SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE

Contactgegevens SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOEKOEKSTRAAT 19; 8793; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56606185 (+32-56606185) 56606185 (+32-56606185)

Fax (fax): +32 (86) 525-26-32 +32 (86) 525-26-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE
Products information SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE

BTW identificatienummer (tax): BE08019439697
Ondernemingsnummer: 2163452148
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE
(Get full report from official database of BE for SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE
Addition kinds of activities for SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE

281301. Kooldioxide | Carbon dioxide
822200. Junior colleges | Junior colleges
17439903. Terrazzo werk | Terrazzo work
33150206. Klemmen, staal: draad of knippen | Tacks, steel: wire or cut
35460200. Zagen en zaagapparatuur | Saws and sawing equipment
59210100. Wijn en bier | Wine and beer
86410400. Sociale verenigingen | Social associations

Werken bij SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: DRAULANS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

  • Uitbreker/Uitbreekster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    uitbreken van karton binnen een productieomgeving - fijn , repetitief werk

  • Administratief Medewerker Kredietaanvragen (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Expert is op zoek naar een Administratief Medewerker Kredietaanvragen. Onze klant, een internationaal en gerenommeerd bedrijf actief in de automobielsector, is op zoek naar een enthousiaste, tijdelijke kracht die helpt het extra werk tijdens het autosalon op te vangen. Als Administratief Medewerker Kredietaanvragen ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en het dossierbeheer van nieuwe kredietaanvragen tot en met de levering van de wagen. Jouw taken: Je bent het aanspreekpunt voor de dealers. Je licht de voorwaarden en het wettelijk kader in het aanvraagproces op een gefundeerde manier toe. Je verleent bijstand aan de dealers bij aanvraag van een krediet én biedt ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte oplossing voor zowel professionele als particuliere klanten. Je verzamelt en verifieert de nodige documenten voor kredietaanvragen, kredietbeslissingen, contractactivatie.

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • transportplanner (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • Handige winkelmedewerker - Sanitair - Familiebedrijf (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Harelbeke zijn wij op zoek naar een verkoper voor de sanitairafdeling . Samen met je collega sta je klanten met raad en daad bij. Daarnaast zal je ook regelmatig nieuwe producten aanvoeren, bv met een heftruck of elektrische transpallet. Je werkt telkens van maandag tot en met zaterdag. Natuurlijk krijg je dan enkele vaste vrije dagen tijdens de week (dit is bespreekbaar). Het loon voor deze functie is €11,50/u. Toon je interesse? Solliciteer dan snel met jouw cv erbij!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Turnhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student(e) voor horeca - zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Studentenjob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een studente om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

  • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Zaventem

    Type: Vaste Job

    * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

  • SR Accountant / Team Manager uitbreiden nieuw kantoor-Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze groep is reeds talrijke jaren actief in de accountancy sector. Stilaan beginnen ze hun territorium af te bakenen door meer kantoren over te nemen of er gewoonweg zelf te openen. Ze zijn ondertussen al op een aantal diverse locaties gevestigd en nu is West-Vlaanderen aan de beurt! Voor dit kantoor met een 3-tal medewerkers zoeken ze nog een Senior die bereidt is het touw in handen te nemen. Voel jij je geroepen deze taak te vervullen? Lees dan snel verder om te zien wat ze te bieden hebben. SR Accountant / Team Manager: takenpakket Je vat de stier bij de hoorns wanneer het aankomt op hindernissen op je parcours. Eigenlijk neem je hier drie functies op jou: een accountant / manager / relatiebeheerder. Als Senior Accountant beheer je dossiers van A-Z inclusief adviesverlening naar klanten toe. Stap voor stap zal je relaties opbouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarnaast ben je ook Manager wat wil zeggen dat je instaat voor de medewerkers in dit kantoor: je volgt hun dossiers op, coacht hen in hun professioneel parcours en begeleidt hen tot ze volledig autonoom kunnen werken en ook A-Z zijn.

Zoek naar antwoorden van SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE in sociale netwerken
Look for responds of SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE. Laat een reactie achter voor SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE. SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE. Leave a respond for SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE. SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE op de google maps. Adres en contacten SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE
Location of SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE on the google maps. Address and contacts of SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE: Duchene-Coulon SPRL | P&V | DEHAEMERS - DE KINDERS | ECOLE FOND. COMMUNALE | Comexas Benelux n.v.

Other related companies as SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE: Duchene-Coulon SPRL | P&V | DEHAEMERS - DE KINDERS | ECOLE FOND. COMMUNALE | Comexas Benelux n.v.

SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08019439697. Het bedrijf SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE bevindt zich op het adres: KOEKOEKSTRAAT 19; 8793; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE, openstaande posities, locatie van SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE op de kaart.

SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE, company assigned to the tax number BE08019439697. The company SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE is located at the address: KOEKOEKSTRAAT 19; 8793; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE is not available. You also can look at reviews of SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE, open positions, location of SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORT VEREDELT - SINT-ELOOIS-VIJVE, employees, financial statistics.