P.C. GOSSELIES

Contactgegevens P.C. GOSSELIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.C. GOSSELIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.C. GOSSELIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE VIESVILLE 97; 6041; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71344043 (+32-71344043) 71344043 (+32-71344043)

Fax (fax): +32 (61) 971-74-79 +32 (61) 971-74-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.C. GOSSELIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.C. GOSSELIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.C. GOSSELIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.C. GOSSELIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.C. GOSSELIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.C. GOSSELIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.C. GOSSELIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.C. GOSSELIES
Products information P.C. GOSSELIES

BTW identificatienummer (tax): BE02257385253
Ondernemingsnummer: 4000640869
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 764,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Clubs: P茅tanque.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.C. GOSSELIES
(Get full report from official database of BE for P.C. GOSSELIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.C. GOSSELIES
Addition kinds of activities for P.C. GOSSELIES

3751. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles, and parts
222199. Breedgeweven stoffabrieken, kunstmatige, nec | Broadwoven fabric mills, manmade, nec
31110500. Garment leather | Garment leather
34129900. Metalen vaten, trommels en emmers, nec | Metal barrels, drums, and pails, nec
34430125. Vaten, metalen plaat | Vats, metal plate
39440700. Babywagens en zittingen | Baby carriages and restraint seats
50830203. Lawn machines en uitrusting | Lawn machinery and equipment
57190602. Afbeeldingen, muur | Pictures, wall

Werken bij P.C. GOSSELIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.C. GOSSELIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.C. GOSSELIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.C. GOSSELIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenoperator voor voedingsbedrijf / voltijds / 2 ploegen / Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenoperator. Je staat in voor de bereiding en aanlevering van verschillende ingrediënten en sauzen voor de kant- en klaar maaltijden m.b.v. machines en installaties. Je zorgt ervoor dat de continuïteit van het productieproces gegarandeerd kan worden, conform de kwaliteitsvereisten.

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • onderhoudstechnieker (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    herstellen van machines onderhouden van machines reinigen van toestellen

  • Elektricien | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de onderhoudsafdeling bij onze klant, zijn wij dringend op zoek naar een elektricien. Je takenpakket zal bestaan uit: Instaan voor alle onderhouds-, herstellings- en installatiewerkzaamheden aan de elektrische onderdelen van het machinepark, het materiaal en de gebouwen. Zorgen voor de implementatie van verbeterprojecten en nieuwe installaties. Regelmatig de goede werking van de machines controleren via checklist. Rapporteren aan de afdelingsverantwoordelijke.

  • Poetshulp (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Burelen poetsen - Enkel op zaterdag - Zes uur werken

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • Student traiteurzaak kerstvakantie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak in hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor de kerstvakantie Jouw taken? - Meehelpen achter de toonbank (charcuterie en mensen bedienen) of in de keuken (broodjes smeren, plateau's beleggen,...) - Kassawerk - De winkel op orde houden

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

Zoek naar antwoorden van P.C. GOSSELIES in sociale netwerken
Look for responds of P.C. GOSSELIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.C. GOSSELIES. Laat een reactie achter voor P.C. GOSSELIES. P.C. GOSSELIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.C. GOSSELIES. Leave a respond for P.C. GOSSELIES. P.C. GOSSELIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.C. GOSSELIES op de google maps. Adres en contacten P.C. GOSSELIES
Location of P.C. GOSSELIES on the google maps. Address and contacts of P.C. GOSSELIES

Andere gerelateerde bedrijven als come P.C. GOSSELIES P.C. GOSSELIES: L'UOMO | Kestens J | V.C. GENK | VAN DEN BOSSCHE | DENTAAL LABO VAN GOETHEM

Other related companies as P.C. GOSSELIES: L'UOMO | Kestens J | V.C. GENK | VAN DEN BOSSCHE | DENTAAL LABO VAN GOETHEM

P.C. GOSSELIES is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P.C. GOSSELIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02257385253. Het bedrijf P.C. GOSSELIES bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE VIESVILLE 97; 6041; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 764,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: P茅tanque..
De hoofdactiviteit van P.C. GOSSELIES is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.C. GOSSELIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.C. GOSSELIES, openstaande posities, locatie van P.C. GOSSELIES op de kaart.

P.C. GOSSELIES is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is P.C. GOSSELIES, company assigned to the tax number BE02257385253. The company P.C. GOSSELIES is located at the address: CHAUSS?E DE VIESVILLE 97; 6041; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 764,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: P茅tanque..
The main activity of P.C. GOSSELIES is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of P.C. GOSSELIES is not available. You also can look at reviews of P.C. GOSSELIES, open positions, location of P.C. GOSSELIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.C. GOSSELIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.C. GOSSELIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.C. GOSSELIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.C. GOSSELIES, employees, financial statistics.