NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.
Private companiesApparel and Accessory Stores • NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.

Contactgegevens NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.: address, phone, fax, email, website, opening hours

NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WILLEM DE ROOLAAN 79; 8620; NIEUWPOORT, België

Telefoon (phone): 58232317 (+32-58232317) 58232317 (+32-58232317)

Fax (fax): +32 (51) 691-59-10 +32 (51) 691-59-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.
Products information NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.

BTW identificatienummer (tax): BE02810821533
Ondernemingsnummer: 9624267578
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 206,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.
(Get full report from official database of BE for NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.)

Aanvulling soorten activiteiten voor NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.
Addition kinds of activities for NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.

349200. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
15419903. Voedingsmiddelen productie of verpakking plantenbouw | Food products manufacturing or packing plant construction
32720305. Vloertegel, prefab terrazzo | Floor tile, precast terrazzo
34290402. Marine hardware | Marine hardware
36210000. Motoren en generatoren | Motors and generators
49119901. Distributie, elektrische stroom | Distribution, electric power
59329902. Computers en accessoires, tweedehands | Computers and accessories, secondhand
87420402. Constructie project management consultant | Construction project management consultant

Werken bij NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator profileerlijn - Nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de aanvoer van rollen staalplaten Je stelt de machine in aan de hand van gegevens met als doel koudgevormde wand- of dakplaten te bekomen Je pakt de afgewerkte platen in en voert ze weg met de heftruck

  • Chauffeur CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wingene zijn we op zoek naar een CHAUFFEUR CE Je staat in voor het leveren van materialen bij de verschillende bouwwerven Je werkt enerzijds met een vaste camion met kraan en een tandem camion met opleggers Je werkt 60 procent in de camionette en 40 procent laden en lossen Je wordt ingeschreven in de bouwsector maar moet niet meehelpen op de bouwwerven

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Jobstudent (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • Dakdekker platte daken (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: LIMBURGSE INDUSTRIELE DAKWERKEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er om onze ploeg te versterken. Je staat in voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van de bekleding van platte daken (roofing).

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • onthaalouder (-moeder of-vader) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Dienst voor Opvanggezinnen van Zorg Leuven ondersteunt onthaalmoeders en onthaalvaders graag in hun werking! Je vangt kinderen op bij jouw thuis (of je werkt samen met een collega in je buurt). Je kiest zelf of je liefst met baby’s en peuters werkt, of met grotere kinderen (tot 12 jaar). Als je wil, kan je ook kinderen met een specifieke zorgbehoefte opvangen. Als onthaalouder aangesloten bij de dienst, ben je je eigen baas zonder zelfstandige te moeten zijn. Je hebt een eigen sociaal statuut met een degelijke vergoeding en sociale bescherming, en je staat er niet alleen voor.

Zoek naar antwoorden van NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG. in sociale netwerken
Look for responds of NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG. in social networks

Lees alle opmerkingen voor NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.. Laat een reactie achter voor NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.. NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.. Leave a respond for NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.. NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG. op de google maps. Adres en contacten NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.
Location of NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG. on the google maps. Address and contacts of NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.

Andere gerelateerde bedrijven als come NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG. NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.: JEAN-PIERRE SUPEENE | EVELYNE VALCKE | Boekhandel Somi | Ardis I.S. Optimalisatie | KITOKO-RELAIS EQUESTRE SPRL

Other related companies as NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG.: JEAN-PIERRE SUPEENE | EVELYNE VALCKE | Boekhandel Somi | Ardis I.S. Optimalisatie | KITOKO-RELAIS EQUESTRE SPRL

NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02810821533. Het bedrijf NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG. bevindt zich op het adres: WILLEM DE ROOLAAN 79; 8620; NIEUWPOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 206,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG. is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG., openstaande posities, locatie van NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG. op de kaart.

NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG., company assigned to the tax number BE02810821533. The company NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG. is located at the address: WILLEM DE ROOLAAN 79; 8620; NIEUWPOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 206,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG. is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG. is not available. You also can look at reviews of NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG., open positions, location of NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NIEUWPOORTSE ZWEMVERENIG., employees, financial statistics.