SPORT + KINROOI

Contactgegevens SPORT + KINROOI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORT + KINROOI: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORT + KINROOI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 'T MEULKE 6; 3640; KINROOI, België

Telefoon (phone): 89566253 (+32-89566253) 89566253 (+32-89566253)

Fax (fax): +32 (65) 962-85-85 +32 (65) 962-85-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORT + KINROOI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORT + KINROOI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORT + KINROOI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORT + KINROOI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORT + KINROOI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORT + KINROOI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORT + KINROOI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORT + KINROOI
Products information SPORT + KINROOI

BTW identificatienummer (tax): BE06741729736
Ondernemingsnummer: 1083496093
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORT + KINROOI
(Get full report from official database of BE for SPORT + KINROOI)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORT + KINROOI
Addition kinds of activities for SPORT + KINROOI

25110104. commodes | Commodes
25220302. Bestandslotramen: behalve hout | File drawer frames: except wood
26110104. Sulfietpulp | Sulfite pulp
30690607. Rug rugverbindingen, latex | Rug backing compounds, latex
35689900. Krachtoverbrenging apparatuur, nec, nec | Power transmission equipment, nec, nec
36520000. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
38240206. Magnetische tellers | Magnetic counters

Werken bij SPORT + KINROOI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORT + KINROOI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORT + KINROOI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORT + KINROOI. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een ervaren en gemotiveerde huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

  • Technieker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • Administratief bediende - all round (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: GREENFEVER

    Type: Vaste Job

    Voor het beheer van de administratie van verschillende projectvennootschappen zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Een greep uit jouw takenpakket - Je staat in voor de facturatie en boeking (Exact Online / Navision) - Je staat in voor de briefwisseling - Je organiseert vergaderingen en zet de zalen klaar - Je verzorgt de eerstelijnstelefonie - Je biedt administratieve ondersteuning waar nodig - Je beheert de documenten en archief

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • C++ Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENT-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

  • Psychotherapeut volwassenen op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem.We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie volwassenen-, relatie en gezinsbegeleiding die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur 1 avond) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Gezocht profiel Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. Professionele bachelor 4-jarige erkende psychotherapie opleiding afgerond hebben. Gepassioneerd zijn om mensen te helpen. Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur een avond) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van relationele moeilijkheden, gezinsbegeleiding, relatiebegeleiding, burn-out, stressmanagement, rouw en verlies is een groot pluspunt! Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • Fiber Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670205-inline.html?cid=Partner_VDAB Tec ICT is active in the field of telecommunications. In addition to the installation of telecom infrastructure and the provision of services, the company is mainly engaged in the detachment of Telecom profiles.  The “fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new Proximus fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions to realise the EOY objective for the program. This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned…

Zoek naar antwoorden van SPORT + KINROOI in sociale netwerken
Look for responds of SPORT + KINROOI in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORT + KINROOI. Laat een reactie achter voor SPORT + KINROOI. SPORT + KINROOI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORT + KINROOI. Leave a respond for SPORT + KINROOI. SPORT + KINROOI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORT + KINROOI op de google maps. Adres en contacten SPORT + KINROOI
Location of SPORT + KINROOI on the google maps. Address and contacts of SPORT + KINROOI

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORT + KINROOI SPORT + KINROOI: LES FILS D'EUGENE LELOUP SPRL | R. KIKIN | DELHOVE | Francart D | LA POSTE

Other related companies as SPORT + KINROOI: LES FILS D'EUGENE LELOUP SPRL | R. KIKIN | DELHOVE | Francart D | LA POSTE

SPORT + KINROOI is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORT + KINROOI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06741729736. Het bedrijf SPORT + KINROOI bevindt zich op het adres: 'T MEULKE 6; 3640; KINROOI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van SPORT + KINROOI is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORT + KINROOI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORT + KINROOI, openstaande posities, locatie van SPORT + KINROOI op de kaart.

SPORT + KINROOI is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORT + KINROOI, company assigned to the tax number BE06741729736. The company SPORT + KINROOI is located at the address: 'T MEULKE 6; 3640; KINROOI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of SPORT + KINROOI is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORT + KINROOI is not available. You also can look at reviews of SPORT + KINROOI, open positions, location of SPORT + KINROOI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORT + KINROOI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORT + KINROOI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORT + KINROOI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORT + KINROOI, employees, financial statistics.