Address and contacts of SPORTCENTER KORA STOKKEM

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTCENTER KORA STOKKEM SPORTCENTER KORA STOKKEM: TAVERNE LE LAUTREC | BUYSE | Siongers W | SCOR TOITURES | SALVATORE INGOGLIA

Other related companies as SPORTCENTER KORA STOKKEM: TAVERNE LE LAUTREC | BUYSE | Siongers W | SCOR TOITURES | SALVATORE INGOGLIA

SPORTCENTER KORA STOKKEM is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTCENTER KORA STOKKEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05469512939. Het bedrijf SPORTCENTER KORA STOKKEM bevindt zich op het adres: KERKPLEIN 19B8; 3620; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 524,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Taekwondo, Jiujitsu..
De hoofdactiviteit van SPORTCENTER KORA STOKKEM is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTCENTER KORA STOKKEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTCENTER KORA STOKKEM, openstaande posities, locatie van SPORTCENTER KORA STOKKEM op de kaart.

SPORTCENTER KORA STOKKEM is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTCENTER KORA STOKKEM, company assigned to the tax number BE05469512939. The company SPORTCENTER KORA STOKKEM is located at the address: KERKPLEIN 19B8; 3620; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 524,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Taekwondo, Jiujitsu..
The main activity of SPORTCENTER KORA STOKKEM is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTCENTER KORA STOKKEM is not available. You also can look at reviews of SPORTCENTER KORA STOKKEM, open positions, location of SPORTCENTER KORA STOKKEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTCENTER KORA STOKKEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTCENTER KORA STOKKEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTCENTER KORA STOKKEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTCENTER KORA STOKKEM, employees, financial statistics.