OOSTENDSE PETANQUE CLUB

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • OOSTENDSE PETANQUE CLUB
Private companiesMiscellaneous Retail • OOSTENDSE PETANQUE CLUB

Contactgegevens OOSTENDSE PETANQUE CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OOSTENDSE PETANQUE CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

OOSTENDSE PETANQUE CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD VAN TYGHEMLAAN 59; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59707822 (+32-59707822) 59707822 (+32-59707822)

Fax (fax): +32 (55) 549-19-72 +32 (55) 549-19-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OOSTENDSE PETANQUE CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OOSTENDSE PETANQUE CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OOSTENDSE PETANQUE CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OOSTENDSE PETANQUE CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OOSTENDSE PETANQUE CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OOSTENDSE PETANQUE CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OOSTENDSE PETANQUE CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OOSTENDSE PETANQUE CLUB
Products information OOSTENDSE PETANQUE CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE07473419189
Ondernemingsnummer: 2421630859
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types de Clubs: P茅tanque.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OOSTENDSE PETANQUE CLUB
(Get full report from official database of BE for OOSTENDSE PETANQUE CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor OOSTENDSE PETANQUE CLUB
Addition kinds of activities for OOSTENDSE PETANQUE CLUB

202400. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
413199. Intercity en landelijke busvervoer, nec | Intercity and rural bus transportation, nec
34490000. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
38610505. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
63519902. Credit en andere financiële aansprakelijkheidsverzekering | Credit and other financial responsibility insurance

Werken bij OOSTENDSE PETANQUE CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OOSTENDSE PETANQUE CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OOSTENDSE PETANQUE CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OOSTENDSE PETANQUE CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zelfstandig zorg voor het instellen en bedienen van een zakkenmachine. Je produceert verschillende types flexibele verpakkingen die in de voedingssector worden gebruikt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct samen met een inpakker en voert verschillende controles uit op de geproduceerde pouches. Je zoekt permanent naar het verbeteren van het proces en de output. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor je werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Lasser (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    we zoeken een polyvalente metaalbewerker een lasser die heel flexibel is om ons team te versterken. Ben jij onze hardwerkende kandidaat aarzel dan niet ons te contacteren

  • Bediende administratief-commercieel (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hooggewaardeerd autobedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar een bediende administratief-commercieel. Het bedrijf staat voor visionaire veranderingen binnen de autowereld met unieke designs waar kwaliteit voorop staat. Je takenpakket is als volgt: Telefonisch en via mail diverse vragen van de producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je staat in ovor het verwekren van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop. Je ondersteunt de verwerking en opvolging van facturatie van alle elektrische wagens.

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELS)

    Regio: APPELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Studentenjob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van OOSTENDSE PETANQUE CLUB in sociale netwerken
Look for responds of OOSTENDSE PETANQUE CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor OOSTENDSE PETANQUE CLUB. Laat een reactie achter voor OOSTENDSE PETANQUE CLUB. OOSTENDSE PETANQUE CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OOSTENDSE PETANQUE CLUB. Leave a respond for OOSTENDSE PETANQUE CLUB. OOSTENDSE PETANQUE CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OOSTENDSE PETANQUE CLUB op de google maps. Adres en contacten OOSTENDSE PETANQUE CLUB
Location of OOSTENDSE PETANQUE CLUB on the google maps. Address and contacts of OOSTENDSE PETANQUE CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come OOSTENDSE PETANQUE CLUB OOSTENDSE PETANQUE CLUB: KJ Keukens Cailliet | Institut d'Enseignement de Promotion Sociale de la Communauté Fran?aise de Soumagne-Chênée | ECOLE FOND. COMMUNALE | Namur Automobiles | Nomen Benelux International

Other related companies as OOSTENDSE PETANQUE CLUB: KJ Keukens Cailliet | Institut d'Enseignement de Promotion Sociale de la Communauté Fran?aise de Soumagne-Chênée | ECOLE FOND. COMMUNALE | Namur Automobiles | Nomen Benelux International

OOSTENDSE PETANQUE CLUB is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OOSTENDSE PETANQUE CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07473419189. Het bedrijf OOSTENDSE PETANQUE CLUB bevindt zich op het adres: LEOPOLD VAN TYGHEMLAAN 59; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: P茅tanque..
De hoofdactiviteit van OOSTENDSE PETANQUE CLUB is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OOSTENDSE PETANQUE CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OOSTENDSE PETANQUE CLUB, openstaande posities, locatie van OOSTENDSE PETANQUE CLUB op de kaart.

OOSTENDSE PETANQUE CLUB is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is OOSTENDSE PETANQUE CLUB, company assigned to the tax number BE07473419189. The company OOSTENDSE PETANQUE CLUB is located at the address: LEOPOLD VAN TYGHEMLAAN 59; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: P茅tanque..
The main activity of OOSTENDSE PETANQUE CLUB is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OOSTENDSE PETANQUE CLUB is not available. You also can look at reviews of OOSTENDSE PETANQUE CLUB, open positions, location of OOSTENDSE PETANQUE CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OOSTENDSE PETANQUE CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OOSTENDSE PETANQUE CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OOSTENDSE PETANQUE CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OOSTENDSE PETANQUE CLUB, employees, financial statistics.