ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB

Contactgegevens ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VANDERVEKEN 159; 1083; GANSHOREN, België

Telefoon (phone): 24680150 (+32-24680150) 24680150 (+32-24680150)

Fax (fax): +32 (67) 704-50-40 +32 (67) 704-50-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB
Products information ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE06849395751
Ondernemingsnummer: 9145263671
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 809,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB
(Get full report from official database of BE for ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB
Addition kinds of activities for ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB

871300. Surveying services | Surveying services
14229907. Kuilen, mijnbouw, gebroken en gebroken steengroeven | Whiting mining, crushed and broken-quarrying
39969901. Asfalt-viltbasis vloerbedekking: linoleum, tapijt | Asphalted-felt-base floor coverings: linoleum, carpet
51690502. Lijm | Glue
72170203. Tapijt- en tapijtverfplant | Carpet and rug dyeing plant
72510103. Schoenverven winkel | Shoe dyeing shop

Werken bij ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend familiebedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Je zal instaan voor: - stocktellingen - controleren van leveringen - rayons aanvullen - klanten bedienen - kassawerk op piekmomenten

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Medior Java Developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Artilium

    Type: Vaste Job

    Als Medior/Senior Developer ben je dagelijks bezig met de implementatie van nieuwe features op een projectmatige manier. Je schrijft niet alleen code maar denkt ook mee over de architectuur en gebruikte technologieën. Multi-platform en automatisatie zijn evident. Je gebruikt je ervaring en kennis en helpt hiermee collega's om tot optimale oplossingen te komen. Als voorstander van een DevOps cultuur draag je dagelijks bij aan de CI/CD structuur en helpt mee om deze in de toekomst nog te verbeteren.

  • VERZEKERINGSSPECIALIST REGIO WILLEBROEK (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    je bent in het bezit van een bachelorsdiploma of een master diploma in een economische richting bijvoorbeeld: financie- en verzekeringswezen of een master TEW. een eerste ervaring in de banksector en met verzekeringen is een vereiste; zowel met BOAR als met leven. je hebt een open persoonlijkheid en verleent graag advies op maat je neemt Initiatief beschikt over een commerciële ingesteldheid en communiceert vlot; autonoom en resultaat gericht u werkt graag in teamverband.

  • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

  • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

  • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Vaste Job

    Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

  • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB in sociale netwerken
Look for responds of ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB. Laat een reactie achter voor ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB. ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB. Leave a respond for ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB. ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB op de google maps. Adres en contacten ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB
Location of ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB on the google maps. Address and contacts of ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB: PETER CARTON | MARCEL SEPTON | F. BOURGEOIS | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | GAR N.O.H. SPRL

Other related companies as ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB: PETER CARTON | MARCEL SEPTON | F. BOURGEOIS | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | GAR N.O.H. SPRL

ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06849395751. Het bedrijf ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB bevindt zich op het adres: RUE VANDERVEKEN 159; 1083; GANSHOREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 809,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB, openstaande posities, locatie van ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB op de kaart.

ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB, company assigned to the tax number BE06849395751. The company ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB is located at the address: RUE VANDERVEKEN 159; 1083; GANSHOREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 809,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB is not available. You also can look at reviews of ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB, open positions, location of ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB, employees, financial statistics.