RENAULT OLDTIMERCLUB

Contactgegevens RENAULT OLDTIMERCLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENAULT OLDTIMERCLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENAULT OLDTIMERCLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIKANTSTRAAT 106; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 33241026 (+32-33241026) 33241026 (+32-33241026)

Fax (fax): +32 (84) 738-10-18 +32 (84) 738-10-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENAULT OLDTIMERCLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENAULT OLDTIMERCLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENAULT OLDTIMERCLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENAULT OLDTIMERCLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENAULT OLDTIMERCLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENAULT OLDTIMERCLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENAULT OLDTIMERCLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENAULT OLDTIMERCLUB
Products information RENAULT OLDTIMERCLUB

BTW identificatienummer (tax): BE04920471191
Ondernemingsnummer: 5222320556
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types de Clubs: Voitures Anciennes.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENAULT OLDTIMERCLUB
(Get full report from official database of BE for RENAULT OLDTIMERCLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENAULT OLDTIMERCLUB
Addition kinds of activities for RENAULT OLDTIMERCLUB

3851. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
5932. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores
353700. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
531100. Warenhuizen | Department stores
23390303. Beachwear: vrouwen, misses 'en junioren' | Beachwear: women's, misses', and juniors'
24991006. Spigots, hout | Spigots, wood
35410107. Jig saai en slijpmachines | Jig boring and grinding machines
59630204. Voedseldienst, mobiel, behalve koffie-wagen | Food service, mobile, except coffee-cart

Werken bij RENAULT OLDTIMERCLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENAULT OLDTIMERCLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENAULT OLDTIMERCLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENAULT OLDTIMERCLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien junior M/V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een bekwame mecanicien- carossier- opbouwer voor vrachtwagens en opleggers. Je voert herstellingen uit aan het koetswerk en rermorques en vervangt beschadigde onderdelen. Alsook voert u de onderhoud van de voertuigen uit. De opbouw van opleggers behoort ook tot 1 van u taken.

  • Medewerker Vleesafdeling - Deeltijds - Metro Antwerpen Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gespecialiseerd medewerker op de vleesafdeling bij Metro Antwerpen Zuid heb jij een sterke feeling met kwalitatieve verse voeding! Je zorgt voor een correcte, snelle en hygienische behandeling van de vleesproducten. Je bent een rasechte verkoper, en kan door jouw uitgebreide kennis sterk advies geven aan klanten. Je raadt nieuwe producten enthousiast aan. Je houdt je werkplek steeds netjes. Je werkt op een positieve manier samen met collega's.

  • CNC Daaier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld in een professionele omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van een cnc draaibank. Aan de hand van tekeningen en een programma maakt u series van 50 tot 250 stuks. Voor nieuwe onderdelen dient u nog een programma te maken. Het startuurloon is €13 + maaltijdcheques van €5. Indien je ervaring hebt, is dit bespreekbaar.

  • Magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE-KACHTEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

  • Process Engineer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een process engineer. U bent verantwoordelijk voor het ontwerp van clean utility fluids distributie systemen in de pharma. Dit betekent de opmaak van de P/ID's, opmaak van de routing van de loops, opmaak van de functionele beschrijving van het system nodig voor de automation engineers, opmaken van technische specificaties. De systemen zijn o.a. WFI (water for injection), CS (clean steam), PW (purified water), NaOH, CAP (compressed air process). Daarnaast staat u in voor de opvolging van de uitvoering op de werf van bovengenoemde systemen met inbegrip van opvolging van commissioning uitgevoerd door de aannemer. Ook kwalificatie van bovengenoemde systemen behoort tot uw takenpakket. Dit omvat de opmaak van IQ en OQ protocols volgens beschikbare templates en het invullen van deze protocols tot rapporten.

  • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

  • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Flexijob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van RENAULT OLDTIMERCLUB in sociale netwerken
Look for responds of RENAULT OLDTIMERCLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENAULT OLDTIMERCLUB. Laat een reactie achter voor RENAULT OLDTIMERCLUB. RENAULT OLDTIMERCLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENAULT OLDTIMERCLUB. Leave a respond for RENAULT OLDTIMERCLUB. RENAULT OLDTIMERCLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENAULT OLDTIMERCLUB op de google maps. Adres en contacten RENAULT OLDTIMERCLUB
Location of RENAULT OLDTIMERCLUB on the google maps. Address and contacts of RENAULT OLDTIMERCLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come RENAULT OLDTIMERCLUB RENAULT OLDTIMERCLUB: HUIS PRINSJE | INTERDECO | PRESS SHOP A L G SA | HUIS BAEYENS | VLEMINCX DELICATESSEN

Other related companies as RENAULT OLDTIMERCLUB: HUIS PRINSJE | INTERDECO | PRESS SHOP A L G SA | HUIS BAEYENS | VLEMINCX DELICATESSEN

RENAULT OLDTIMERCLUB is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENAULT OLDTIMERCLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04920471191. Het bedrijf RENAULT OLDTIMERCLUB bevindt zich op het adres: HEIKANTSTRAAT 106; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Voitures Anciennes..
De hoofdactiviteit van RENAULT OLDTIMERCLUB is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENAULT OLDTIMERCLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENAULT OLDTIMERCLUB, openstaande posities, locatie van RENAULT OLDTIMERCLUB op de kaart.

RENAULT OLDTIMERCLUB is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENAULT OLDTIMERCLUB, company assigned to the tax number BE04920471191. The company RENAULT OLDTIMERCLUB is located at the address: HEIKANTSTRAAT 106; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Voitures Anciennes..
The main activity of RENAULT OLDTIMERCLUB is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RENAULT OLDTIMERCLUB is not available. You also can look at reviews of RENAULT OLDTIMERCLUB, open positions, location of RENAULT OLDTIMERCLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENAULT OLDTIMERCLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENAULT OLDTIMERCLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENAULT OLDTIMERCLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENAULT OLDTIMERCLUB, employees, financial statistics.