SCHELDESTAPPERS ZINGEM

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • SCHELDESTAPPERS ZINGEM
Private companiesMiscellaneous Repair Services • SCHELDESTAPPERS ZINGEM

Contactgegevens SCHELDESTAPPERS ZINGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHELDESTAPPERS ZINGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHELDESTAPPERS ZINGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSTRAAT 54; 9890; GAVERE, België

Telefoon (phone): 93846863 (+32-93846863) 93846863 (+32-93846863)

Fax (fax): +32 (15) 517-38-38 +32 (15) 517-38-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHELDESTAPPERS ZINGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHELDESTAPPERS ZINGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHELDESTAPPERS ZINGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHELDESTAPPERS ZINGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHELDESTAPPERS ZINGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHELDESTAPPERS ZINGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHELDESTAPPERS ZINGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHELDESTAPPERS ZINGEM
Products information SCHELDESTAPPERS ZINGEM

BTW identificatienummer (tax): BE03503784179
Ondernemingsnummer: 8246307373
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHELDESTAPPERS ZINGEM
(Get full report from official database of BE for SCHELDESTAPPERS ZINGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHELDESTAPPERS ZINGEM
Addition kinds of activities for SCHELDESTAPPERS ZINGEM

2879. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
38249903. Parkeermeters | Parking meters
51490601. Dieetvoeding | Diet foods
73590301. Palletbox verhuur | Pallet box rental
86999900. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec

Werken bij SCHELDESTAPPERS ZINGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHELDESTAPPERS ZINGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHELDESTAPPERS ZINGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHELDESTAPPERS ZINGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior medewerker HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

  • INSTELLER SPUITGIETMACHINES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma gespecialiseerd in huisdierartikelen gaan wij op zoek naar iemand met kennis/ervaring in de kunststofverwerking, spuitgietprocessen en matrijzen. Firma gelegen regio Groot Kortrijk. Taken Optimalisatie van spuitgietprocessen Opstart van nieuwe matrijzen Analyse en meedenken naar oplossingen van spuitgietproblemen Automatisatie Invoeren van nieuwe systemen om de kwaliteit en efficiëntie te verzekeren Bijscholingen volgen Opleidingen geven aan collega’s

  • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENT VERKOOP 31/12 tot 20/01 (M/V/X) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een jobstudent om te werken tussen 31 december en 20 januari. Je wordt ook tewerkgesteld op zondag. op maandag en zaterdag ben je thuis. De winkel is ook open op 1 januari. Werkrooster: maandag: 13u30-20u30 Dinsdag: 13u30-20u30 Woensdag: 13u30-20u30 Vrijdag: 14u30-20u30 Zondag: 13u30-20u30 Dinsdag 01/01/2019: 12u30-16u30

  • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • BARBIER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: PARREIN MARC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

  • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Werfreserve

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

Zoek naar antwoorden van SCHELDESTAPPERS ZINGEM in sociale netwerken
Look for responds of SCHELDESTAPPERS ZINGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHELDESTAPPERS ZINGEM. Laat een reactie achter voor SCHELDESTAPPERS ZINGEM. SCHELDESTAPPERS ZINGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHELDESTAPPERS ZINGEM. Leave a respond for SCHELDESTAPPERS ZINGEM. SCHELDESTAPPERS ZINGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHELDESTAPPERS ZINGEM op de google maps. Adres en contacten SCHELDESTAPPERS ZINGEM
Location of SCHELDESTAPPERS ZINGEM on the google maps. Address and contacts of SCHELDESTAPPERS ZINGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHELDESTAPPERS ZINGEM SCHELDESTAPPERS ZINGEM: HORTICART | JAMBON DE L´OURTHE | VERCRUYSSE R | D'Hont C | Erna

Other related companies as SCHELDESTAPPERS ZINGEM: HORTICART | JAMBON DE L´OURTHE | VERCRUYSSE R | D'Hont C | Erna

SCHELDESTAPPERS ZINGEM is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHELDESTAPPERS ZINGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03503784179. Het bedrijf SCHELDESTAPPERS ZINGEM bevindt zich op het adres: DORPSTRAAT 54; 9890; GAVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van SCHELDESTAPPERS ZINGEM is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHELDESTAPPERS ZINGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHELDESTAPPERS ZINGEM, openstaande posities, locatie van SCHELDESTAPPERS ZINGEM op de kaart.

SCHELDESTAPPERS ZINGEM is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHELDESTAPPERS ZINGEM, company assigned to the tax number BE03503784179. The company SCHELDESTAPPERS ZINGEM is located at the address: DORPSTRAAT 54; 9890; GAVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of SCHELDESTAPPERS ZINGEM is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHELDESTAPPERS ZINGEM is not available. You also can look at reviews of SCHELDESTAPPERS ZINGEM, open positions, location of SCHELDESTAPPERS ZINGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHELDESTAPPERS ZINGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHELDESTAPPERS ZINGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHELDESTAPPERS ZINGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHELDESTAPPERS ZINGEM, employees, financial statistics.