ADMINISTR. IMMOBILIبRE

Contactgegevens ADMINISTR. IMMOBILIبRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADMINISTR. IMMOBILIبRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADMINISTR. IMMOBILIبRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE L'ESPINETTE 2BA; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10483670 (+32-10483670) 10483670 (+32-10483670)

Fax (fax): +32 (67) 691-67-77 +32 (67) 691-67-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADMINISTR. IMMOBILIبRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADMINISTR. IMMOBILIبRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADMINISTR. IMMOBILIبRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADMINISTR. IMMOBILIبRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADMINISTR. IMMOBILIبRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADMINISTR. IMMOBILIبRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADMINISTR. IMMOBILIبRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADMINISTR. IMMOBILIبRE
Products information ADMINISTR. IMMOBILIبRE

BTW identificatienummer (tax): BE04449707031
Ondernemingsnummer: 4503265380
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 589,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ADMINISTR. IMMOBILIبRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADMINISTR. IMMOBILIبRE
(Get full report from official database of BE for ADMINISTR. IMMOBILIبRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADMINISTR. IMMOBILIبRE
Addition kinds of activities for ADMINISTR. IMMOBILIبRE

172100. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
372199. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
508399. Landbouw- en tuinmachines, nec | Farm and garden machinery, nec
508599. Industriële benodigdheden, nec | Industrial supplies, nec
15220102. Co-op constructie | Co-op construction
22210405. Nytril breedgeweven stoffen | Nytril broadwoven fabrics
24310205. Raamkaders, hout | Window frames, wood
81119901. Advocaat-generaal, advocaat | General practice attorney, lawyer
87110300. Petroleum, mijnbouw en chemische ingenieurs | Petroleum, mining, and chemical engineers
94410201. Gelijk werkgelegenheidskantoor, overheid | Equal employment opportunity office, government

Werken bij ADMINISTR. IMMOBILIبRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADMINISTR. IMMOBILIبRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADMINISTR. IMMOBILIبRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADMINISTR. IMMOBILIبRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerk(st)er - houtbewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houthandel te Brugge zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die zelfstandig kan werken, ervaring heeft met laminaat en parketten leggen, deuren kan plaatsen, herstellingen aan parketten kan uitvoeren.

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Ontwerper - Tekenaar (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw expertise op gebied van brandbeveiliging stelt u blijvend in staat uitstekende oplossingen uit te werken voor onze klanten: - Calculatie van brandblussystemen (sprinkler) - Uitwerken van ontwerp in AUTOCAD conform de normeringen - Hydraulische berekeningen in specifieke software - Werkvoorbereiding - Verzorgen van de voorraadaanvragen

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Smeermaas, 20 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanaken. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - DEELTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • Jobstudent grafisch ontwerp (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar een jobstudent webdesign om het team te versterken. In eerste instantie tijdens de zomervakantie, maar daarna zijn ook andere vakanties weekends en/of weekdagen een optie. · Je bouwt mee aan de website aan de hand vaneen grafische en/of technische invulling. · Je werkt brochures, flyers en ander drukwerk uit. · Je werkt de grafische/technische kant van de nieuwsbrief en promoties uit

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van ADMINISTR. IMMOBILIبRE in sociale netwerken
Look for responds of ADMINISTR. IMMOBILIبRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADMINISTR. IMMOBILIبRE. Laat een reactie achter voor ADMINISTR. IMMOBILIبRE. ADMINISTR. IMMOBILIبRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADMINISTR. IMMOBILIبRE. Leave a respond for ADMINISTR. IMMOBILIبRE. ADMINISTR. IMMOBILIبRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADMINISTR. IMMOBILIبRE op de google maps. Adres en contacten ADMINISTR. IMMOBILIبRE
Location of ADMINISTR. IMMOBILIبRE on the google maps. Address and contacts of ADMINISTR. IMMOBILIبRE

Andere gerelateerde bedrijven als come ADMINISTR. IMMOBILIبRE ADMINISTR. IMMOBILIبRE: M. & M. DECO | ERIK CLAEYS | GAN BELGIUM | LE COBOURG | ROGER TAILLIEU

Other related companies as ADMINISTR. IMMOBILIبRE: M. & M. DECO | ERIK CLAEYS | GAN BELGIUM | LE COBOURG | ROGER TAILLIEU

ADMINISTR. IMMOBILIبRE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADMINISTR. IMMOBILIبRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04449707031. Het bedrijf ADMINISTR. IMMOBILIبRE bevindt zich op het adres: AVENUE DE L'ESPINETTE 2BA; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 589,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in ADMINISTR. IMMOBILIبRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADMINISTR. IMMOBILIبRE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADMINISTR. IMMOBILIبRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADMINISTR. IMMOBILIبRE, openstaande posities, locatie van ADMINISTR. IMMOBILIبRE op de kaart.

ADMINISTR. IMMOBILIبRE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADMINISTR. IMMOBILIبRE, company assigned to the tax number BE04449707031. The company ADMINISTR. IMMOBILIبRE is located at the address: AVENUE DE L'ESPINETTE 2BA; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 589,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in ADMINISTR. IMMOBILIبRE were not found.
The main activity of ADMINISTR. IMMOBILIبRE is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ADMINISTR. IMMOBILIبRE is not available. You also can look at reviews of ADMINISTR. IMMOBILIبRE, open positions, location of ADMINISTR. IMMOBILIبRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADMINISTR. IMMOBILIبRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADMINISTR. IMMOBILIبRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADMINISTR. IMMOBILIبRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADMINISTR. IMMOBILIبRE, employees, financial statistics.