JULIUS SPIESSENS

Contactgegevens JULIUS SPIESSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIUS SPIESSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIUS SPIESSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EGIED DE JONGHESTRAAT 68; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 38890845 (+32-38890845) 38890845 (+32-38890845)

Fax (fax): +32 (63) 779-67-52 +32 (63) 779-67-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIUS SPIESSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIUS SPIESSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIUS SPIESSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIUS SPIESSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIUS SPIESSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIUS SPIESSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIUS SPIESSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIUS SPIESSENS
Products information JULIUS SPIESSENS

BTW identificatienummer (tax): BE01280151367
Ondernemingsnummer: 1909393310
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in JULIUS SPIESSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Begrafeniswezen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIUS SPIESSENS
(Get full report from official database of BE for JULIUS SPIESSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIUS SPIESSENS
Addition kinds of activities for JULIUS SPIESSENS

01390104. Hooi boerderij | Hay farm
07829902. Snelweg gazon en tuin onderhoud diensten | Highway lawn and garden maintenance services
26210901. Asbest gevuld papier | Asbestos filled paper
33259901. Legering van legeringen, behalve investeringen | Alloy steel castings, except investment
50390104. Structurele assemblage, geprefabriceerd: niet-hout | Structural assemblies, prefabricated: non-wood
51990304. Kat doos vulmiddel | Cat box filler

Werken bij JULIUS SPIESSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIUS SPIESSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIUS SPIESSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIUS SPIESSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hamont, 12 uur per week. (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Hamont. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • Student with knowledge of the Croatian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Croatian language. The job requires to do data quality checks in Croatian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

  • Junior verkoper bestelwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Antwerpen is één van de grootste Ivecodealers in de Benelux. Om hun groei in de vestiging van Antwerpen te ondersteuenen, zijn wij dringend op zoek naar ervaren en dynamisch technisch en commerciele: Junior verkoper bestelwagens!

  • Zelfstandig podoloog - Campus Rumst en Bornem (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AZ Rivierenland (AZ Heilige Familie Rumst en Sint-Jozefkliniek Bornem & Willebroek) is op zoek naar een enthousiaste zelfstandige podoloog. Je staat in voor de podologische raadpleging 2 dagen per week op campus Rumst en 1 dag per week op campus Bornem. Je staat in voor preventie, screening en behandeling van de diabetes voet. Dit zowel bij de ambulante als de gehospitaliseerde patiënt. Je voert instrumentele behandelingen en wondzorg uit bij andere risico groepen zoals, vaatlijden, neurologische stoornissen, reumavoet, …. Je werkt zelfstandig in supervisie met diabetologen en je hebt een nauwe samenwerking met andere disciplines binnen het ziekenhuis, vb. geriatrie, nierdialyse, vaatheelkunde, plastische heelkunde, orthopedie, … . Je werkt zelfstandig na een inwerkperiode.

  • Medewerkers bediening Café De Markten (flexijob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    AUB-SVP zoekt flexijobbers die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

  • Bediening/bar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: VALLÉ CARMEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van JULIUS SPIESSENS in sociale netwerken
Look for responds of JULIUS SPIESSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIUS SPIESSENS. Laat een reactie achter voor JULIUS SPIESSENS. JULIUS SPIESSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIUS SPIESSENS. Leave a respond for JULIUS SPIESSENS. JULIUS SPIESSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIUS SPIESSENS op de google maps. Adres en contacten JULIUS SPIESSENS
Location of JULIUS SPIESSENS on the google maps. Address and contacts of JULIUS SPIESSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIUS SPIESSENS JULIUS SPIESSENS: CORSETTERIE MONIQUE | RIK PIERLOOT | Gryp BVBA | Temmerman V | PANOS

Other related companies as JULIUS SPIESSENS: CORSETTERIE MONIQUE | RIK PIERLOOT | Gryp BVBA | Temmerman V | PANOS

JULIUS SPIESSENS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIUS SPIESSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01280151367. Het bedrijf JULIUS SPIESSENS bevindt zich op het adres: EGIED DE JONGHESTRAAT 68; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 725,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Begrafeniswezen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in JULIUS SPIESSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JULIUS SPIESSENS is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIUS SPIESSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIUS SPIESSENS, openstaande posities, locatie van JULIUS SPIESSENS op de kaart.

JULIUS SPIESSENS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIUS SPIESSENS, company assigned to the tax number BE01280151367. The company JULIUS SPIESSENS is located at the address: EGIED DE JONGHESTRAAT 68; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 725,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Begrafeniswezen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in JULIUS SPIESSENS were not found.
The main activity of JULIUS SPIESSENS is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIUS SPIESSENS is not available. You also can look at reviews of JULIUS SPIESSENS, open positions, location of JULIUS SPIESSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIUS SPIESSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIUS SPIESSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIUS SPIESSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIUS SPIESSENS, employees, financial statistics.