MARCEL SEPTON

Contactgegevens MARCEL SEPTON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL SEPTON: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL SEPTON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND-RUE 58; 4560; CLAVIER, België

Telefoon (phone): 86344227 (+32-86344227) 86344227 (+32-86344227)

Fax (fax): +32 (63) 854-88-58 +32 (63) 854-88-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL SEPTON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL SEPTON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL SEPTON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL SEPTON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL SEPTON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL SEPTON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL SEPTON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL SEPTON
Products information MARCEL SEPTON

BTW identificatienummer (tax): BE07836517333
Ondernemingsnummer: 4078918457
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in MARCEL SEPTON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL SEPTON
(Get full report from official database of BE for MARCEL SEPTON)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL SEPTON
Addition kinds of activities for MARCEL SEPTON

106102. Mangaanertsertsbouw | Manganese ores mining
374301. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives
506499. Elektrische apparaten, televisie en radio, niet inbegrepen | Electrical appliances, television and radio, nec
28430202. Textielafwerkingsmiddelen | Textile finishing agents
38260403. Proteïneanalysatoren, laboratoriumtype | Protein analyzers, laboratory type
42159904. Pakketlevering, voertuig | Parcel delivery, vehicular
59460000. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
92110403. Rechten, provincie overheid | Courts, county government
92210404. Politiebescherming, lokale overheid | Police protection, local government

Werken bij MARCEL SEPTON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL SEPTON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL SEPTON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL SEPTON. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

 • LOODGIETER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Mechelen zijn we opzoek naar een ervaren loodgieter voor deze vacature zijn je volgende taken: je kan Pe afvoerleidingen leggen en aansluiten je plaatst sanitaire installaties en/of brandbeveiligingsinstallaties je werkt veilig en kwalitatief je kan werken met een diamantboor slijpschijf PE lasmachine en draad/groefmachine

 • Operator (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf in Lokeren  zijn wij op zoek naar een ervaren operator/bedienaar

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Berlaar-Itegem - uitstekend betaald (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO WETTEREN (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Student verkoop charcuterie St TRuiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student verkoper/verkoopster supermarkt in St Truiden weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

 • Accountmanager werving & selectie (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Continu Carrière

  Type: Vaste Job

  Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

 • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

  Regio: GREMBERGEN

  Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

  Type: Vaste Job

  Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

 • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ARCADIS

  Type: Vaste Job

  Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

 • Polyvalent ruwbouwarbeider (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: MAVEAU

  Type: Vaste Job

  Het uitvoeren van voorbereidende werken op de werf. Dit omvat afbraakwerken, graafwerken, rioleringswerken, funderingswerken... We zijn hoofdzakelijk actief in de particuliere woningbouw en woningrenovatie in de omgeving groot Brugge. neem een kijkje op onze jobpagina http://www.maveau.be/nl/jobs

 • FLEXI HORECAMEDEWERKER (M/V) WEEKEND (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Flexijob

  Voor een hippe horeczaak in centrum Knokke, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker die wekelijks afwisselend zaterdag, zondag (of allebei indien gewenst) kan meehelpen. Je helpt mee opdienen en afruimen in de zaal. De werkuren liggen tussen 12u & 22u

Zoek naar antwoorden van MARCEL SEPTON in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL SEPTON in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL SEPTON. Laat een reactie achter voor MARCEL SEPTON. MARCEL SEPTON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL SEPTON. Leave a respond for MARCEL SEPTON. MARCEL SEPTON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL SEPTON op de google maps. Adres en contacten MARCEL SEPTON
Location of MARCEL SEPTON on the google maps. Address and contacts of MARCEL SEPTON

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL SEPTON MARCEL SEPTON: All Decor Dehut SCRL | KBC | ALTRIPAN | De Regge | De Witte P

Other related companies as MARCEL SEPTON: All Decor Dehut SCRL | KBC | ALTRIPAN | De Regge | De Witte P

MARCEL SEPTON is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL SEPTON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07836517333. Het bedrijf MARCEL SEPTON bevindt zich op het adres: GRAND-RUE 58; 4560; CLAVIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 638,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MARCEL SEPTON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCEL SEPTON is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL SEPTON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL SEPTON, openstaande posities, locatie van MARCEL SEPTON op de kaart.

MARCEL SEPTON is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL SEPTON, company assigned to the tax number BE07836517333. The company MARCEL SEPTON is located at the address: GRAND-RUE 58; 4560; CLAVIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 638,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MARCEL SEPTON were not found.
The main activity of MARCEL SEPTON is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL SEPTON is not available. You also can look at reviews of MARCEL SEPTON, open positions, location of MARCEL SEPTON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL SEPTON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL SEPTON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL SEPTON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL SEPTON, employees, financial statistics.