MARCHEURS DU LAVAL HOUM.

Contactgegevens MARCHEURS DU LAVAL HOUM.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCHEURS DU LAVAL HOUM.: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCHEURS DU LAVAL HOUM.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PINSAMONT 19; 6680; SAINTE-ODE, België

Telefoon (phone): 61688367 (+32-61688367) 61688367 (+32-61688367)

Fax (fax): +32 (15) 628-42-24 +32 (15) 628-42-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCHEURS DU LAVAL HOUM.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCHEURS DU LAVAL HOUM."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCHEURS DU LAVAL HOUM."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCHEURS DU LAVAL HOUM., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCHEURS DU LAVAL HOUM.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCHEURS DU LAVAL HOUM., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCHEURS DU LAVAL HOUM.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCHEURS DU LAVAL HOUM.
Products information MARCHEURS DU LAVAL HOUM.

BTW identificatienummer (tax): BE04552703857
Ondernemingsnummer: 1195007324
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 801,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCHEURS DU LAVAL HOUM.
(Get full report from official database of BE for MARCHEURS DU LAVAL HOUM.)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCHEURS DU LAVAL HOUM.
Addition kinds of activities for MARCHEURS DU LAVAL HOUM.

313105. Body parts, schoenen outers | Body parts, shoe outers
07820209. Sprigging diensten, gazon | Sprigging services, lawn
20850202. Cordials, alcoholisch | Cordials, alcoholic
35599937. Recycling machines | Recycling machinery
87339904. Wetenschappelijk onderzoeksbureau | Scientific research agency

Werken bij MARCHEURS DU LAVAL HOUM.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCHEURS DU LAVAL HOUM.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCHEURS DU LAVAL HOUM.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCHEURS DU LAVAL HOUM.. Looking for open vacancies in other companies

  • VOLWAARDIGE VERKOPER/VERKOOPSTER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een volwaardige medewerkster die voeling heeft met mode en alles die er naast komt te staan. Je helpt de klanten met het maken van hun keuze. Je bent goed op de hoogte wanneer er een nieuwe mode aan bod is.

  • Verkoop Colruyt Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques / RETIE en DESSEL (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Retie

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijkekansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • POETSHULP Regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

  • Student Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • Stagiaire/Studenten (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor 1 of meer dagen per week te werken op ons kantoor te Aalst. We zijn zeer flexibel naar uren en dagen toe, dit kan in halve dagen of hele dagen, dit tussen maandag en vrijdag. Je taken zullen zijn: - Telefoons aannemen en doorverbinden met de juiste persoon; - Kandidaten zoeken - Algemene administratie Profiel Vrij op weekdagen; Studentenstatuut; Gemotiveerd; Niet bang om te telefoneren.

Zoek naar antwoorden van MARCHEURS DU LAVAL HOUM. in sociale netwerken
Look for responds of MARCHEURS DU LAVAL HOUM. in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCHEURS DU LAVAL HOUM.. Laat een reactie achter voor MARCHEURS DU LAVAL HOUM.. MARCHEURS DU LAVAL HOUM. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCHEURS DU LAVAL HOUM.. Leave a respond for MARCHEURS DU LAVAL HOUM.. MARCHEURS DU LAVAL HOUM. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCHEURS DU LAVAL HOUM. op de google maps. Adres en contacten MARCHEURS DU LAVAL HOUM.
Location of MARCHEURS DU LAVAL HOUM. on the google maps. Address and contacts of MARCHEURS DU LAVAL HOUM.

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCHEURS DU LAVAL HOUM. MARCHEURS DU LAVAL HOUM.: FLLA GRANDE PHARMACIE SC | PROFRUCO CV | MANUEL PINTO PEREIRA | PRINSENPARK | Clibo

Other related companies as MARCHEURS DU LAVAL HOUM.: FLLA GRANDE PHARMACIE SC | PROFRUCO CV | MANUEL PINTO PEREIRA | PRINSENPARK | Clibo

MARCHEURS DU LAVAL HOUM. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCHEURS DU LAVAL HOUM., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04552703857. Het bedrijf MARCHEURS DU LAVAL HOUM. bevindt zich op het adres: PINSAMONT 19; 6680; SAINTE-ODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 801,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van MARCHEURS DU LAVAL HOUM. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCHEURS DU LAVAL HOUM. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCHEURS DU LAVAL HOUM., openstaande posities, locatie van MARCHEURS DU LAVAL HOUM. op de kaart.

MARCHEURS DU LAVAL HOUM. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCHEURS DU LAVAL HOUM., company assigned to the tax number BE04552703857. The company MARCHEURS DU LAVAL HOUM. is located at the address: PINSAMONT 19; 6680; SAINTE-ODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 801,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of MARCHEURS DU LAVAL HOUM. is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCHEURS DU LAVAL HOUM. is not available. You also can look at reviews of MARCHEURS DU LAVAL HOUM., open positions, location of MARCHEURS DU LAVAL HOUM. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCHEURS DU LAVAL HOUM., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCHEURS DU LAVAL HOUM., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCHEURS DU LAVAL HOUM., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCHEURS DU LAVAL HOUM., employees, financial statistics.