EVELYNE VALCKE

Contactgegevens EVELYNE VALCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EVELYNE VALCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EVELYNE VALCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES ALOUETTES 24; 1780; WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24602761 (+32-24602761) 24602761 (+32-24602761)

Fax (fax): +32 (53) 261-73-92 +32 (53) 261-73-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EVELYNE VALCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EVELYNE VALCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EVELYNE VALCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EVELYNE VALCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EVELYNE VALCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EVELYNE VALCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EVELYNE VALCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EVELYNE VALCKE
Products information EVELYNE VALCKE

BTW identificatienummer (tax): BE01343322753
Ondernemingsnummer: 1680328369
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EVELYNE VALCKE
(Get full report from official database of BE for EVELYNE VALCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EVELYNE VALCKE
Addition kinds of activities for EVELYNE VALCKE

221100. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
738913. Juridische en fiscale diensten | Legal and tax services
24990505. Tegels, kurk | Tiles, cork
30890301. Zeilen, glasvezel en kunststof combinatie | Awnings, fiberglass and plastics combination
34790104. Etsen, fotochemisch | Etching, photochemical
38250324. Permanente golf ratio meetapparatuur | Standing wave ratio measuring equipment
58120400. Lunchrooms en cafetaria's | Lunchrooms and cafeterias
72990901. Kostuumverhuur | Costume rental

Werken bij EVELYNE VALCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EVELYNE VALCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EVELYNE VALCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EVELYNE VALCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

  • Electronicus (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Zeebrugge is op zoek naar een elektronicus. Deze persoon wordt ingeschakeld om op boten problemen omtrent zenders en ontvangers van radio en televisie op te lossen.

  • Poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

Zoek naar antwoorden van EVELYNE VALCKE in sociale netwerken
Look for responds of EVELYNE VALCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EVELYNE VALCKE. Laat een reactie achter voor EVELYNE VALCKE. EVELYNE VALCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EVELYNE VALCKE. Leave a respond for EVELYNE VALCKE. EVELYNE VALCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EVELYNE VALCKE op de google maps. Adres en contacten EVELYNE VALCKE
Location of EVELYNE VALCKE on the google maps. Address and contacts of EVELYNE VALCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come EVELYNE VALCKE EVELYNE VALCKE: Cnops Decor | Lemmens J BVBA | HUIS ASTUS | MECHELSE CAR-WASH | ANDR? VANZEVEREN

Other related companies as EVELYNE VALCKE: Cnops Decor | Lemmens J BVBA | HUIS ASTUS | MECHELSE CAR-WASH | ANDR? VANZEVEREN

EVELYNE VALCKE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EVELYNE VALCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01343322753. Het bedrijf EVELYNE VALCKE bevindt zich op het adres: AVENUE DES ALOUETTES 24; 1780; WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 182,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van EVELYNE VALCKE is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EVELYNE VALCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EVELYNE VALCKE, openstaande posities, locatie van EVELYNE VALCKE op de kaart.

EVELYNE VALCKE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is EVELYNE VALCKE, company assigned to the tax number BE01343322753. The company EVELYNE VALCKE is located at the address: AVENUE DES ALOUETTES 24; 1780; WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 182,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of EVELYNE VALCKE is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EVELYNE VALCKE is not available. You also can look at reviews of EVELYNE VALCKE, open positions, location of EVELYNE VALCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EVELYNE VALCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EVELYNE VALCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EVELYNE VALCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EVELYNE VALCKE, employees, financial statistics.