ROYAL SEA YACHT CLUB

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ROYAL SEA YACHT CLUB
Private companiesWater Transportation • ROYAL SEA YACHT CLUB

Contactgegevens ROYAL SEA YACHT CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROYAL SEA YACHT CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROYAL SEA YACHT CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MONTGOMERYKAAI 1; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59702754 (+32-59702754) 59702754 (+32-59702754)

Fax (fax): +32 (15) 119-51-73 +32 (15) 119-51-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROYAL SEA YACHT CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROYAL SEA YACHT CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROYAL SEA YACHT CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROYAL SEA YACHT CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROYAL SEA YACHT CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROYAL SEA YACHT CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROYAL SEA YACHT CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROYAL SEA YACHT CLUB
Products information ROYAL SEA YACHT CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE09031280517
Ondernemingsnummer: 1703125000
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts).

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROYAL SEA YACHT CLUB
(Get full report from official database of BE for ROYAL SEA YACHT CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROYAL SEA YACHT CLUB
Addition kinds of activities for ROYAL SEA YACHT CLUB

3544. Speciale sterven, gereedschappen, jigs en fixtures | Special dies, tools, jigs, and fixtures
358600. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
10999903. Ilmeniet mijnbouw | Ilmenite mining
22580202. Stofafwerking, kettingbrei | Fabric finishing, warp knit
35550501. Type giet-, oprichtings- of smeltmachines | Type casting, founding, or melting machines
50990302. Lifesaving en survival apparatuur (niet-medisch) | Lifesaving and survival equipment (non-medical)

Werken bij ROYAL SEA YACHT CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROYAL SEA YACHT CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROYAL SEA YACHT CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROYAL SEA YACHT CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analist Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring dat heel wat uitdagingen en vaardigheden met zich meebrengt? Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie met een eventueel zicht op een vast contract? Onze klant is een dynamisch bedrijf gesitueerd in Diegem en zoekt iemand met een proactieve en open mentaliteit om hun finance team te vervoegen. Het internationaal bedrijf is op zoek naar een Financial Analist met een aantal jaar ervaring die op lange termijn expertise wilt delen voor deze nieuwe vacature! Jouw verantwoordelijkheden: Rapportering in zijn meest ruime betekenis; Activiteiten- en resultatenopvolging, daarnevens klantenrapportering en margeanalyses; Opvolging van financieringsbehoeftes voor de projecten; Budgettering met bijhorende maandelijkse analyse; Opmaken van voorbereidende detailstaten voor statutaire auditdoeleinden, fiscale rapporteringen, etc. Efficiëntie van de aandrijving en verbetering van interne controles, bijvoorbeeld het verminderen van handmatige journaals en het verwerken van uitzonderingen SOX-Controles (worden aangeleerd) uitvoeren By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • Student magazijnier bouwmaterialen zaterdagwerk (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier help je de klanten verder die hun bouwmaterialen zelf komen afhalen op de vestiging. Tevens sta je ook in voor de orde en netheid op het terrein.

  • LESGEVER OMNISPORT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks omnisport op maandag en/of woensdag en/of vrijdag van 18:30-20:30 u in Brugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student frituur (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

  • Sales & Logistiek medewerker (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een hoog technologisch bedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een gedreven Sales & Logistiek medewerker. In een functie al Sales & Logistiek medewerker ondersteun je de logistiek met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten en facturatie richting onze productievestigingen en met de data ingave in SAP. Als Sales & Logistiek medewerker ondersteun je ook de Customer Service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfishes. Je put de costing van de artikelen in SAP, je zorgt voor de administratieve afhandelingen van directe zendingen en je staat in voor het opmaken van stockoverzichten voor klanten.

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

  • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OMNINO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

Zoek naar antwoorden van ROYAL SEA YACHT CLUB in sociale netwerken
Look for responds of ROYAL SEA YACHT CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROYAL SEA YACHT CLUB. Laat een reactie achter voor ROYAL SEA YACHT CLUB. ROYAL SEA YACHT CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROYAL SEA YACHT CLUB. Leave a respond for ROYAL SEA YACHT CLUB. ROYAL SEA YACHT CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROYAL SEA YACHT CLUB op de google maps. Adres en contacten ROYAL SEA YACHT CLUB
Location of ROYAL SEA YACHT CLUB on the google maps. Address and contacts of ROYAL SEA YACHT CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come ROYAL SEA YACHT CLUB ROYAL SEA YACHT CLUB: COIFFURE JOCELYNE | Wibri | Nachtegaal (De) | Leeuwerik (De) | ALARMVISION

Other related companies as ROYAL SEA YACHT CLUB: COIFFURE JOCELYNE | Wibri | Nachtegaal (De) | Leeuwerik (De) | ALARMVISION

ROYAL SEA YACHT CLUB is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROYAL SEA YACHT CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09031280517. Het bedrijf ROYAL SEA YACHT CLUB bevindt zich op het adres: MONTGOMERYKAAI 1; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 856,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts)..
De hoofdactiviteit van ROYAL SEA YACHT CLUB is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROYAL SEA YACHT CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROYAL SEA YACHT CLUB, openstaande posities, locatie van ROYAL SEA YACHT CLUB op de kaart.

ROYAL SEA YACHT CLUB is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROYAL SEA YACHT CLUB, company assigned to the tax number BE09031280517. The company ROYAL SEA YACHT CLUB is located at the address: MONTGOMERYKAAI 1; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 856,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts)..
The main activity of ROYAL SEA YACHT CLUB is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROYAL SEA YACHT CLUB is not available. You also can look at reviews of ROYAL SEA YACHT CLUB, open positions, location of ROYAL SEA YACHT CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROYAL SEA YACHT CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROYAL SEA YACHT CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROYAL SEA YACHT CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROYAL SEA YACHT CLUB, employees, financial statistics.