LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN

Contactgegevens LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROOKLYNSTRAAT 7; 2030; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35416845 (+32-35416845) 35416845 (+32-35416845)

Fax (fax): +32 (53) 158-22-29 +32 (53) 158-22-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN
Products information LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE08011749267
Ondernemingsnummer: 6730468750
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Clubs: Basket-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN
Addition kinds of activities for LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN

025400. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
275204. Kalender- en kaartafdrukken, lithografisch | Calendar and card printing, lithographic
517201. gassen | Gases
951299. Land-, minerale- en wildlife conservation, nec | Land, mineral, and wildlife conservation, nec
23429903. Korsetten en geallieerde kledingstukken | Corsets and allied garments
25990101. Kasten, fabriek | Cabinets, factory
37649901. Motoren en motoronderdelen, geleid raketten | Engines and engine parts, guided missile
39990705. Vruchten, kunstmatig en bewaard gebleven | Fruits, artificial and preserved

Werken bij LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • Lasser lasrobot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage met gereedschap zoals een waterpas schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken oppoetsen etc.).

  • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

  • Huishoudhulp Torhout! Deeltijds tot Voltijds! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Huishoudhulpen regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Huishoudhulp Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

  • Persoonlijk assistent woensdag- en zaterdagnamiddag (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op woensdagnamiddag begeleidt je haar naar de manege voor hippotherapie.  Op zaterdagnamiddag ga je zwemmen, wandelen... zorg je voor een leuke activiteit.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

  • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

Zoek naar antwoorden van LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN. LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN. Leave a respond for LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN. LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN
Location of LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN: ITS CALEB BRETT BELGIUM NV | Jiu Jitsu School kcm | BERTRAND GHYSELINGS | C.I.V.O. | CELESTE DEN DUYVER

Other related companies as LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN: ITS CALEB BRETT BELGIUM NV | Jiu Jitsu School kcm | BERTRAND GHYSELINGS | C.I.V.O. | CELESTE DEN DUYVER

LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08011749267. Het bedrijf LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN bevindt zich op het adres: BROOKLYNSTRAAT 7; 2030; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 115,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Basket-Ball..
De hoofdactiviteit van LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN op de kaart.

LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE08011749267. The company LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN is located at the address: BROOKLYNSTRAAT 7; 2030; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 115,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Basket-Ball..
The main activity of LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN, open positions, location of LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCHTBAL BASKET ANTWERPEN, employees, financial statistics.