LES SANGLIERS DU SAMSON

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • LES SANGLIERS DU SAMSON
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • LES SANGLIERS DU SAMSON

Contactgegevens LES SANGLIERS DU SAMSON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES SANGLIERS DU SAMSON: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES SANGLIERS DU SAMSON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BOUYENON 3; 5340; GESVES, België

Telefoon (phone): 83677792 (+32-83677792) 83677792 (+32-83677792)

Fax (fax): +32 (57) 591-70-49 +32 (57) 591-70-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES SANGLIERS DU SAMSON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES SANGLIERS DU SAMSON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES SANGLIERS DU SAMSON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES SANGLIERS DU SAMSON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES SANGLIERS DU SAMSON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES SANGLIERS DU SAMSON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES SANGLIERS DU SAMSON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES SANGLIERS DU SAMSON
Products information LES SANGLIERS DU SAMSON

BTW identificatienummer (tax): BE06077056884
Ondernemingsnummer: 6232788085
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 417,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES SANGLIERS DU SAMSON
(Get full report from official database of BE for LES SANGLIERS DU SAMSON)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES SANGLIERS DU SAMSON
Addition kinds of activities for LES SANGLIERS DU SAMSON

1311. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
27549909. Etiketten: gravure printing | Labels: gravure printing
30530106. Olie afdichtingen, leer | Oil seals, leather
35799904. Dating en nummering apparaten | Dating and numbering devices
65139901. Appartement hotel operatie | Apartment hotel operation
65149900. Woningoperators, behalve appartementen, nv | Dwelling operators, except apartments, nec

Werken bij LES SANGLIERS DU SAMSON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES SANGLIERS DU SAMSON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES SANGLIERS DU SAMSON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES SANGLIERS DU SAMSON. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • OPERATOR (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Gent zoeken we een OPERATOR. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van machines en het opvolgen van GMP regels die eigen zijn aan artikelen die in de farmaceutische industrie gebruikt worden. Daarnaast zal je ook leiding geven aan een team van 2 a 3 mensen.

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • Elektricien (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES EXCEL EN ACCESS REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht EXCEL - ACCESS, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

Zoek naar antwoorden van LES SANGLIERS DU SAMSON in sociale netwerken
Look for responds of LES SANGLIERS DU SAMSON in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES SANGLIERS DU SAMSON. Laat een reactie achter voor LES SANGLIERS DU SAMSON. LES SANGLIERS DU SAMSON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES SANGLIERS DU SAMSON. Leave a respond for LES SANGLIERS DU SAMSON. LES SANGLIERS DU SAMSON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES SANGLIERS DU SAMSON op de google maps. Adres en contacten LES SANGLIERS DU SAMSON
Location of LES SANGLIERS DU SAMSON on the google maps. Address and contacts of LES SANGLIERS DU SAMSON

Andere gerelateerde bedrijven als come LES SANGLIERS DU SAMSON LES SANGLIERS DU SAMSON: Ceulemans H | Van Eesbeeck M | FORTIS | VERHEYEN FRANCOIS | MTO

Other related companies as LES SANGLIERS DU SAMSON: Ceulemans H | Van Eesbeeck M | FORTIS | VERHEYEN FRANCOIS | MTO

LES SANGLIERS DU SAMSON is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES SANGLIERS DU SAMSON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06077056884. Het bedrijf LES SANGLIERS DU SAMSON bevindt zich op het adres: RUE DE BOUYENON 3; 5340; GESVES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 417,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van LES SANGLIERS DU SAMSON is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES SANGLIERS DU SAMSON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES SANGLIERS DU SAMSON, openstaande posities, locatie van LES SANGLIERS DU SAMSON op de kaart.

LES SANGLIERS DU SAMSON is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES SANGLIERS DU SAMSON, company assigned to the tax number BE06077056884. The company LES SANGLIERS DU SAMSON is located at the address: RUE DE BOUYENON 3; 5340; GESVES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 417,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of LES SANGLIERS DU SAMSON is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LES SANGLIERS DU SAMSON is not available. You also can look at reviews of LES SANGLIERS DU SAMSON, open positions, location of LES SANGLIERS DU SAMSON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES SANGLIERS DU SAMSON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES SANGLIERS DU SAMSON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES SANGLIERS DU SAMSON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES SANGLIERS DU SAMSON, employees, financial statistics.