M.C. ICHTEGEM

Contactgegevens M.C. ICHTEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.C. ICHTEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.C. ICHTEGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEIBERGSTRAAT 119; 8480; ICHTEGEM, België

Telefoon (phone): 51588926 (+32-51588926) 51588926 (+32-51588926)

Fax (fax): +32 (53) 368-63-16 +32 (53) 368-63-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.C. ICHTEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.C. ICHTEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.C. ICHTEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.C. ICHTEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.C. ICHTEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.C. ICHTEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.C. ICHTEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.C. ICHTEGEM
Products information M.C. ICHTEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE07357238769
Ondernemingsnummer: 3273345947
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 420,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Clubs: Automobilisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.C. ICHTEGEM
(Get full report from official database of BE for M.C. ICHTEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.C. ICHTEGEM
Addition kinds of activities for M.C. ICHTEGEM

222199. Breedgeweven stoffabrieken, kunstmatige, nec | Broadwoven fabric mills, manmade, nec
358502. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
518100. Bier en aal | Beer and ale
601100. Federale reserve banken | Federal reserve banks
17990600. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
20460205. Margarine olie, maïs | Margarine oil, corn
22210502. Glas breedgeweven stoffen | Glass broadwoven fabrics
25110600. Houtbanken en kisten, behalve bedstoelen | Wood stands and chests, except bedside stands
36780000. Elektronische connectoren | Electronic connectors
51220102. Haarpreparaten | Hair preparations

Werken bij M.C. ICHTEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.C. ICHTEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.C. ICHTEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.C. ICHTEGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

  • Verpleegkundige projectstaffing radiologie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare op de afdeling radiologie en ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT. Ervaring in deze setting is een must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Productieverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf; gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een productieverantwoordelijke Je zal instaan voor: leidingg geven in het atelier met het oog op een veilige en rendabele organisatie taakverdeling organisatie werkplek toezicht op orde en veiligheid eindcontrole afgewerkte stukken je helpt ook mee met het bewerkern van metalen stukken: slijpen, boren, zagen, plooien,.. Je zal leidinggeven aan een 10 tal personen.

  • Gedreven magazijnier met affiniteit hout (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een gedreven magazijnier voor een mooi internationaal bedrijf. Je takenpakket als magazijnier bestaat uit: goederenbehandeling manueel en met de heftruck klanten helpen die hun bestelling komen ophalen controle van bestellingen magazijn net houden en dit alles met een leuk team;

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT- DENIJS -WESTREM (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Denijs-Westrem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Handelsagent B2B - Promoproducten (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BGIFTS | BELGIAN GIFTS & INCENTIVES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een vaste partner - handelsagent B2B - die actief op zoek gaat naar nieuwe klanten. U voelt zich thuis in de wereld van promotionele producten. Dan ben jij de geschikte teamplayer. U kan aan de slag in gans Belgie of in eigen streek.

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Flexijob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

Zoek naar antwoorden van M.C. ICHTEGEM in sociale netwerken
Look for responds of M.C. ICHTEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.C. ICHTEGEM. Laat een reactie achter voor M.C. ICHTEGEM. M.C. ICHTEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.C. ICHTEGEM. Leave a respond for M.C. ICHTEGEM. M.C. ICHTEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.C. ICHTEGEM op de google maps. Adres en contacten M.C. ICHTEGEM
Location of M.C. ICHTEGEM on the google maps. Address and contacts of M.C. ICHTEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come M.C. ICHTEGEM M.C. ICHTEGEM: Gemeenschapsinternaat Mechelen | HERMAN PATERNOSTER | PWA MEISE | LABO PHOTOLIN?A | International Iron and Steel Institute

Other related companies as M.C. ICHTEGEM: Gemeenschapsinternaat Mechelen | HERMAN PATERNOSTER | PWA MEISE | LABO PHOTOLIN?A | International Iron and Steel Institute

M.C. ICHTEGEM is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.C. ICHTEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07357238769. Het bedrijf M.C. ICHTEGEM bevindt zich op het adres: KEIBERGSTRAAT 119; 8480; ICHTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 420,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Automobilisme..
De hoofdactiviteit van M.C. ICHTEGEM is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.C. ICHTEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.C. ICHTEGEM, openstaande posities, locatie van M.C. ICHTEGEM op de kaart.

M.C. ICHTEGEM is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.C. ICHTEGEM, company assigned to the tax number BE07357238769. The company M.C. ICHTEGEM is located at the address: KEIBERGSTRAAT 119; 8480; ICHTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 420,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Automobilisme..
The main activity of M.C. ICHTEGEM is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of M.C. ICHTEGEM is not available. You also can look at reviews of M.C. ICHTEGEM, open positions, location of M.C. ICHTEGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.C. ICHTEGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.C. ICHTEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.C. ICHTEGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.C. ICHTEGEM, employees, financial statistics.