SP.& FEEST.DUIZEND APPELS

Contactgegevens SP.& FEEST.DUIZEND APPELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SP.& FEEST.DUIZEND APPELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SP.& FEEST.DUIZEND APPELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIMIETSTRAAT 3; 9112; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37724192 (+32-37724192) 37724192 (+32-37724192)

Fax (fax): +32 (71) 373-17-92 +32 (71) 373-17-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SP.& FEEST.DUIZEND APPELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SP.& FEEST.DUIZEND APPELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SP.& FEEST.DUIZEND APPELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SP.& FEEST.DUIZEND APPELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SP.& FEEST.DUIZEND APPELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SP.& FEEST.DUIZEND APPELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SP.& FEEST.DUIZEND APPELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SP.& FEEST.DUIZEND APPELS
Products information SP.& FEEST.DUIZEND APPELS

BTW identificatienummer (tax): BE01434509277
Ondernemingsnummer: 6671417236
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SP.& FEEST.DUIZEND APPELS
(Get full report from official database of BE for SP.& FEEST.DUIZEND APPELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SP.& FEEST.DUIZEND APPELS
Addition kinds of activities for SP.& FEEST.DUIZEND APPELS

393100. Muziekinstrumenten | Musical instruments
20969904. Rijstchips | Rice chips
32990400. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
36710216. Buizen voor het werken boven het röntgen spectrum | Tubes for operating above the x-ray spectrum
39449906. Dollhouses en meubels | Dollhouses and furniture
79970401. Honkbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Baseball club, except professional and semi-professional

Werken bij SP.& FEEST.DUIZEND APPELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SP.& FEEST.DUIZEND APPELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SP.& FEEST.DUIZEND APPELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SP.& FEEST.DUIZEND APPELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

  • Shuttlechauffeur CE Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Firma te Zwevegem zoekt een chauffeur CE voor pendeltransport. Je werkt in ploegsysteem (5u - 13u of 13u - 21u) Je rijdt gemiddeld 22x heen en weer , dus een ganse dag op en af rijden schrikt jou niet af. Je moet ook telkens de oplegger aan- en afpikken en de baches open en dicht doen.

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

  • Winkelbediende TRAITEUR (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen zoeken wij een traiteur winkelbediende Je werkt in het atelier waar je instaat voor het klaar maken van bereidingen en versnijden van vlees Daarnaast werk je ook actief mee om de winkel vor het aanvullen van de rekken Wanneer nodig spring je ook in aan de kassa voor het correct afrekenen van de aankopen van de klanten

  • Chauffeur CE container wagen met haaksysteem (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE sta je in voor het afzetten van lege containers en ophalen van volle containers bij verschillende klanten. De volle containers breng je naar het depot waar deze geledigd worden en waarna u opnieuw naar de volgende klant vertrekt. U weet perfect hoe u met het haaksysteem werkt om de containers af te zetten. U kan kan met trekker oplegger rijden. U vertrekt steeds tussen 4u en 6 u 's morgens afhankelijk van uw klanten en de regio waar u naar toe moet. Per dag werkt u tussen de 9u en 11u.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Barman (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AFSPANNING DE VALK

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak Zuid-West zijn wij op zoek naar gemotiveerd en ervaren personeel voor de bar.

  • Microsoft SQL Server Consultant (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Natch

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties en synchro’s tussen diverse systemen (bv. ERP, CRM, PIM, …) en de e-commerce applicatie waarbij je ons eigen gemaakt NatchOS framework gebruikt. Je staat in voor het design van databases waarbij security en performantie essentiëel zijn. Je beheert SQL-servers, Azure Sql Dbs , zowel van klanten als intern. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van ons NatchOS Framework. Je werkt ramingen uit voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties en communiceert deze aan de verantwoordelijke projectmanager. Je werkt technische analyses uit in overleg met de klant. Tijdens projecten ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren. Je helpt mee aan de ontwikkeling van zowel operationele als BI rapportering.

  • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van SP.& FEEST.DUIZEND APPELS in sociale netwerken
Look for responds of SP.& FEEST.DUIZEND APPELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SP.& FEEST.DUIZEND APPELS. Laat een reactie achter voor SP.& FEEST.DUIZEND APPELS. SP.& FEEST.DUIZEND APPELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SP.& FEEST.DUIZEND APPELS. Leave a respond for SP.& FEEST.DUIZEND APPELS. SP.& FEEST.DUIZEND APPELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SP.& FEEST.DUIZEND APPELS op de google maps. Adres en contacten SP.& FEEST.DUIZEND APPELS
Location of SP.& FEEST.DUIZEND APPELS on the google maps. Address and contacts of SP.& FEEST.DUIZEND APPELS

Andere gerelateerde bedrijven als come SP.& FEEST.DUIZEND APPELS SP.& FEEST.DUIZEND APPELS: FLVANCANNEYT NV NV | HET NAGELATELIER | Cad'O | BIRGITTA FOUBERT | Vonck Consulting NV

Other related companies as SP.& FEEST.DUIZEND APPELS: FLVANCANNEYT NV NV | HET NAGELATELIER | Cad'O | BIRGITTA FOUBERT | Vonck Consulting NV

SP.& FEEST.DUIZEND APPELS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SP.& FEEST.DUIZEND APPELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01434509277. Het bedrijf SP.& FEEST.DUIZEND APPELS bevindt zich op het adres: LIMIETSTRAAT 3; 9112; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van SP.& FEEST.DUIZEND APPELS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SP.& FEEST.DUIZEND APPELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SP.& FEEST.DUIZEND APPELS, openstaande posities, locatie van SP.& FEEST.DUIZEND APPELS op de kaart.

SP.& FEEST.DUIZEND APPELS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SP.& FEEST.DUIZEND APPELS, company assigned to the tax number BE01434509277. The company SP.& FEEST.DUIZEND APPELS is located at the address: LIMIETSTRAAT 3; 9112; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of SP.& FEEST.DUIZEND APPELS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SP.& FEEST.DUIZEND APPELS is not available. You also can look at reviews of SP.& FEEST.DUIZEND APPELS, open positions, location of SP.& FEEST.DUIZEND APPELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SP.& FEEST.DUIZEND APPELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SP.& FEEST.DUIZEND APPELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SP.& FEEST.DUIZEND APPELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SP.& FEEST.DUIZEND APPELS, employees, financial statistics.