LES ARCHERS DE ST HUBERT

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • LES ARCHERS DE ST HUBERT
Private companiesTransportation Equipment • LES ARCHERS DE ST HUBERT

Contactgegevens LES ARCHERS DE ST HUBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES ARCHERS DE ST HUBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES ARCHERS DE ST HUBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU POTEAU 5; 6870; SAINT-HUBERT, België

Telefoon (phone): 61611992 (+32-61611992) 61611992 (+32-61611992)

Fax (fax): +32 (4) 668-25-21 +32 (4) 668-25-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES ARCHERS DE ST HUBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES ARCHERS DE ST HUBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES ARCHERS DE ST HUBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES ARCHERS DE ST HUBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES ARCHERS DE ST HUBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES ARCHERS DE ST HUBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES ARCHERS DE ST HUBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES ARCHERS DE ST HUBERT
Products information LES ARCHERS DE ST HUBERT

BTW identificatienummer (tax): BE08802490234
Ondernemingsnummer: 2571868896
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Clubs: Tir 脿 L'Arc.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES ARCHERS DE ST HUBERT
(Get full report from official database of BE for LES ARCHERS DE ST HUBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES ARCHERS DE ST HUBERT
Addition kinds of activities for LES ARCHERS DE ST HUBERT

072201. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
27410200. Atlas, kaart en gids uitgeven | Atlas, map, and guide publishing
38290509. Pulsanalysatoren, nucleaire monitoring | Pulse analyzers, nuclear monitoring
39310101. Accordies en onderdelen | Accordions and parts
59999931. Lassen | Welding supplies

Werken bij LES ARCHERS DE ST HUBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES ARCHERS DE ST HUBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES ARCHERS DE ST HUBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES ARCHERS DE ST HUBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpmecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

  • Tiglasser werven kabels & leidingen binnen/buitenland M/V (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt als TIG-lasser ingezet binnen onze afdeling kabels en leidingen voor het lassen van buiselementen zowel in het binnenland als buitenland.

  • DTP-grafisch vormgever (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heeft Adobe CC geen geheimen voor jou en kan je vlot en efficiënt werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  Voor onze klant, regio Lichtervelde, zijn we op zoek naar een DTP-grafisch vormgever. Hierbij ben je vooral gericht op een vlotte en efficiënte voortgang van productie. Jij vormt namelijk de link tussen prepress en drukkerij. Binnen de (kwalitatief) vastgelegde normen maak en corrigeer je de aangeleverde bestanden tot drukklare bestanden.Hoe ziet jouw takenpakket eruit? het verwerken en corrigeren van digitale bestanden het onderhouden van de CTP-omgeving het controleren van eigen werk en het uitvoeren van de 4-ogen controle op het werk van directe collega's het naleven van instructies en vastgelegde proceduresHoe ziet jouw week eruit? Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Handige student herfstvakantie (ROESBRUGGE-HARINGE)

    Regio: ROESBRUGGE-HARINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Roesbrugge zoeken we naar een handige student. Deze klant zal een atelier inrichten en zoekt hierbij hulp. Je helpt bij het schilderen van de muren van het gebouw, plaatsen van rekken,...

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • Offsetdrukker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: COLOMA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

  • Postbode Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Vaste Job

    Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Supply Chain Coordinator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mainfreight Belgium

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. Om de uitbreiding van onze logistieke activiteiten op te vangen, gaan we op zoek naar een gedreven Supply Chain Coordinator. https://careers.mainfreight.com/be/job/supply-chain-coordinator-3/ Als Supply Chain Coordinator zie je het als een uitdaging om alle logistieke processen omtrent onze warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en telkens weer te verbeteren. Je speelt snel in op veranderingen en durft hierin de juiste beslissingen te nemen. Naast het behartigen van de verschillende belangen, schakel je snel, leg je de juiste prioriteiten en weet je het overzicht te behouden. Dit is een veelzijdige rol waarin geen dag hetzelfde is! Dit ga je doen: Je wordt ingeschakeld als SPOC: je bent de beheerder van de relatie met de klant; Je zet nieuwe projecten op met de klant, en begeleidt de implementatie van A tot Z; Samen met de operationele en administratieve teams sta je in voor het behalen van productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen; Samen met de supervisor administratie ben je verantwoordelijk voor de facturatie aan de klant, en de opvolging ervan; Je zorgt ervoor dat contractuele afspraken worden nagekomen; Je coacht, motiveert en stuurt team members aan; Je werkt goed samen met je eigen en andere teams; Je streeft een gezonde, veilige en plezierige werkplek na voor iedereen; Je rapporteert aan de Branch Manager.

  • Magazijnier /kruidenkamer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Ontvangen, inboeken, stockeren en afwegen en identificeren van kruiden, additieven en hulpstoffen.

  • Keukenmedewerker/afwasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: LE CHANGHAI

    Type: Flexijob

    - Je staat in voor de voorbereiding van de maaltijden. Kennis van Chinese snijtechnieken is heel belangrijk. - Ook schoonmaken en afwassen behoort tot je taken. Afwassen gebeurt met de machine.

Zoek naar antwoorden van LES ARCHERS DE ST HUBERT in sociale netwerken
Look for responds of LES ARCHERS DE ST HUBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES ARCHERS DE ST HUBERT. Laat een reactie achter voor LES ARCHERS DE ST HUBERT. LES ARCHERS DE ST HUBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES ARCHERS DE ST HUBERT. Leave a respond for LES ARCHERS DE ST HUBERT. LES ARCHERS DE ST HUBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES ARCHERS DE ST HUBERT op de google maps. Adres en contacten LES ARCHERS DE ST HUBERT
Location of LES ARCHERS DE ST HUBERT on the google maps. Address and contacts of LES ARCHERS DE ST HUBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come LES ARCHERS DE ST HUBERT LES ARCHERS DE ST HUBERT: FA. PETROS | ART EXCHANGE | MERCALOR BVBA | COENEN | CRAUWELS GUY

Other related companies as LES ARCHERS DE ST HUBERT: FA. PETROS | ART EXCHANGE | MERCALOR BVBA | COENEN | CRAUWELS GUY

LES ARCHERS DE ST HUBERT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES ARCHERS DE ST HUBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08802490234. Het bedrijf LES ARCHERS DE ST HUBERT bevindt zich op het adres: RUE DU POTEAU 5; 6870; SAINT-HUBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tir 脿 L'Arc..
De hoofdactiviteit van LES ARCHERS DE ST HUBERT is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES ARCHERS DE ST HUBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES ARCHERS DE ST HUBERT, openstaande posities, locatie van LES ARCHERS DE ST HUBERT op de kaart.

LES ARCHERS DE ST HUBERT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES ARCHERS DE ST HUBERT, company assigned to the tax number BE08802490234. The company LES ARCHERS DE ST HUBERT is located at the address: RUE DU POTEAU 5; 6870; SAINT-HUBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tir 脿 L'Arc..
The main activity of LES ARCHERS DE ST HUBERT is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LES ARCHERS DE ST HUBERT is not available. You also can look at reviews of LES ARCHERS DE ST HUBERT, open positions, location of LES ARCHERS DE ST HUBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES ARCHERS DE ST HUBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES ARCHERS DE ST HUBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES ARCHERS DE ST HUBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES ARCHERS DE ST HUBERT, employees, financial statistics.